SlimShady 3 374 Opublikowano 12 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Czy ja wiem, w TR z 2013 było 7 grobowców, w Rise tyle samo, co w tej części, czyli 9. Czy to dużo czy mało to każdy sam sobie oceni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 13 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 Tutaj dochodzą jeszcze krypty, czyli takie mniejsze wersje grobowców, bez zagadek, ale za to fajne miejscówki. No i nie wiem, jakoś to lepiej wkomponowane jest tutaj w całość, że człowiek natyka się na nie wraz z postępem fabularnym i od razu zwiedza, a w poprzenich częściach czuć było, że były to aktywności poboczne. Może to kwestia jednolitego settingu, ale te grobowce i krypty są tu tak zintegrowane z całością, że nawet nie zacząłem ich wyliczać, jak w poprzednich częściach, tylko po skończonej zabawie uznałem, że gierka przepełniona jest zawartością i dobrze to zrobili. Cytuj Odnośnik do komentarza
lenio 4 Opublikowano 15 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Panowie i Panie, czy wersja angielska ps4 pozwala dociągnąć polski dubbing? Szkoda mi zwracać Steelbook zwłaszcza że po taniosci z MM?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 15 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Jest Gorczyca w angielskim wydaniu wyjątkowo irytująca, nie polecam 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
lenio 4 Opublikowano 15 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Przejdzie się 2 razy, z musztardą i popcornem. Podziękował, niech Ci Sony w trofeach wynagrodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 20 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 7 DLC przez 7 miesięcy... Trochę ich wyobraźnia ponosi... Ciekawe, w jakich cenach, bo cos mi się wydaje, że trzeba będzie czekać na jakieś grube promocje. Ale nie powiem - co-op fajna rzecz, już w Rise przy tym Endurance było bekowo Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 367 Opublikowano 20 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Ale cena tej gry leci na łeb, na szyję. Po 30 funtów widzę nówki i pewnie do końca m-ca do 25 spokojnie zejdzie. Czuję nosem edycję zbiorową 3 części, i wtedy pewnie się to kupi:) Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 424 Opublikowano 26 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 bałem się trochę Larę odpalać od razu po rdr i jak początek mi nie siadł (cozumel) tak dalej bawię się już fajnie podobnie jak w poprzedniczkach. Tylko czemu oni zrobili latarkę na auto, nie pamiętam jak było wcześniej ale tutaj strasznie mnie irytuje że nie mogę sobie przyświecić kiedy sam mam taką potrzebę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 27 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 kurde jak mi brakuje takiej lary w pełni liniowej z grobowcami po drodze, że jak ominiesz to twoja strata mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm z tej części najchętniej to bym wyjebał te wszystkie znajdźki, misje poboczne ( ) i inne open-worldowe elementy, a to odbieranie kontroli nad bohaterką to najgorsze dziadostwo w grach wideo, cinematic experience dla januszy tfu No niby spoko się eksploruje tę dżunglę ale jednak to jest 3 raz to samo i grając co chwilę mam deja vu. No ale przynajmniej bronie brzmią znacznie lepiej niż w poprzedniczkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 424 Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 W dobrą stronę poszli przy tej części, grobowców i tych mniejszych krypt jest sporo, strzelania mniej, jestem dopiero w zaginionym mieście ale bardzo mi się podoba ta odsłona jak do tej pory. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Kupiłem na promce za ponad stówke.Będzie grane, mimo wszystkich niedoskonałości poprzedniczek jakoś nie mogę się doczekać tej przygody. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 No jeśli chodzi o rozgrywkę to jest to zdecydowanie najlepszy TR z trylogii. Szkoda tylko, że gra ma masę niepotrzebnych funkcjonalności, z których w ogóle się nie korzysta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 No mnie najbardziej rozwaliły te wszystkie nowe możliwości Lary w temacie eliminacji przeciwników, a tu praktycznie walki brak i stosujemy je raz, wtedy gdy gra ich nas uczy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 424 Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 a no dziś grałem i Spoiler odpala się scenka jak kultyści porywają gnojka królowej paititi, już myślałem że coś będzie strzelane a tutaj lara daje dyla xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Najlepszy jest Jonah, który wiecznie zostaje z tyłu, Lara mu mówi, że ona wejdzie w ogień, a on zawsze - "OK, to ja zostanę tutaj i może znajdę coś ciekawego" To się dzieje tak często, że później to już zaczyna urastać do rangi jakiegoś absurdu, a tak się dobrze chłopak zapowiadał po tej pierwszej, emocjonalnej scence podczas tsunami... A już motyw z helikopterem w późniejszym etapie gry, gdy mówi coś w stylu "Gdybym był tobą to by się udało" pokazuje, jaką jest straszną pi#dą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 424 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 ten grubas jest strasznie nijaki od początku rebootów, no ale rozumiem że Lara musi z kimś gadać przez radio. Po cichu liczę na to że coś go uśmierci xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Kurcze po ostatniej aktualizacji rwie często obraz na XOX w trybie rozdzielczości. Rwanie polega na rozjezdzaniu się ekranu podczas szybkiego ruchu.Czekam na aktualizacje bo wcześniej tego napewno nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 340 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 5 minut temu, Kolos28 napisał: Rwanie polega na rozjezdzaniu się ekranu podczas szybkiego ruchu. Chodzi Ci o screen tearing? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Chodzi Ci o screen tearing?Dokładnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 5 godzin temu, messer88 napisał: ten grubas jest strasznie nijaki od początku rebootów, no ale rozumiem że Lara musi z kimś gadać przez radio. Po cichu liczę na to że coś go uśmierci xD No już przecież uśmiercili go Spoiler w Rise, ale yebany Jacob go wskrzesił Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 424 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Faktycznie, zapomniałem o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 To tylko przypomina jaka fabuła w tej rebootowanej serii jest durna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 no postacie w tej serii są mega nudne, nie ma tutaj startu do charyzmy z uncharted ale to też jest połączone z większą bolączką czyli scenariusze pisane na kolanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 (edytowane) Cóż, może przy następnym reboocie będzie dobry gameplay i fabuła. Edytowane 1 Grudnia 2018 przez Paolo de Vesir Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi