Skocz do zawartości

Legion - 2017 - FX

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Legion skończony, drugi sezon jeszcze lepszy od pierwszego i kompletnie nie męczył, może poza jednym odcinkiem (02x09 - ćpanie Melanie nikogo). Końcówka zapowiada niezły rozpierdziel w kolejnym, czy

David pójdzie w pełnoprawnego villaina?

Na szczęście w tym serialu dominują tzw. szare strefy moralne.

A teraz się biorę za drugą serię The Handmaid's Tale. Albo ostatni sezon 12 Monkeys.

• 6 miesięcy temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

I jak tam, ktoś już zaczął trzeci sezon? Ja pewnie zostawię na później i najpierw wrzucę ST. Legion ociera się o bycie najlepszym serialem jaki kiedykolwiek widziałem. Niesamowity klimat, scenografie jak z teledysku i GENIALNE aktorstwo, Aubrey po prostu zniewala <3

Opublikowano
W dniu 19.05.2019 o 14:47, MBeniek napisał:

A właśnie miałem pytać czy można gdzieś legalnie obejrzeć drugi sezon:lapka: Swoją drogą to mam nadzieję, że trzyma poziom pierwszego? 

Moim zdaniem jest nawet lepszy.

Na trzeci już chyba poczekam aż wyjdzie całość i yebnę maraton.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jestem w połowie drugiego sezonu i trwam w zachwycie, ten serial to je.bany majstersztyk. Ta pieczołowitość w doborze scen i montażu, ta dbałość o najmniejsze szczegóły i smaczki, o każde światło, o każdy kolor, o każdy dźwięk, o mnogość symboli :banderas:

• Lubię! 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Faktycznie, nie zrozumiem, bo żeby nazywać legion najlepszym serialem wszech czasów i kultowym dziełem to trzeba się urodzić chyba w tym dziesięcioleciu, choć miałem nadzieję, że nawet takie dzieciaki mają lepsze rozeznanie jeśli chodzi o XI muzę. :/