number_nine 1 317 Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 To pokaż mi kilka przykładów seriali z tak samo mocnym klimatem, przywiązaniem do detali, genialnym aktorstwem, scenografią, muzyką i zaskakującymi scenami (no chyba, że Ciebie nie zaskakuje walka bossów w formie teledysku, a to jedna z pierdyliarda ciekawych opcji). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 The Wire Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 317 Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 XDDDDDD nosz (pipi)a, a miałem napisać, żeby mi nikt z The Wire nie wyskoczył XD W każdej dyskusji o najlepszym serialu normiki wskazują GoT albo The Wire XD Ten przeciętny serial kryminalny może lizać pięty Legionowi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Szczerze mówiąc to w serialach w ogóle nie oczekuję jakiejkolwiek "walki bossów". xD Ale tak poza tym wymaganiem to -> The Leftovers. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Twin Peaks. Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 317 Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 1 minutę temu, MBeniek napisał: Szczerze mówiąc to w serialach w ogóle nie oczekuję jakiejkolwiek "walki bossów". xD No ja też nie oczekuję, napisałem to, żebyś się domyślił o której scenie mówię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 16 minut temu, number_nine napisał: XDDDDDD nosz (pipi)a, a miałem napisać, żeby mi nikt z The Wire nie wyskoczył XD W każdej dyskusji o najlepszym serialu normiki wskazują GoT albo The Wire XD Ten przeciętny serial kryminalny może lizać pięty Legionowi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Polecam Utopia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Pyknął 2 sezon. Feels good man. Brakowało mi wprawdzie scen na miarę sekwencji Bolero albo tańczącej Aubrey do Felling Good. Zmiana charakteru Farouka też trochę wytrąca z feelingu. W pierwszym sezonie "odjechana" Aubrey w drugim spokojny Navid. Trochę zbyt mocny kontrast. Ale ogólnie to wciąż świetna podróż w głąb króliczej nory no i ta walka przy kawałku Behind Blue Eyes Aubrey rządzi i dzieli. Już chciałem gnoić, że nie ma co robić, a tu puff. Patrzę gdzie tu chwycić się na 3 sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Torrenty póki co. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi