Opublikowano 11 czerwca 20186 l 7 godzin temu, Cedric napisał: Spoko, ale jakaś ta Lara wydaje mi się brzydka z twarzy w porównaniu do poprzednich gier Jest ok.
Opublikowano 11 czerwca 20186 l wygląda na to że jak ktoś się dobrze bawił przy TR2013 i Rotr to tutaj będzie tak samo, u mnie pewnie day one
Opublikowano 11 czerwca 20186 l 10 godzin temu, Cedric napisał: Spoko, ale jakaś ta Lara wydaje mi się brzydka z twarzy w porównaniu do poprzednich gier Przecież to jest identyczny model jak w Rise of the Tomb Raider. Jonah się trochę zmienił, choć to może takie wrażenie przez jego nową fryzurę.
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Dżungla wygląda i brzmi fajnie, poza tym to kolejny raz to samo, wraz ze szczątkowym AI przeciwników. No ale ja tam nie narzekam
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Mięta. "Szczątkowe AI" w ogóle mi nie przeszkadza bo Lara i tak ma usiec wszystkich i tak. Poprzedniczki dały mi dokładnie to czego oczekiwałem. Nie spodziewam się fajerwerków i bitej śmietany, ale to jak zwykle będzie świetna przygoda z wbijaniem różnych rzeczy w głowy adwersarzy. To nie może się nie udać.
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Graficznie nawet spoko ale gameplayowo znowu siedzimy w krzakach i czekamy aż podejdzie przeciwnik aby zabić go nożem naciskając Y. No koorwa xd. W nowych konsolach mogą siedzieć dwa tytanu i trzy ryzeny, a devi I tak będą stać w miejscu.
Opublikowano 11 czerwca 20186 l To podwójne zabójstwo wyglądało jak animacja dwóch pojedynczych killi. Bez żadnego przejścia jednego w drugie, bez żadnej płynnej kontynuacji. Po prostu pierwszy kill - urwanie sceny - drugi kill. W ogóle zabójstwa wydają się być jeszcze bardziej brutalne niż w poprzedniczkach (to wieszanie przeciwnika). Niech przynajmniej z Lary zrobią twardszą sztukę z charakterem skoro rozpruwa ludzi, a nie słodką Panią archeolog, która znalazła się w nieodpowiednim miejscu w nieodpowiednim czasie.
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Obejrzałem nowe materiały i cały czas mi stoi. Piękne to jest, uwielbiam zabawy w dżungli, a ta Lara jest przekozak.
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Niesamowita grafa się szykuje na Pro a zwłaszcza na Koksa..niestety wrogowie to nadal idioci. Filmik z początkową sceną + gameplay Edytowane 11 czerwca 20186 l przez ukanio
Opublikowano 14 czerwca 20186 l I kolejne ciekawe info. Pięknie bo eksploracja większych jaskiń....https://www.ppe.pl/news/58948/shadow-of-the-tomb-raider-przedstawia-eksploracje-jaskini-gameplay-i-szczegoly-poziomu-trudnosci.html
Opublikowano 23 lipca 20186 l fajna sprawa z możliwością wyłączenia tego maźnięcia białym kolorem na krawędziach po których można się wspinać.
Opublikowano 23 lipca 20186 l wygląda jak poprzednie Tomb Raidery, ale klimat fajny podoba mi się ta Ameryka Południowa
Opublikowano 23 lipca 20186 l O ile RoTR był dużym rozwinięciem rebootu wprowadzając lepszy balans i nutkę świeżości to Shadow of the Tomb Raider wygląda jak takie RoTR+, a ja nie wiem czy chcę po raz drugi (czy nawet trzeci jak się uprzeć) grać w to samo zwłaszcza, że jakoś te filmiki z rozgrywki w ogóle nie powalają. Wydaje mi się, że mogę się momentami srogo nudzić jak w nowym God of Warze.
Opublikowano 24 lipca 20186 l bardziej generycznego TR chyba sie nie dalo juz zrobic ci ludzie w wiosce wygladaja jak jakies karykatury spoleczenstwa z gier ubi xd Edytowane 24 lipca 20186 l przez hav7n
Opublikowano 24 lipca 20186 l Spoko klimat, tylko jeszcze bardziej RPG-owo-openworldowe się to zrobiło, od czego trochę mnie już w gierkach mdli. Widzę, że teraz doszło np. odsprzedawanie fantów u kupców i sekwencje "rozmawiane" żywcem jak z ostatniego Deus Eksa, swoją drogą z równie drewnianą mimiką postaci (w sumie grę robi ta sama ekipa), tylko drzewek dialogowych nie ma, jeszcze. Dżungla, grobowce, osobne poziomy trudności dla walki, zagadek i eksploracji - wszystko to zapowiada się zacnie. Jeszcze bardziej chamskie najazdy kamery na zadek Lary mi nie przeszkadzają
Opublikowano 24 lipca 20186 l Forma Lary w takim wydaniu nie jest dla mnie problemem. Wyglada to bardzo sympatycznie a przy poprzednich częściach bawilem się znakomicie. Ja tam czekam.
Opublikowano 24 lipca 20186 l Ja również, bo mimo że już dwa razy to przerabiałem, to zdążyłem się stęsknić. RotTR było dla mnie przekombinowanym sequelem pod wieloma względami, więc nadal "jedynka" najlepsza, ale jestem bardzo ciekaw, jak będzie z tą odsłoną. Kurde, to zaledwie tydzień po Spider-Manie - jak żyć?
Opublikowano 24 lipca 20186 l 3 godziny temu, Wredny napisał: Kurde, to zaledwie tydzień po Spider-Manie - jak żyć? Kupić za połowę ceny w grudniu/styczniu po zmęczeniu Spidermana i RDR2?
Opublikowano 25 lipca 20186 l Gra jest już w złocie. Spoiler Dość szybko biorąc pod uwagę, że premiera dopiero za prawie 2 miesiące. Mogli w takim razie wydać przed spider-man'em, może wtedy by ktoś kupił A co do serii to mam nadzieję, że albo dadzą odpocząć Larze na jakiś dłuższy czas albo walną kolejny restart. Bo jak TR przeszedłem jeszcze z przyjemnością, tak przy RoTR odpadłem gdzieś na początku, po którymś tam pod rząd kill room'ie (też mi pani archeolog ), a teraz zapowiada się na to samo po raz trzeci, tylko z innym tłem. Jedynie na remake dwójeczki bym się nie obraził