Paolo de Vesir 9 234 Opublikowano 15 czerwca 2017 Opublikowano 15 czerwca 2017 Skąd pre-order w Polsce na pudełkowa limitke? Nigdzie nie ma :( Nie szanowałeś Cayda 6, więc masz za swoje. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 16 czerwca 2017 Opublikowano 16 czerwca 2017 (edytowane) Na stronie empik.com jest preorder z figurką którą wrzucałem w zakupach :) Ma oczywiście kod na betę, dowolna platforma Warto kupić bo a) figurka jest kozacka b) jak ktoś ma ją w du.pie to obstawiam, że będzie można ją pogonić po premierze za ~100 ziko albo lepiej. Obstawiam 150-200. Zagranicą pre-ordery z figurkami wyszły bardzo szybko a same figurki chodzą teraz po 20-40 usd na ebayu bez wysyłki. http://www.empik.com/destiny-2-pre-order-z-figurka,p1144379937,multimedia-p Jest to pre-order na edycję na dowolną platformę z kodem na betę. Nie wiadomo czy empik będzie miał limitkę ani czy preorder będzie na nią działał - dzwoniłem zapytać. Edytowane 16 czerwca 2017 przez froncz piotrewski Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 16 czerwca 2017 Opublikowano 16 czerwca 2017 Już po temacie niestety :(. BTW froncz i ekipa - bierzecie preorder na X1? Bo mam voucher 200 zł do Empiku i chyba wymyśliłem zastosowanie na niego. Trochę się zastanawiam nad wersją na PC też, w końcu 60fps to nie w kij dmuchał. Ale zależy jaka ekipa na tej platformie będzie, bo jak wszyscy mają i tak na konsolach grać to bez sensu. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 16 czerwca 2017 Opublikowano 16 czerwca 2017 (edytowane) Nie wiem co jest nie tak z tym linkiem. Wejdźcie sobie na empik.com i wpiszcie Destiny 2. Destiny 2 preorder z figurką - pierwszy link. U mnie dostępne. http://www.empik.com/szukaj/produkt?q=destiny%202&qtype=basicForm Ja zaczynam na PS4, potem może kupię na PC/Xboksa Edytowane 16 czerwca 2017 przez froncz piotrewski 2 Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 16 czerwca 2017 Opublikowano 16 czerwca 2017 Masz na myśli wersję PC z figurką? I kod na betę jest na dowolną platformę? Najs. Ja zaczynam na PS4, potem może kupię na PC/Xboksa O, to ciekawe. Czemu zmiana z X1? Z jednej strony jakby wszyscy z forumka byli na jednej platformie to super, z drugiej strony patrzę na pada elita i wydaje się idealny do takiej gierki na setki godzin Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 16 czerwca 2017 Opublikowano 16 czerwca 2017 preorder jest na dowolną platformę odliczą ci we wrześniu od rachunku. Więc można się wstrzymać z decyzją Kod na betę nie wiem - zakładam, że też (nie wiem jak z PC bo nie ma daty potwierdzonej) 1 Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 16 czerwca 2017 Opublikowano 16 czerwca 2017 (edytowane) OK, teraz to jest zrozumiałe :D. No nic, ja tam wziąłem, betę chętnie ogram a figurka pójdzie do jakiegoś zdrowego wariata. W sumie jedno pytanie się nasuwa - czy to -159 zł w Empiku czy -159 zł na cyfrową wersję czy jak. Edytowane 16 czerwca 2017 przez raven_raven Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 16 czerwca 2017 Opublikowano 16 czerwca 2017 Pytanie czy ten kod rabatowy na -159zł jest do sklepu empik.com czy na tylko na PSN/Xlive/Battlenet żebyś sobie kupił gierke taniej cyfrowo. Cytuj
Paolo de Vesir 9 234 Opublikowano 16 czerwca 2017 Opublikowano 16 czerwca 2017 Ja wersję wybiorę pod kątem forumowej ekipy wariatów (fronczu, yap, piotros ), ale przeczuwam, żę będzie to X: - preferencje co do pada - stabilność usługi Xbl - wersja na PS4PRO to tylko rozdziałka, a nie klatki Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 16 czerwca 2017 Opublikowano 16 czerwca 2017 Masz na myśli wersję PC z figurką? I kod na betę jest na dowolną platformę? Najs. Ja zaczynam na PS4, potem może kupię na PC/Xboksa O, to ciekawe. Czemu zmiana z X1? Z jednej strony jakby wszyscy z forumka byli na jednej platformie to super, z drugiej strony patrzę na pada elita i wydaje się idealny do takiej gierki na setki godzin Bo SONY i Acti będzie g o l i ć graczy PC/X ekskluzywnym kontentem do us.ranej śmierci a mnie ch.uj strzela jakbym miał płacić tyle samo za gorszą wersję. + potwierdzone 4k na Pro, które mam a Xboksa X nie planuję kupować. Cały progres z xboksa i ew. 'nagrody' i tak są powiązane z bungie.net więc się przeniosą. Na X1 i tak pewnie też kupię bo tam mam ograną ekipę no i pad lepszy, ale start na PS4. Na PC w życiu bym nie spreorderował - w 60 fps gra wygląda obłędnie ale boję się jak Bungie i Vicarious Visions zrobią na PC to co najważniejsze - strzelanie. Nie wyobrażam sobie póki co Destiny bez force feedback na padzie. @bluber - z opisu wynika, że kod do empiku. Ja mam potwierdzone zamówienie Cytuj
Vexilium 425 Opublikowano 16 czerwca 2017 Opublikowano 16 czerwca 2017 (edytowane) Taką samą figurkę i kod do bety można też dostać na cdp.pl. Figurka jest od razu dołączana do gry przy jej wysyłce, jedyny warunek jej otrzymania to opłacenie zamówienia w ciągu 3 dni od jego złożenia. Całościowo wychodzi też trochę taniej niż w empik.com, przynajmniej jeśli chodzi o wersje na konsole (259,99 zł na cdp.pl, 261,99 zł na empik.com). Edytowane 16 czerwca 2017 przez Vexilium 1 Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 16 czerwca 2017 Opublikowano 16 czerwca 2017 froncz no to co mówisz to ma sens. Szkoda mi tylko tego pada, bo zdecydowanie wolę tego od X1, niemniej jeśli community forumkowe z X1 na PS4 się przerzuci to będzie jednak wielka rodzinka na jednej konsoli :). Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 16 czerwca 2017 Opublikowano 16 czerwca 2017 Taką samą figurkę i kod do bety można też dostać na cdp.pl. Figurka jest od razu dołączana do gry przy jej wysyłce, jedyny warunek jej otrzymania to opłacenie zamówienia w ciągu 3 dni od jego złożenia. Całościowo wychodzi też trochę taniej niż w empik.com, przynajmniej jeśli chodzi o wersje na konsole (259,99 zł na cdp.pl, 261,99 zł na empik.com). o fajnie, nie widziałem. To są nowe oferty chyba - ta z empiku wrzucona przedwczoraj. plusem empikowej jest to, że nie musisz się decydować na platformę Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 16 czerwca 2017 Opublikowano 16 czerwca 2017 Ja biorę na ps4 (w jedynkę przegrałem ze 300h). Xboxa aktualnie nie mam, a różnic z tego co widzę pomiędzy XoX a PS Pro nie będzie. Cytuj
Figaro 8 302 Opublikowano 23 czerwca 2017 Opublikowano 23 czerwca 2017 http://metro.co.uk/2017/06/22/destiny-2-hands-on-preview-and-interview-this-is-something-that-people-really-have-a-deep-connection-to-6728216/ XD metro jak zwykle dociska Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 23 czerwca 2017 Opublikowano 23 czerwca 2017 Jakby ktoś się zastanawiał to zniżka jest do Empiku, platformę można sobie wybrać. 2 Cytuj
wrog 640 Opublikowano 23 czerwca 2017 Autor Opublikowano 23 czerwca 2017 Figurkę od razu dają czy trzeba czekać? Zniżka tylko na Destiny czy może ogólna na cokolwiek z Empiku? Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 23 czerwca 2017 Opublikowano 23 czerwca 2017 Tylko na Destiny 2. Figurka ma przyjść poczta na adres domowy (u mnie przynajmniej) Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 23 czerwca 2017 Opublikowano 23 czerwca 2017 Gurwa miałem środki na koncie do wykorzystania i źle kliknąłem, wybrałem płatność przy odbiorze :/. No i kod rabatowy zużyty, a środki dalej nietknięte. Na infolinii oczywiście nic nie mogą pomóc xd. Ehhhhh uważajcie, dobra nauczka też żeby od Empiku się z dala trzymać jak to miałem w zwyczaju. Cytuj
iks 80 Opublikowano 23 czerwca 2017 Opublikowano 23 czerwca 2017 Empik nigdy, pamiętam ja w dniu premiery Destiny 1 kumpel, chyba najbardziej napalona osoba na Destiny w polsce, dostał info ze gra będzie za dwa dni :) Cytuj
iks 80 Opublikowano 27 czerwca 2017 Opublikowano 27 czerwca 2017 (edytowane) Dla zainteresowanych na stronie ultima można już zamawiac kolekcjonerkę i limitkę: http://www.ultima.pl/ct/playstation-4/gry/akcja/destiny-2-collectors-edition-1 http://www.ultima.pl/ct/playstation-4/gry/akcja/destiny-2-limited-edition-1 Edytowane 27 czerwca 2017 przez iks Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 27 czerwca 2017 Opublikowano 27 czerwca 2017 Empik nigdy, pamiętam ja w dniu premiery Destiny 1 kumpel, chyba najbardziej napalona osoba na Destiny w polsce, dostał info ze gra będzie za dwa dni :) Pan z infolinii mi nic nie był w stanie pomóc, ale jak napisałem maila to znalazła się bardzo miła Pani która najpierw poprosiła o cierpliwość do poniedziałku, a później zadzwoniła z informacją, że dostanę nowy kod zniżkowy, obecne zamówienie anulują i mogę sobie jeszcze raz zamówić tak jak sobie to wymarzyłem (czyli płacąc z góry środkami). Więc ostatecznie plus dla nich. Jeśli chodzi o datę realizacji no to wiadomo, jakaś podjarka będzie, ale pewnie przeżyję dzień czy dwa więcej w razie czego. U mnie czynnikiem decydującym było to, że miałem 200 zł do wykorzystania z karty podarunkowej. Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 28 czerwca 2017 Opublikowano 28 czerwca 2017 Panowie przestałem śledzić informacje o Destiny 2 pamiętam plotki o durnym pomyśle wrzucenia strzelb/karabinów snajperskich w te samo miejsce gdzie rakietnice jako heavy weapon a nie broń poboczną jak w Destiny 1. To jest już potwierdzona informacja ? Strasznie durny pomysł się wydaje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi