KOMARZYSKO 373 Opublikowano 15 września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 września 2017 No ba NF zawsze można pomóc zrobić :) Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 15 września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 września 2017 Jest juz Xur ? Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 15 września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 września 2017 Moze po 11, po resecie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 045 Opublikowano 15 września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 września 2017 Za co będą sprzedawane te przedmioty? Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 15 września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 września 2017 Legendary shardy podobno Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 15 września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 września 2017 Jest na Nessus, widać go na mapie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 15 września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 września 2017 Ma tylko broń i 3 fragmenty zbroi dla każdej z klas, ceny odpowiednio 29 i 23 legendarnych odłamków Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 15 września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 września 2017 tanio, ale myslalem, ze troche wiecej lighta beda mialy te przedmioty. No nic kupuje braki, czymś sie tam podniesie. Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 703 Opublikowano 15 września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 września 2017 Czy istnieje jakikolwiek czat nie wiem cokolwiek do komunikacji w tej grze? Jakieś zewnętrzbe fora lub apki? Gram z 2 znajmymi ale często ich nie ma więc jestem zmuszony grąc sam. I tak np. nie zrobiłem jeszcze ani jednego Nighfalla mimo 273lvl. Rozumiem, że jedyną szansą jest dołączanie do grup i pytanie w in-game chat czy ktoś jest chętny? Zakładając, że oczywiście ma mikrofon. Masakra. Strasznie brakuję mi fizycznego in-game czatu, żeby np. umówić się tylko z polakami na jakieś wspólne bieganie po planecie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 15 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 września 2017 Oficjalna apka ma wbudowane szukanie ludzi do grania. Są też strony internetowe temu dedykowane. Polecam jednak dołączyć do jakiegoś aktywnego polskiego klanu na Twojej platformie. Masz czat klanowy w apce, podgląd w grze kto jest online itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 15 września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 września 2017 Wrog masz juz 300? :) Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 703 Opublikowano 15 września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 września 2017 Oficjalna apka ma wbudowane szukanie ludzi do grania. Są też strony internetowe temu dedykowane. Polecam jednak dołączyć do jakiegoś aktywnego polskiego klanu na Twojej platformie. Masz czat klanowy w apce, podgląd w grze kto jest online itd.Ale czy przez te apke mogę się bezpośrednio podłączyć co przełoży się na grę czy to tylko takie działanie na zasadzie wpisze się a potem musisz mnie znaleźć w grze i dołączyć o ile było to aktualne. Oficjalna apka ma wbudowane szukanie ludzi do grania. Są też strony internetowe temu dedykowane. Polecam jednak dołączyć do jakiegoś aktywnego polskiego klanu na Twojej platformie. Masz czat klanowy w apce, podgląd w grze kto jest online itd.Ale czy przez te apke mogę się bezpośrednio podłączyć co przełoży się na grę czy to tylko takie działanie na zasadzie wpisze się a potem musisz mnie znaleźć w grze i dołączyć o ile było to aktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 15 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 września 2017 (edytowane) Wrog masz juz 300? :) 303, prawie 304, ale ręce na 298 mnie zaniżają bardzo (prawie wszystko na 305, chyba taki jest limit, bo Mida u Gunsmitha też na tylu się zatrzymała). @WisnieR Jak będziesz w klanie, to masz dedykowaną zakładkę w grze, gdzie możesz wysłać zaproszenie do gry albo się podłączyć. Edytowane 15 września 2017 przez wrog Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 15 września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 września 2017 (edytowane) Czy istnieje jakikolwiek czat nie wiem cokolwiek do komunikacji w tej grze? Jakieś zewnętrzbe fora lub apki? Gram z 2 znajmymi ale często ich nie ma więc jestem zmuszony grąc sam. I tak np. nie zrobiłem jeszcze ani jednego Nighfalla mimo 273lvl. Rozumiem, że jedyną szansą jest dołączanie do grup i pytanie w in-game chat czy ktoś jest chętny? Zakładając, że oczywiście ma mikrofon. Masakra. Strasznie brakuję mi fizycznego in-game czatu, żeby np. umówić się tylko z polakami na jakieś wspólne bieganie po planecie. nie masz fb?? na grupach jest multum ludzi chetnych do gry..masz dodatkowo spolecznosci bezposrednio na ps4 ogolnie Destiny to chyba gra w ktorej najlatwiej znaduje sie ludzie do wspolnej gry. Tak przegladajac ten rajd nie wiem czy to sentyment ale nadal VoG wydaje sie dla mnie najfajniejszy..moze jak sie zagra to zmienie zdanie :P Edytowane 15 września 2017 przez Szymek_PL_ Cytuj Odnośnik do komentarza
