dee 8 816 Opublikowano 7 sierpnia 2022 Opublikowano 7 sierpnia 2022 No i bez wątpienia to ścisła czołowka serialowa pod względem technicznym. Rzadko takie coś piszę, ale dobrze, że nie robiło tego HBO ze swoją wciąż obesraną jakością Cytuj
Kmiot 13 836 Opublikowano 14 sierpnia 2022 Opublikowano 14 sierpnia 2022 Pytanko dla ludzi zaznajomionych zarówno z książkami jak i serialem. Czwarty sezon widzę, że zawiera fabułę czwartego tomu (Gorączka Ciboli), ale czy tylko tego? Nie ma tam też wątków z kolejnego tomu (Gry Nemezis)? Bo jeszcze go nie czytałem, a zamierzam i wolę uniknąć spoilerów, jeśli czwarty sezon obejmuje dwa tomy. Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 29 września 2022 Opublikowano 29 września 2022 Nadrobiłem ostatni sezon i Expanse i smuteczek, że to (oby na razie) koniec O ile jak zaczynałem oglądać to sobie myślałem "o maj gad, ale banda dziwnych no-name'ów" tak po czasie wyszło, że aktorzy się spisali na medal, jak człowiek za nimi tęskni. Mocno trzymam kciuki żeby producentom starczyło zapału i pinionżków co by faktycznie dopiąć do końca wątki w filmie/filmach fabularnych. Ostatni sezon mega krótki, mocniej polityczno-obyczajowy bym powiedział, ale ostatni odcinek wynagradza wszelkie pierdu-pierdu. Jedynie szkoda, że nic więcej nie rozwinięto wątków z tą inną planetą i "psami" oraz strukturą na orbicie. No ale za całokształt ogromny znak jakości. 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi