froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 5 września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 września 2017 (edytowane) Ja gram juz kto ma pudlo to dawac e: jestem po drugiej misji. Bez spoilerów: Jest K L I M A T. muzyka to pier.dolone mistrzostwo świata, 10 na 10 GOTY Znacznie poprawili gunplay, movement, cooldowny umiejętności, dps itd. Po becie byłem trochę zawiedziony, a teraz od pierwszego dotknięcia pada czuję, że gram w Destiny (mimo że jest to obes.rany dualshock) Edytowane 5 września 2017 przez froncz piotrewski Cytuj Odnośnik do komentarza
Sydney 38 Opublikowano 5 września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 września 2017 Jeszcze 50 minut...grrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 5 września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 września 2017 Jest K L I M A T. muzyka to pier.dolone mistrzostwo świata, 10 na 10 GOTY Przecież tam brak O'Donella.Salvatori dokonał sam cudu ? Aż umieram z ciekawości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sydney 38 Opublikowano 5 września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 września 2017 No i gilza, serwery nie wytrzymały Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 5 września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 września 2017 Początek z tą muzyką skrzypcowa urywa dupe Cytuj Odnośnik do komentarza
szurubur 115 Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 Paczka dziś do odbioru ale brak możliwości zmiany dubbingu na oryginalny chyba zatrzyma mnie przed dokonaniem zakupu. Szkoda, że Acti idzie ze skrajności w skrajność. Albo brak spolszczenia albo tragiczny dubbing. Poczekam na jakieś używki i pierwsze faktyczne recenzje które na chłodno będą oceniały produkcję. Wtedy chyba będzie warto sięgnąć po produkcję. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 Muzyka jak dla mnie na najwyzszym poziomie - misje bardzo fajne, no moze poza tymi dwoma wlasnie po becie - na pewno znacznie lepsze niz w jedynce! Glownie przez o wiele wieksza dbalosc o szczegoly, klimat i rozmach (wiekszosc wyglada jak Raidy). Szkoda tylko ze dabbing jest strasznie czerstwy, miejscami zenujacy (jak jeszcze sobie pomysle, ze przez takie (pipi) mogla gra zdrozec, to mogli zostawic napisy). Multi rewelacyjne i wymagajace, sama zawartosc zas chyba podobna do jedynki (przynajmniej w singlu) - we trojke 1 dnia dobilismy do 15 levelu i prawie skonczylismy fabule ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 Wczoraj nie złapałem swojego egzemplarza, bo wszyscy oczywiście "premiera jutro", ale dzisiaj nie ma chvja. Rozniosę tę gierkę w drobny mak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 gram se. nie grałem, w jedynke, po pierwsze, po drugie grałem w bete i mnie odrzuciło i po trzecie gram w pełniaka. Zupełnie inne wrażenia niż w becie, na plus pełniaka. Lepiej sie "szczela" umiejki szybciej sie ładują, nie wiem co oni odyebali w becie. Wstępnie muzyka ok, wizualia (gram na bieda ps4 slim) to średniawo bym powiedział, ale chociaż stabilny fps na oko. Pograłem w "tygiel" czyli multi no to idzie pograć ale bez zgrzewy, kampania też narazie jakoś bez zgrzewy ale przyjemnie sie pyka. gampeplayowo to mix Halo z borderlandsami czyli, świetny gunplay z halo (czuć pukawki, łokieć zagłady, movement) z borderów system lootu, umiejek i ultra cuvjowy humor w połączeniu z polski dubbingie powoduje trwałe uszkodzenia mózgu u grającego. Wiadomo każdy ma inne gusta co do gameplayu i treści w grze, dla jednego coś będzie super, dla mnie nie, ale jest jedna rzecz za co należy z(pipi)ać destiny 2. Loadingi. ożesz (pipi)a ja pyerdole to jest dramat. na każde 2-3 minuty gry 30-45 sekund loadingów to jest dramat. przejscie do lokacji->loading wejscie do ekwipunku->loading wejscie do hubu-> loading transport miedzy trybami gry i lokacjami tak samo dramat. mam wrażenie ze 90% mojej gry to oglądanie guwnocutscenek z chuyowymi sucharami i ekran loading. Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 Można grać z napisami pl i w oryg. wersji ang ? Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 6 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 Wczoraj po 1 udało się z Zeratulem skończyć kampanię (+/- 10). Naprawdę fajnie zrobiona, z dobrym tempem, chwilami oddechu na patrole, coś tam próbuje urozmaicić pojazdami i ma sporo przerywników. Ludzie powinni być zadowoleni. Potem wpadł od razu 20LVL i w momencie wyłączenia gry miałem 208 Light bodajże. Cytuj Odnośnik do komentarza
szurubur 115 Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 Wczoraj po 1 udało się z Zeratulem skończyć kampanię (+/- 10). Naprawdę fajnie zrobiona, z dobrym tempem, chwilami oddechu na patrole, coś tam próbuje urozmaicić pojazdami i ma sporo przerywników. Ludzie powinni być zadowoleni. Potem wpadł od razu 20LVL i w momencie wyłączenia gry miałem 208 Light bodajże. to coś szybko poszło... za szybko bym powiedział Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 Ile Ci ta kampania zajęła? Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 6 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 10-11h myślę. Po drodze kilka przygód, sektorów, public eventów, bo w dwóch momentach musisz podbić level żeby pójść na kolejne misje. Mieliśmy jednak bonus 25% XP z poptartów. No i solo byłoby oczywiście dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 wrogu a dalbys rade wspomoc z zalatwieniem kodzika na sparrowa z tych pop tartow? Ew engramow z energy drinkow? Oczywiscie moge sfinansowac zakup ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 gram se. nie grałem, w jedynke, po pierwsze, po drugie grałem w bete i mnie odrzuciło i po trzecie gram w pełniaka. Zupełnie inne wrażenia niż w becie, na plus pełniaka. Lepiej sie "szczela" umiejki szybciej sie ładują, nie wiem co oni odyebali w becie. Wstępnie muzyka ok, wizualia (gram na bieda ps4 slim) to średniawo bym powiedział, ale chociaż stabilny fps na oko. Pograłem w "tygiel" czyli multi no to idzie pograć ale bez zgrzewy, kampania też narazie jakoś bez zgrzewy ale przyjemnie sie pyka. gampeplayowo to mix Halo z borderlandsami czyli, świetny gunplay z halo (czuć pukawki, łokieć zagłady, movement) z borderów system lootu, umiejek i ultra cuvjowy humor w połączeniu z polski dubbingie powoduje trwałe uszkodzenia mózgu u grającego. Wiadomo każdy ma inne gusta co do gameplayu i treści w grze, dla jednego coś będzie super, dla mnie nie, ale jest jedna rzecz za co należy z(pipi) destiny 2. Loadingi. ożesz (pipi)a ja pyerdole to jest dramat. na każde 2-3 minuty gry 30-45 sekund loadingów to jest dramat. przejscie do lokacji->loading wejscie do ekwipunku->loading wejscie do hubu-> loading transport miedzy trybami gry i lokacjami tak samo dramat. mam wrażenie ze 90% mojej gry to oglądanie guwnocutscenek z chuyowymi sucharami i ekran loading. czy ten post był pisany na gpdwin? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 Raczej na M O C A R Z U, Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 392 Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 Dostał ktoś swoją limitke pudło? Interesuje mnie sprawa języka na płycie. Podobno ma być tylko angielski, ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć... Wczoraj ogólnie gość w rtv agd wmawiał mi, że gra miała przedsprzedaż na Steamie i Origin... Już nawet nie chciało mi się go poprawiać tylko poszedłem w drugą stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 6 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 Koso pisał o tym na Twitterze: Cytuj Odnośnik do komentarza
Vexilium 425 Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 (edytowane) Ciekawe czy na XOne wystarczy zmienić język konsoli żeby mieć angielską grę, czy jest blokada regionalna i zamiast angielskiego będzie jedynie rosyjski (tak jak na płycie Overwatch z dystrybucji PL). Nie jestem przeciwnikiem polskich dubbingów w grach, ale beta D2 brzmiała strasznie drętwo i wolałbym nie męczyć się z naszymi rodzimymi aktorami. Edytowane 6 września 2017 przez Vexilium Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 Ja się cały czas waham...beta mnie zwyczajnie odrzuciła od multi Niech jakiś fan multika D1 skrobnie swoje wrażenia z pełnej wersji względem bety..z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 grałem wczoraj 5 meczów w multi. Jest dużo lepiej niż w becie pod względem gunplayu i poruszania się. Czuję, że gram w Destiny, w becie tego nie czułem. Ale tryby są nowe - 4v4 i competitive jest dużo bardziej taktyczne niż standardowe 6v6 w D1. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 Chcesz powiedzieć, że zrobiło się trudniej? Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 nie wiem czy trudniej, generalnie nowemu 'zwykłemu' multi bliżej jest do trialsów/3v3 a la salvage niż 6v6 które było jedną wielką radosną napier.dalanką. Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 Rozumiem, że LL dalej jest skalowany do pozostałych graczy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi