number_nine 1 344 Opublikowano 13 września 2019 Opublikowano 13 września 2019 To pokaż mi kilka przykładów seriali z tak samo mocnym klimatem, przywiązaniem do detali, genialnym aktorstwem, scenografią, muzyką i zaskakującymi scenami (no chyba, że Ciebie nie zaskakuje walka bossów w formie teledysku, a to jedna z pierdyliarda ciekawych opcji). Cytuj
number_nine 1 344 Opublikowano 13 września 2019 Opublikowano 13 września 2019 XDDDDDD nosz (pipi)a, a miałem napisać, żeby mi nikt z The Wire nie wyskoczył XD W każdej dyskusji o najlepszym serialu normiki wskazują GoT albo The Wire XD Ten przeciętny serial kryminalny może lizać pięty Legionowi. 1 Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 13 września 2019 Opublikowano 13 września 2019 Szczerze mówiąc to w serialach w ogóle nie oczekuję jakiejkolwiek "walki bossów". xD Ale tak poza tym wymaganiem to -> The Leftovers. Cytuj
number_nine 1 344 Opublikowano 13 września 2019 Opublikowano 13 września 2019 1 minutę temu, MBeniek napisał: Szczerze mówiąc to w serialach w ogóle nie oczekuję jakiejkolwiek "walki bossów". xD No ja też nie oczekuję, napisałem to, żebyś się domyślił o której scenie mówię. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 13 września 2019 Opublikowano 13 września 2019 16 minut temu, number_nine napisał: XDDDDDD nosz (pipi)a, a miałem napisać, żeby mi nikt z The Wire nie wyskoczył XD W każdej dyskusji o najlepszym serialu normiki wskazują GoT albo The Wire XD Ten przeciętny serial kryminalny może lizać pięty Legionowi. Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 22 października 2019 Opublikowano 22 października 2019 Pyknął 2 sezon. Feels good man. Brakowało mi wprawdzie scen na miarę sekwencji Bolero albo tańczącej Aubrey do Felling Good. Zmiana charakteru Farouka też trochę wytrąca z feelingu. W pierwszym sezonie "odjechana" Aubrey w drugim spokojny Navid. Trochę zbyt mocny kontrast. Ale ogólnie to wciąż świetna podróż w głąb króliczej nory no i ta walka przy kawałku Behind Blue Eyes Aubrey rządzi i dzieli. Już chciałem gnoić, że nie ma co robić, a tu puff. Patrzę gdzie tu chwycić się na 3 sezon. Cytuj
Masorz 13 215 Opublikowano 22 października 2019 Opublikowano 22 października 2019 Torrenty póki co. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi