Opublikowano 6 września 20177 l kuuuuu,rwa właśnie mi empik anulował zamówienie na limitkę jest to jeszcze gdzieś dostępne czy ten pociąg już dawno odjechał? Cholera, tak coś czułem, żeby oprócz tych cweli brać też w jakimś normalnym sklepie
Opublikowano 6 września 20177 l Limitka jest do dostania na XOne i PC. PS4 biorę w wersji premierowej dla biedaków, ale na XO dokupię już limitkę :p
Opublikowano 6 września 20177 l Mam od cholery gier do ogarnia i teoretycznie nie potrzebuje kolejnej ale... Kusi mnie trn destiny zwłaszcza że w jedynkę nie grałem. Co zrobić jak żyć? Czy grając samemu albo z randomami będę miał fun?
Opublikowano 6 września 20177 l Autor W dniu 6.09.2017 o 11:09, raven_raven napisał(a): kuuuuu,rwa właśnie mi empik anulował zamówienie na limitkę jest to jeszcze gdzieś dostępne czy ten pociąg już dawno odjechał? Cholera, tak coś czułem, żeby oprócz tych cweli brać też w jakimś normalnym sklepie U mnie bez problemów. Dzisiaj odebrałem (wersja Xbox One). Mieli wczoraj, ale na pudełku była naklejką żeby sprzedawać dopiero od 6 :)
Opublikowano 6 września 20177 l No ja zamówione 23.07 wersja na PS4 i cześć, anulowaliśmy ci właśnie. Rak i omijać, niech spier,dalają. Z drugiej strony może teraz wezmę sobie wersję na X1 albo coś, nie wiem.
Opublikowano 6 września 20177 l W dniu 6.09.2017 o 11:18, Rayos napisał(a): Mam od cholery gier do ogarnia i teoretycznie nie potrzebuje kolejnej ale... Kusi mnie trn destiny zwłaszcza że w jedynkę nie grałem. Co zrobić jak żyć? Czy grając samemu albo z randomami będę miał fun? Po chvj Ci randomy jak masz tutaj najlepsze community w Polsce, kolego. Rozprawimy się z cabalskim ścierwem raz na zawsze.
Opublikowano 6 września 20177 l W dniu 6.09.2017 o 11:23, raven_raven napisał(a): No ja zamówione 23.07 wersja na PS4 i cześć, anulowaliśmy ci właśnie. Rak i omijać, niech spier,dalają. Z drugiej strony może teraz wezmę sobie wersję na X1 albo coś, nie wiem. Bierz na XOne, tutaj też gra sporo ludzi i są znajomi z forumka ;) BTW Games4You do zwykłej wersji D2 na XOne dorzuca koszulkę i figurkę Cayde-6: https://www.facebook.com/Games4YouPL/photos/a.558344474185492.125001.244770618876214/1632532376766691/?type=3&permPage=1 Edytowane 6 września 20177 l przez Vexilium
Opublikowano 6 września 20177 l W dniu 6.09.2017 o 11:09, raven_raven napisał(a): kuuuuu,rwa właśnie mi empik anulował zamówienie na limitkę jest to jeszcze gdzieś dostępne czy ten pociąg już dawno odjechał? Cholera, tak coś czułem, żeby oprócz tych cweli brać też w jakimś normalnym sklepie następnym razem bierz prosto od dystrybutora - cdp Raven na X1 pewnie zwiększy się i tak baza graczy po premierze xox. Możesz zawsze kupić dwie wersje Edytowane 6 września 20177 l przez Starh
Opublikowano 6 września 20177 l Autor W dniu 6.09.2017 o 11:37, Starh napisał(a): W dniu 6.09.2017 o 11:09, raven_raven napisał(a): kuuuuu,rwa właśnie mi empik anulował zamówienie na limitkę jest to jeszcze gdzieś dostępne czy ten pociąg już dawno odjechał? Cholera, tak coś czułem, żeby oprócz tych cweli brać też w jakimś normalnym sklepie następnym razem bierz prosto od dystrybutora - cdp Raven na X1 pewnie zwiększy się i tak baza graczy po premierze xox. Możesz zawsze kupić dwie wersje cdp dystrybucja i cdp.pl sklep to teraz dwie osobne firmy. :)
Opublikowano 6 września 20177 l Ogólnie sama baza użytkowników na XOne jest ogromna i nie ma problemu ze znalezieniem graczy.
Opublikowano 6 września 20177 l nie no, jakbym mial brac to pewnie juz na PROsiaka niż na łana. zastanowię się, nie wiem czy będe miał czas na online shootera
Opublikowano 6 września 20177 l W dniu 6.09.2017 o 11:40, wrog napisał(a): W dniu 6.09.2017 o 11:37, Starh napisał(a): W dniu 6.09.2017 o 11:09, raven_raven napisał(a): kuuuuu,rwa właśnie mi empik anulował zamówienie na limitkę jest to jeszcze gdzieś dostępne czy ten pociąg już dawno odjechał? Cholera, tak coś czułem, żeby oprócz tych cweli brać też w jakimś normalnym sklepie następnym razem bierz prosto od dystrybutora - cdp Raven na X1 pewnie zwiększy się i tak baza graczy po premierze xox. Możesz zawsze kupić dwie wersje cdp dystrybucja i cdp.pl sklep to teraz dwie osobne firmy. :) Przekonałem się o tym dokumentnie - moja limitka będzie dopiero jutro :/ fuck preorder 14 lipca robiony..
Opublikowano 6 września 20177 l Lol jak zobaczyłem dziś listę moich psn fiendsów to jakieś 80% z nich gra w Destiny2. Czy ta gra jest naprawdę tak dobra i świeża że tak przyciąga graczy??
Opublikowano 6 września 20177 l Twoi friendsi mają rację bo ta gra jest po prostu dobra a w grupie ziomków jeszcze lepsza ;) i tyle, to w sumie wystarcza do dobrej zabawy
Opublikowano 6 września 20177 l W dniu 6.09.2017 o 11:27, Vexilium napisał(a): BTW Games4You do zwykłej wersji D2 na XOne dorzuca koszulkę i figurkę Cayde-6: https://www.facebook.com/Games4YouPL/photos/a.558344474185492.125001.244770618876214/1632532376766691/?type=3&permPage=1 Kupujac swoja kopie na PS4 probowalem od nich wytargac jedna sztuke Cayde'a ale ni (pipi)a
Opublikowano 6 września 20177 l > Bierz na XOne, tutaj też gra sporo ludzi i są znajomi z forumka I tak, i nie. Ludzi niewątpliwie gra sporo, do klanu chyba kilkanaście osób doszło w ostatnich dniach. Ale ku mojemu zdziwieniu praktycznie nie widziałem dosłowanie nikogo (poza kumplem z firmy), z kim na XBO robiłem choćby raidy. Nie wiem, czy ludzie olali, czy przeszli na PS4. "Zabawne", że zostałem na XBO głównie właśnie dla ekipy, a wczoraj i dzisiaj rano wiało pustką (przy becie zresztą też).
Opublikowano 6 września 20177 l ja będę miał jedną sztuke cayde'a na zbyciu dla kolegów z forumka może być po kosztach @Dybbuk - no ja np. postanowiłem sprawdzić na PS4 więc na Xboksie będę pocinał dopiero jak w miarę ogarnę PS4, czyli pewnie efektywnie gdzieś w grudniu. Edytowane 6 września 20177 l przez froncz piotrewski
Opublikowano 6 września 20177 l Dopiero pierwszy dzień i środek tygodnia, w weekend będzie najlepiej widać ile osób będzie grać w dwójkę. Na mojej liście jest na prawdę sporo osób w tym momencie.
Opublikowano 6 września 20177 l > Dopiero pierwszy dzień i środek tygodnia, w weekend będzie najlepiej widać ile osób będzie grać w dwójkę. Na mojej liście jest na prawdę sporo osób w tym momencie. Ale jak to?... Sugerujesz, że jak ktoś gra Day One do szóstej rano to nie jest to standard?! ;)
Opublikowano 6 września 20177 l No ja wczoraj pogralem 4 godzinki do pierwszej w nocy jak jakis casul ob.srany, bedzie problem zeby zrobic gearing na raid day 1
Opublikowano 6 września 20177 l ten kto nie ma więcej jak 2000h nabite w Destiny ten random :/ Edytowane 6 września 20177 l przez MaZZeo
Opublikowano 6 września 20177 l Za(pipi)iscie sie strzela, muza fes klimatyczna, design sztos i story poki co wydaje sie ciekawe. No to nocka bedzie zarywana mocno. Robimy dzisiaj jakis fireteam na crucible/strike'a? W dniu 6.09.2017 o 15:16, froncz piotrewski napisał(a): ja będę miał jedną sztuke cayde'a na zbyciu dla kolegów z forumka może być po kosztach
Opublikowano 6 września 20177 l Forumku, ile danych dosysa z PSN płytowa wersja gry? Tak mniej więcej.