raven_raven 12 013 Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 kuuuuu,rwa właśnie mi empik anulował zamówienie na limitkę jest to jeszcze gdzieś dostępne czy ten pociąg już dawno odjechał? Cholera, tak coś czułem, żeby oprócz tych cweli brać też w jakimś normalnym sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 Limitka jest do dostania na XOne i PC. PS4 biorę w wersji premierowej dla biedaków, ale na XO dokupię już limitkę :p Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 Mam od cholery gier do ogarnia i teoretycznie nie potrzebuje kolejnej ale... Kusi mnie trn destiny zwłaszcza że w jedynkę nie grałem. Co zrobić jak żyć? Czy grając samemu albo z randomami będę miał fun? Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 6 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 kuuuuu,rwa właśnie mi empik anulował zamówienie na limitkę jest to jeszcze gdzieś dostępne czy ten pociąg już dawno odjechał? Cholera, tak coś czułem, żeby oprócz tych cweli brać też w jakimś normalnym sklepie U mnie bez problemów. Dzisiaj odebrałem (wersja Xbox One). Mieli wczoraj, ale na pudełku była naklejką żeby sprzedawać dopiero od 6 :) Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 No ja zamówione 23.07 wersja na PS4 i cześć, anulowaliśmy ci właśnie. Rak i omijać, niech spier,dalają. Z drugiej strony może teraz wezmę sobie wersję na X1 albo coś, nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 Mam od cholery gier do ogarnia i teoretycznie nie potrzebuje kolejnej ale... Kusi mnie trn destiny zwłaszcza że w jedynkę nie grałem. Co zrobić jak żyć? Czy grając samemu albo z randomami będę miał fun? Po chvj Ci randomy jak masz tutaj najlepsze community w Polsce, kolego. Rozprawimy się z cabalskim ścierwem raz na zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Vexilium 425 Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 (edytowane) No ja zamówione 23.07 wersja na PS4 i cześć, anulowaliśmy ci właśnie. Rak i omijać, niech spier,dalają. Z drugiej strony może teraz wezmę sobie wersję na X1 albo coś, nie wiem. Bierz na XOne, tutaj też gra sporo ludzi i są znajomi z forumka ;) BTW Games4You do zwykłej wersji D2 na XOne dorzuca koszulkę i figurkę Cayde-6: https://www.facebook.com/Games4YouPL/photos/a.558344474185492.125001.244770618876214/1632532376766691/?type=3&permPage=1 Edytowane 6 września 2017 przez Vexilium 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 (edytowane) kuuuuu,rwa właśnie mi empik anulował zamówienie na limitkę jest to jeszcze gdzieś dostępne czy ten pociąg już dawno odjechał? Cholera, tak coś czułem, żeby oprócz tych cweli brać też w jakimś normalnym sklepie następnym razem bierz prosto od dystrybutora - cdp Raven na X1 pewnie zwiększy się i tak baza graczy po premierze xox. Możesz zawsze kupić dwie wersje Edytowane 6 września 2017 przez Starh Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 6 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 kuuuuu,rwa właśnie mi empik anulował zamówienie na limitkę jest to jeszcze gdzieś dostępne czy ten pociąg już dawno odjechał? Cholera, tak coś czułem, żeby oprócz tych cweli brać też w jakimś normalnym sklepie następnym razem bierz prosto od dystrybutora - cdp Raven na X1 pewnie zwiększy się i tak baza graczy po premierze xox. Możesz zawsze kupić dwie wersje cdp dystrybucja i cdp.pl sklep to teraz dwie osobne firmy. :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 Ogólnie sama baza użytkowników na XOne jest ogromna i nie ma problemu ze znalezieniem graczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 nie no, jakbym mial brac to pewnie juz na PROsiaka niż na łana. zastanowię się, nie wiem czy będe miał czas na online shootera Cytuj Odnośnik do komentarza
Radovan 119 Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 kuuuuu,rwa właśnie mi empik anulował zamówienie na limitkę jest to jeszcze gdzieś dostępne czy ten pociąg już dawno odjechał? Cholera, tak coś czułem, żeby oprócz tych cweli brać też w jakimś normalnym sklepie następnym razem bierz prosto od dystrybutora - cdp Raven na X1 pewnie zwiększy się i tak baza graczy po premierze xox. Możesz zawsze kupić dwie wersje cdp dystrybucja i cdp.pl sklep to teraz dwie osobne firmy. :) Przekonałem się o tym dokumentnie - moja limitka będzie dopiero jutro :/ fuck preorder 14 lipca robiony.. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 jak zwykle widać kto jak szanował markę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 Lol jak zobaczyłem dziś listę moich psn fiendsów to jakieś 80% z nich gra w Destiny2. Czy ta gra jest naprawdę tak dobra i świeża że tak przyciąga graczy?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sydney 38 Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 Twoi friendsi mają rację bo ta gra jest po prostu dobra a w grupie ziomków jeszcze lepsza ;) i tyle, to w sumie wystarcza do dobrej zabawy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 BTW Games4You do zwykłej wersji D2 na XOne dorzuca koszulkę i figurkę Cayde-6: https://www.facebook.com/Games4YouPL/photos/a.558344474185492.125001.244770618876214/1632532376766691/?type=3&permPage=1 Kupujac swoja kopie na PS4 probowalem od nich wytargac jedna sztuke Cayde'a ale ni (pipi)a Cytuj Odnośnik do komentarza
Dybbuk 15 Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 > Bierz na XOne, tutaj też gra sporo ludzi i są znajomi z forumka I tak, i nie. Ludzi niewątpliwie gra sporo, do klanu chyba kilkanaście osób doszło w ostatnich dniach. Ale ku mojemu zdziwieniu praktycznie nie widziałem dosłowanie nikogo (poza kumplem z firmy), z kim na XBO robiłem choćby raidy. Nie wiem, czy ludzie olali, czy przeszli na PS4. "Zabawne", że zostałem na XBO głównie właśnie dla ekipy, a wczoraj i dzisiaj rano wiało pustką (przy becie zresztą też). Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 (edytowane) ja będę miał jedną sztuke cayde'a na zbyciu dla kolegów z forumka może być po kosztach @Dybbuk - no ja np. postanowiłem sprawdzić na PS4 więc na Xboksie będę pocinał dopiero jak w miarę ogarnę PS4, czyli pewnie efektywnie gdzieś w grudniu. Edytowane 6 września 2017 przez froncz piotrewski Cytuj Odnośnik do komentarza
VeSD 29 Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 Dopiero pierwszy dzień i środek tygodnia, w weekend będzie najlepiej widać ile osób będzie grać w dwójkę. Na mojej liście jest na prawdę sporo osób w tym momencie. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 PS, a propos muzyki: Cytuj Odnośnik do komentarza
Dybbuk 15 Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 > Dopiero pierwszy dzień i środek tygodnia, w weekend będzie najlepiej widać ile osób będzie grać w dwójkę. Na mojej liście jest na prawdę sporo osób w tym momencie. Ale jak to?... Sugerujesz, że jak ktoś gra Day One do szóstej rano to nie jest to standard?! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 No ja wczoraj pogralem 4 godzinki do pierwszej w nocy jak jakis casul ob.srany, bedzie problem zeby zrobic gearing na raid day 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 (edytowane) ten kto nie ma więcej jak 2000h nabite w Destiny ten random :/ Edytowane 6 września 2017 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 Za(pipi)iscie sie strzela, muza fes klimatyczna, design sztos i story poki co wydaje sie ciekawe. No to nocka bedzie zarywana mocno. Robimy dzisiaj jakis fireteam na crucible/strike'a? ja będę miał jedną sztuke cayde'a na zbyciu dla kolegów z forumka może być po kosztach Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 Forumku, ile danych dosysa z PSN płytowa wersja gry? Tak mniej więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi