YETI 10 944 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Pierwszy sezon ma liczyć 8 odcinków, pierwszy odcinek startuje 9.02 na FOX. Podobno jest baaaaardzo dobrze, ale jak może być inaczej skoro za serial odpowiada twórca dwóch sezonów Fargo. Najlepszy serial oparty na świecie Marvela? Są szanse na coś więcej, na najlepszy serial oparty na komiksie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Zapominałem, że premiera w tym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Trzeba przyznać, że intrygujący początek. Na razie sporo tego jest zakręcone jak (pipi) w kiblu ale jest potencjał. Aubrey :( Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Realizacyjnie jest świetnie, fabuła intrygująca, aktorstwo też jest dobre. Mam nadzieję, że cały sezon utrzyma poziom. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 902 Opublikowano 11 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 W końcu jakieś świeże podejście do komiksowych ekranizacji. Oby tylko dość spokojne tempo akcji nie odrzuciło szerszej widowni, bo serial ma naprawdę spory potencjał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 11 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Póki co wszystko ładnie w tym pilocie, więc będę oglądał dalej. Czekam na cameo Spidermona Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 11 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Ciekawe czy, tak jak u marvela, serial będzie żył swoim życiem, czy może będą chcieli to połączyć na jakimś etapie z filmowym uniwersum. Jeżeli w ogóle, to chyba bardziej z Deadpoolem, niż z samymi xmenami, na których stracili jakąkolwiek koncepcję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 11 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Ja czytam sprzeczne informacje, bo raz piszą, że serial 'will have to earn its connection to X-men universe over time' a zaraz potem, że It's conceived more as a standalone. I don't want to say too much more about it on that level, but certainly it's not constructed as a back-door anything. It's more just that there's a story that I want to explore that has to fit into that larger universe, which is exciting. Ten drugi cytat od Noah Hawleya, więc jemu wierzę bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Ogladalem trailery, wiedzialem czego sie spodziewac z grubsza, ale pilot jakos mnie nie porwał. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Pilot niezły. Trochę chaotyczny, ale czekam co będzie w dalszych odcinkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 12 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Nie wiedziałem, że w tym serialu gra Rachel Keller, będzie oczko wyżej do oceny. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 (edytowane) Wszystko mega. Tylko ta końcówka jakaś jakby... z lat 70.? Słabe to było. Ale gdyby nie te ostatnie 3 minuty to na razie 9/10 Edytowane 12 Lutego 2017 przez gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Uwielbiam Fargo. Nie mogłem się doczekać Legiona i Noah Hawley znów nie zawodzi. A później będę czekał na trzeci sezon Fargo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Jestem po 3 epie, póki co serial trzyma poziom. Przynajmniej jak dla osoby, która w ogóle nie ogarnia tego uniwersum. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 5. odcinek kapitalny. Dużo wyjaśnień i tyle samo nowych pytań. Kto nie ogląda niech żałuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 4 i 5 mocno dostarczyły. Warto było biegać za białym, puszystym króliczkiem i sprawdzać zakamarki nory. Tyle, że biały, puszysty króliczek okazał się nie być ani biały, ani puszysty. Króliczkiem też bym go nie nazwał. Chętnie się dowiem co czeka na końcu tunelu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 6 odcinek warto było obejrzeć chociażby dla tańczącej Aubrey do kawałka z Saboteur. A i strzepać było można. Ogólnie to nie lubię odcinków z tzw. 'mind trap' gdzie ludzie przez cały odcinek zastanawiają się czy to wszystko jest rzeczywiste ale na szczęście wszystko sprawnie jest przedstawione. Nie wiem czemu ubzdurało mi się, że sezon miał mieć 6 odcinków. Czekam na jakieś dupnięcie, a tu napisy :D Ale dobrze. Będzie więcej dobrego do oglądania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Fantastyczny serial, spodziewałem się jakiejś szmiry ale jest naprawdę dobrze. Ograniczyli cgi bajeranctwo do minimum na rzecz zabawy formą i wyszło to wspaniale. Wykonianie, kostiumy, muzyka, wszystko tip top. widzieliście scenkę po napisach w ostatnim odcinku? Wiadomo że to pod sezon drugi ale o co może chodzić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 (edytowane) Ósmy odcinek, co tam się działo, coś pięknego. No i ta muzyka. Fabularnie świetnie ruszyło do przodu. Ile ten sezon na mieć odcinków? E: Sam sobie odpowiem, to był ostatni EP. No poyebauo ich Edytowane 1 Kwietnia 2017 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 (edytowane) No niestety, zauważyłeś przy okazji największy problem tego serialu. To już się skończyło? W sumie nawet nie wiem kiedy dobrze to rozkręcili. Na początku byłem mega podjarany. Potem jakoś opadło. Było bardzo nierówno. Na plus obsada. Na minus obsada. Tu też było nierówno. O ile Dan Stevens, Aubrey Plaza i Jemaine Clement byli świetni. Tak reszta całkowicie do kitu. I chodzi mi bardziej o ich postacie, a nie o samych aktorów. Na razie lekki zawód i daje "tylko" 8/10. Ale zaznaczam, że oceniam to w kategorii dobrych rzeczy, a nie popierdółek typu Gothem, Iron Fiist czy Supergirl. Edytowane 2 Kwietnia 2017 przez gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Do obsady drugiego sezonu dołącza Said Taghmaoui (ostatnio w Wonder Woman) jako... Farouk aka Shadow King. Zważywszy, że zarówno Aubrey jak i Quinton, który wcielał się w oblecha wracają można snuć przypuszczenia, że Said będzie grał Amahla Farouka zanim ten starł się z Profesorem X i stał się pasożytem, a więc może będą retrospekcje z Egiptu. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Nowy sezon startuje w kwietniu Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Już się nie mogę doczekać . Jak dla mnie najlepszy serial "superbohaterski", zaraz za nim pierwszy sezon Daredevil, a potem w sumie długo nic. I mam nadzieję, że dostaniemy bardziej udaną kontynuację niż dostał diabeł z Hell's Kitchen. Kto nie widział to niech nadrabia, nawet jeśli nie przepada za tego typu serialami. Ta scena... Spoiler W ogóle Aubrey Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 2 sezon rozpocznie się rok pok po wydarzeniach z finały jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi