JLBuraku 3 Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 Witam, kojarzy ktoś jak zmienić nr. telefonu w w/w banku który służy do tych sms'ów potwierdzających ? Bo tam w informacjach zmieniłem swój numer kontaktowy, ale te sms kody dalej przychodzą na stary numer. Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 Dobry temat, przewiduję tysiąc stron. Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 Ja to bym poszedł do banku i tam zmienił ten numer. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 Idź do banku albo dzwoń na infolinię. Cytuj
JLBuraku 3 Opublikowano 7 lutego 2017 Autor Opublikowano 7 lutego 2017 no chyba tak zrobię, myślałem że jakoś przejdzie to przez przeglądarkę, bo praca taka, że średnio czas jest. Ogólnie odradzam WBK gdyby u mnie w mieścinie była inna placówka to pierwszym kursem zamiankę bym robił Cytuj
iluck85 2 964 Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 (edytowane) Zmieniałem. Musisz iść do banku, tam dostaniesz kartkę do podpisu że zmieniasz numer lol Bank tragiczny. Był fajny do 30 roku życia, bo wszystko za free. Teraz kasują za wszystko. Do tego tragiczne placówki i każda wygląda tak samo. Czas płynie 10x wolniej, wszyscy mają czas i od c**ja ludzi- kolejki. I w ubiegłym roku podwyżki dali- to co pisałem wyżej, że za wszystko kasują. Regulamin ale to taki konkretny wysłali bardzo sprytnie- w okresie wakacyjnym. Ale za to fajna appka w telefonie. Edytowane 7 lutego 2017 przez iluck85 Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 Tylko w oddziale banku. Przez infolinię i www to chyba nic nie można tam załatwić. Ostatnio dowiedziałem się że mam jakiś śmieszny limit na przelewy i znowu jazda do oddziału xD Konto ja akurat mam 100% free :) Ale potwierdzam - stojąc w kolejkach w tym banku czuję że umieram. Cytuj
JLBuraku 3 Opublikowano 7 lutego 2017 Autor Opublikowano 7 lutego 2017 Sam nie posiadam, ale z tego co się orientuje mają świetne konto oszczędnościowe, za które więcej płacisz niż oszczedzasz.. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 Również mam za free - oprocentowanie 0,51% xD Cytuj
JLBuraku 3 Opublikowano 7 lutego 2017 Autor Opublikowano 7 lutego 2017 hahah, to fest ten procent :D. No własnie mój znajomy ma oprocentowanie około 1%, ale za to za konto płaci złotówkę, czy coś koło tego. Więc nie mając jakiś grubych oszczędności to tak średnio bym powiedział :D. Znowu inna osoba przy 40 tyś oszczędności w skali roku zaoszczędziła 14zł. Preferowałbym ING, ale ani placówki ani bankomatu u mnie nie ma. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 Miec konto w bezbek banku - czym oni was kusza? Cytuj
iluck85 2 964 Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 Ostatnio chciałem wpłacić na konto starych kafla- ten sam bank, bo wszyscy mają BZWBK. Oprócz kafla, musiałem dorzucić 10zł- za to ze przelewam w kasie banku, na konto w ich banku?! Pisałem wyżej o regulaminie wysłanym w okresie wakacyjnym? hahaah Pani mi poradziła- wpłacić na swoje konto i przelać w necie na starych konto. Ale przelanie wewnątrz i tak mnie kosztuję :D Masakra. W sierpniu mi się kończy kredyt u nich i będę się rozglądać nad zmianą. Albo Alior albo Mbank. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 Oddział pod nosem w pracy jak i w domu oraz przelewy wypłat z WBK więc kaskę mam od ręki u siebie I to chyba koniec plusów. Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 Miec konto w bezbek banku - czym oni was kusza? Niektórych pewnie Kevinem Spacey. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 ja nadal podziwiam ludzi ktorzy zakladaja konta w takich bankach i wplacaja na nie swoje pieniadze, czy to bzwbk, millenium czy ostatnio nest bank Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 No kasę wolno trzymac tylko w skarpecie, albo jedynym słusznym banku PKO BP ... ... Ech xd Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 Oddział sobie odpuść od razu. Chyba że cierpisz na nadmiar gotówki. 25 zł zmiana. Załatw to przez doradcę wirtualnego czy jak to się tam zwie. Łączysz się z nim przez komputer, ale musisz mieć kamerę do identyfikacji. Wówczas zrobisz to za darmochę. Cytuj
iluck85 2 964 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 25zl :O WTF? To kolejna zmiana w regulaminie wysłana w wakacje? Ja 2 lata temu nic nie płaciłem, tylko podpis na świstku. Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 Niedługo za zalogowanie będą pobierać złotówkę. Cytuj
JLBuraku 3 Opublikowano 9 lutego 2017 Autor Opublikowano 9 lutego 2017 nie to 25 zł to jaja są. Jak będę miał chwilę zakładam konto w ING, a to śmieszne obecne zamykam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi