ukanio 3 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 7 godzin temu, Cedric napisał: Spoko, ale jakaś ta Lara wydaje mi się brzydka z twarzy w porównaniu do poprzednich gier Jest ok. Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 wygląda na to że jak ktoś się dobrze bawił przy TR2013 i Rotr to tutaj będzie tak samo, u mnie pewnie day one Cytuj
lennox 67 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 Jak dla mnie petarda. Biorę w premierę. 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 10 godzin temu, Cedric napisał: Spoko, ale jakaś ta Lara wydaje mi się brzydka z twarzy w porównaniu do poprzednich gier Przecież to jest identyczny model jak w Rise of the Tomb Raider. Jonah się trochę zmienił, choć to może takie wrażenie przez jego nową fryzurę. Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 Dżungla wygląda i brzmi fajnie, poza tym to kolejny raz to samo, wraz ze szczątkowym AI przeciwników. No ale ja tam nie narzekam 1 Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 Mięta. "Szczątkowe AI" w ogóle mi nie przeszkadza bo Lara i tak ma usiec wszystkich i tak. Poprzedniczki dały mi dokładnie to czego oczekiwałem. Nie spodziewam się fajerwerków i bitej śmietany, ale to jak zwykle będzie świetna przygoda z wbijaniem różnych rzeczy w głowy adwersarzy. To nie może się nie udać. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 Graficznie nawet spoko ale gameplayowo znowu siedzimy w krzakach i czekamy aż podejdzie przeciwnik aby zabić go nożem naciskając Y. No koorwa xd. W nowych konsolach mogą siedzieć dwa tytanu i trzy ryzeny, a devi I tak będą stać w miejscu. Cytuj
kiseki 764 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 To podwójne zabójstwo wyglądało jak animacja dwóch pojedynczych killi. Bez żadnego przejścia jednego w drugie, bez żadnej płynnej kontynuacji. Po prostu pierwszy kill - urwanie sceny - drugi kill. W ogóle zabójstwa wydają się być jeszcze bardziej brutalne niż w poprzedniczkach (to wieszanie przeciwnika). Niech przynajmniej z Lary zrobią twardszą sztukę z charakterem skoro rozpruwa ludzi, a nie słodką Panią archeolog, która znalazła się w nieodpowiednim miejscu w nieodpowiednim czasie. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 Obejrzałem nowe materiały i cały czas mi stoi. Piękne to jest, uwielbiam zabawy w dżungli, a ta Lara jest przekozak. Cytuj
ukanio 3 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 (edytowane) Niesamowita grafa się szykuje na Pro a zwłaszcza na Koksa..niestety wrogowie to nadal idioci. Filmik z początkową sceną + gameplay Edytowane 11 czerwca 2018 przez ukanio Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 14 czerwca 2018 Opublikowano 14 czerwca 2018 Więcej gameplayu z komentarzem 1 Cytuj
lennox 67 Opublikowano 14 czerwca 2018 Opublikowano 14 czerwca 2018 I kolejne ciekawe info. Pięknie bo eksploracja większych jaskiń....https://www.ppe.pl/news/58948/shadow-of-the-tomb-raider-przedstawia-eksploracje-jaskini-gameplay-i-szczegoly-poziomu-trudnosci.html Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 23 lipca 2018 Opublikowano 23 lipca 2018 fajna sprawa z możliwością wyłączenia tego maźnięcia białym kolorem na krawędziach po których można się wspinać. 1 Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 23 lipca 2018 Opublikowano 23 lipca 2018 kamera przy eksploracji miasteczka jest zdecydowanie za blisko Cytuj
Wredny 9 551 Opublikowano 23 lipca 2018 Opublikowano 23 lipca 2018 Się zrobiło fajną pupcię, to się teraz chcą nią chwalić Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 23 lipca 2018 Opublikowano 23 lipca 2018 wygląda jak poprzednie Tomb Raidery, ale klimat fajny podoba mi się ta Ameryka Południowa Cytuj
Gość suteq Opublikowano 23 lipca 2018 Opublikowano 23 lipca 2018 O ile RoTR był dużym rozwinięciem rebootu wprowadzając lepszy balans i nutkę świeżości to Shadow of the Tomb Raider wygląda jak takie RoTR+, a ja nie wiem czy chcę po raz drugi (czy nawet trzeci jak się uprzeć) grać w to samo zwłaszcza, że jakoś te filmiki z rozgrywki w ogóle nie powalają. Wydaje mi się, że mogę się momentami srogo nudzić jak w nowym God of Warze. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 24 lipca 2018 Opublikowano 24 lipca 2018 (edytowane) bardziej generycznego TR chyba sie nie dalo juz zrobic ci ludzie w wiosce wygladaja jak jakies karykatury spoleczenstwa z gier ubi xd Edytowane 24 lipca 2018 przez hav7n Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 24 lipca 2018 Opublikowano 24 lipca 2018 Spoko klimat, tylko jeszcze bardziej RPG-owo-openworldowe się to zrobiło, od czego trochę mnie już w gierkach mdli. Widzę, że teraz doszło np. odsprzedawanie fantów u kupców i sekwencje "rozmawiane" żywcem jak z ostatniego Deus Eksa, swoją drogą z równie drewnianą mimiką postaci (w sumie grę robi ta sama ekipa), tylko drzewek dialogowych nie ma, jeszcze. Dżungla, grobowce, osobne poziomy trudności dla walki, zagadek i eksploracji - wszystko to zapowiada się zacnie. Jeszcze bardziej chamskie najazdy kamery na zadek Lary mi nie przeszkadzają Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 24 lipca 2018 Opublikowano 24 lipca 2018 Forma Lary w takim wydaniu nie jest dla mnie problemem. Wyglada to bardzo sympatycznie a przy poprzednich częściach bawilem się znakomicie. Ja tam czekam. 3 Cytuj
Wredny 9 551 Opublikowano 24 lipca 2018 Opublikowano 24 lipca 2018 Ja również, bo mimo że już dwa razy to przerabiałem, to zdążyłem się stęsknić. RotTR było dla mnie przekombinowanym sequelem pod wieloma względami, więc nadal "jedynka" najlepsza, ale jestem bardzo ciekaw, jak będzie z tą odsłoną. Kurde, to zaledwie tydzień po Spider-Manie - jak żyć? Cytuj
balon 5 341 Opublikowano 24 lipca 2018 Opublikowano 24 lipca 2018 3 godziny temu, Wredny napisał: Kurde, to zaledwie tydzień po Spider-Manie - jak żyć? Kupić za połowę ceny w grudniu/styczniu po zmęczeniu Spidermana i RDR2? Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 25 lipca 2018 Opublikowano 25 lipca 2018 Gra jest już w złocie. Spoiler Dość szybko biorąc pod uwagę, że premiera dopiero za prawie 2 miesiące. Mogli w takim razie wydać przed spider-man'em, może wtedy by ktoś kupił A co do serii to mam nadzieję, że albo dadzą odpocząć Larze na jakiś dłuższy czas albo walną kolejny restart. Bo jak TR przeszedłem jeszcze z przyjemnością, tak przy RoTR odpadłem gdzieś na początku, po którymś tam pod rząd kill room'ie (też mi pani archeolog ), a teraz zapowiada się na to samo po raz trzeci, tylko z innym tłem. Jedynie na remake dwójeczki bym się nie obraził Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi