zagroo 4 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 Mam wielki problem ludzie, ktoś włamał mi się na konto i do tej pory dwa razy użył mojego konta gdzie zabrało mi prawie 1000zl. Pisałem już do PayPal i Ubera, co mogę jeszcze zrobić? Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 Wal do swojego banku zastrzec kartę, którą masz podpiętą pod paypal. Cytuj
zagroo 4 Opublikowano 8 lutego 2017 Autor Opublikowano 8 lutego 2017 (edytowane) Ok, Póki co ją usunełem z Paypala, kur** ale dziadostwo. Edytowane 8 lutego 2017 przez zagroo Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 Idź na policję. Mi kiedys ktoś sie włamał, padłem ofiarą phishingu i ukradli 3 tysie. Na policji złożyłem papiery i umorzyli, a sprawcy nie znalazli. Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 chargeback, mam sporo takich spraw u siebie, praktycznie wszystkie wygrane na korzysc klienta. Cytuj
teddy 6 898 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 No i na przyszlosc, albo nie podpinaj karty tylko przelewaj sobie kase na paypala zeby nie mogli sie do konta dobrac albo stworz sobie dwuetapowa weryfikacje bo to podstawa albo to i to Cytuj
zagroo 4 Opublikowano 8 lutego 2017 Autor Opublikowano 8 lutego 2017 No i na przyszlosc, albo nie podpinaj karty tylko przelewaj sobie kase na paypala zeby nie mogli sie do konta dobrac albo stworz sobie dwuetapowa weryfikacje bo to podstawa albo to i to Jak zrobić taką dwuetapowa weryfikację? Nie mogę znaleźć tego nigdzie. Cytuj
teddy 6 898 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 Klikasz to kolo zebate wybierasz ustawienia zabezpieczen i klucz bezpieczenstwa Cytuj
zagroo 4 Opublikowano 8 lutego 2017 Autor Opublikowano 8 lutego 2017 Dzięki wielkie, napisałem rano do Paypala w tej sprawie i o dziwo po godzinie pieniądze były już na moim koncie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi