Opublikowano 20 lipca 20195 l 2 minuty temu, sprite napisał: Nie zauważyłem Dzisiaj może trailer wjedzie na SDCC W dniu 18.07.2019 o 15:05, Figuś napisał: Prawdopodobnie w sobotę zwiastun 4 sezonu albo data premiery
Opublikowano 20 lipca 20195 l No to zauważyłem akurat xd Tak tylko przypomniałem, bo dużo ludzi czeka na trailer.
Opublikowano 5 października 20195 l Przeczytałem wszystkie tomy expanse i jeżeli będzie to co w książkach to . Dobrze że dostali większy budżet w Amazon.
Opublikowano 18 listopada 20195 l 11 minut temu, Moldar napisał: Czas najwyższy zacząć ten serial. Mam nadzieję, że się nie zawiodę Nie będziesz. Uwierz mi. Im dalej tym lepiej. Ja w połowie drugiego przestałem oglądać nie widzieć czemu, ale jak włączyłem na Amazonie to leciałem odcinek za odcinkiem i obejrzałem całość
Opublikowano 13 grudnia 20195 l Zaczynamy nowy sezon. Po pierwszym epizodzie nie mogę doczekać się dalszych
Opublikowano 16 grudnia 20195 l W dniu 14.12.2019 o 00:23, Kymel napisał: Zaczynamy nowy sezon. Po pierwszym epizodzie nie mogę doczekać się dalszych No ja już trzeci ep lecę a jeszcze 3,5h w pracy siedzenia
Opublikowano 16 grudnia 20195 l Ja właśnie zaczynam 7. Ogólnie sztos sezon. A Amos to chyba najlepsza postać. Jego teksty są po prostu mega. No i oczywiście Sekretarz Generalny Edytowane 16 grudnia 20195 l przez SetoPL
Opublikowano 16 grudnia 20195 l Ja wczoraj skończyłem całość. Nie był to najlepszy sezon serialu, ale i tak spokojnie mogę wystawić ocenę 9/10. Potwierdzam również opinię o topowych postaciach z postu kolegi powyżej. Cytat Don't stick your dick in it. It's already fucked enough. Spoiler Ashford Edytowane 16 grudnia 20195 l przez Kymel
Opublikowano 16 grudnia 20195 l 24 minuty temu, Kymel napisał: Ja wczoraj skończyłem całość. Nie był to najlepszy sezon serialu, ale i tak spokojnie mogę wystawić ocenę 9/10. Potwierdzam również opinię o topowych postaciach z postu kolegi powyżej. Pokaż ukrytą zawartość Ashford Aaaaa przez przypadek otworzyłem spoiler ale i tak coś czułem, że tak będzie. Za dużo go z dobrej strony pokazują. Mi za to szkoda w (pipi) Spoiler Tego szpiega co pomagał oraz oczywiście Millera
Opublikowano 16 grudnia 20195 l Spoiler Poczekaj do finału. Miller dostaje satysfakcjonujące zakończenie swojego wątku
Opublikowano 16 grudnia 20195 l Jestem właśnie po. Bardzo dobry sezon. Trzyma poziom. Końcówka smutna nie powiem, ale już się nie mogę doczekać kolejnego.
Opublikowano 16 grudnia 20195 l Ehh trochę się zwiodłem, że tylko 10 odcinków Całe szczęście że na kolejny sezon nie każą nam tyle czekać