iks 80 Opublikowano 15 września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 września 2017 (edytowane) @WisnieR Zawsze możesz spróbować na FB, grupa Destiny - Playstation 4 Polska, 3.2k osób co chwile pojawią się jakiś post że ktoś szuka ludzi do NF. @Szymek_PL_ Dla mnie raid mistrzostwo, przebija wszystko co było w D1, trochę zmienili podejście i od razu jest ciekawej. Na razie nie widzę tego raidu z grupami randomowymi, zresztą już pojawiają się komentarze że Bungie zrobiło raid pod youtuber'ów bo jest za trudny :) Edytowane 15 września 2017 przez iks Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 15 września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 września 2017 (edytowane) Czy istnieje jakikolwiek czat nie wiem cokolwiek do komunikacji w tej grze? Jakieś zewnętrzbe fora lub apki? Gram z 2 znajmymi ale często ich nie ma więc jestem zmuszony grąc sam. I tak np. nie zrobiłem jeszcze ani jednego Nighfalla mimo 273lvl. Rozumiem, że jedyną szansą jest dołączanie do grup i pytanie w in-game chat czy ktoś jest chętny? Zakładając, że oczywiście ma mikrofon. Masakra. Strasznie brakuję mi fizycznego in-game czatu, żeby np. umówić się tylko z polakami na jakieś wspólne bieganie po planecie. Nie masz znajomych na liscie grajacych w Destiny, nie uzywasz imprez - totalnie nie rozumiem Twojego problemu. Wlaczam konsole, i widze 40 osob grajacych w Destiny na roznych imprezach. Co za problem wejsc do 1 czy 2 ? Edytowane 15 września 2017 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Dybbuk 15 Opublikowano 15 września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 września 2017 (edytowane) > prawie wszystko na 305, chyba taki jest limit Tak. Technicznie obecnie limit LL jest 300, no ale można dobić modami +5 do 305. Panowie, mam czterech D1 doświadczonych na raid na 19.00 dzisiaj, dwóch doświadczonych brakuje, Jak ktoś chętny, to PM na Xboxie (GT Dybbuk) albo tutaj info. Edytowane 15 września 2017 przez Dybbuk Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 15 września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 września 2017 łojnar, jakby co to dzisiaj chetnie moge pomoc z NOCNYM SZTURMEM Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 703 Opublikowano 15 września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 września 2017 (edytowane) Czy istnieje jakikolwiek czat nie wiem cokolwiek do komunikacji w tej grze? Jakieś zewnętrzbe fora lub apki? Gram z 2 znajmymi ale często ich nie ma więc jestem zmuszony grąc sam. I tak np. nie zrobiłem jeszcze ani jednego Nighfalla mimo 273lvl. Rozumiem, że jedyną szansą jest dołączanie do grup i pytanie w in-game chat czy ktoś jest chętny? Zakładając, że oczywiście ma mikrofon. Masakra. Strasznie brakuję mi fizycznego in-game czatu, żeby np. umówić się tylko z polakami na jakieś wspólne bieganie po planecie. Nie masz znajomych na liscie grajacych w Destiny, nie uzywasz imprez - totalnie nie rozumiem Twojego problemu. Wlaczam konsole, i widze 40 osob grajacych w Destiny na roznych imprezach. Co za problem wejsc do 1 czy 2 ?Akurat tak się składa że nie grywam w gry online ani też nie mam za dużej bazy znajomych ;) pierwszy i ostatni raz grałem online z forumkiem w MGS V. Tak wiem że jest mnóstwo for, grup, czatów i społeczności. Po prostu brak mi czatu in game bez przełączania okienek aplikacji i innych. Niestety to wciąż konsola więc się dostosuję :) Edytowane 15 września 2017 przez WisnieR Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 15 września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 września 2017 łojnar, jakby co to dzisiaj chetnie moge pomoc z NOCNYM SZTURMEM multi grales?? dobrze orzesz tam??:P Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 15 września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 września 2017 Ja mogę dzisiaj zagrać nightfalla/jakieś pvp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 045 Opublikowano 15 września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 września 2017 Ja z chęcią piszę się na PvP. Obojętnie czy casual czy ranked. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 15 września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 września 2017 łojnar, jakby co to dzisiaj chetnie moge pomoc z NOCNYM SZTURMEM multi grales?? dobrze orzesz tam?? :P gralem, i wiele zalezy od tego czy sie staram, bo jak widze ze mam druzyne glabow i kazdy leci w swoja strone to po prostu pyerdziele takie granie i czekam do konca meczu zeby mi tylko weekly wpadlo, o dziwo najwiecej egzotykow dostaje podczas grania w ten sposob Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 15 września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 września 2017 łojnar, jakby co to dzisiaj chetnie moge pomoc z NOCNYM SZTURMEM multi grales?? dobrze orzesz tam?? :P gralem, i wiele zalezy od tego czy sie staram, bo jak widze ze mam druzyne glabow i kazdy leci w swoja strone to po prostu pyerdziele takie granie i czekam do konca meczu zeby mi tylko weekly wpadlo, o dziwo najwiecej egzotykow dostaje podczas grania w ten sposob mam podobnie dafuq Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 15 września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 września 2017 > prawie wszystko na 305, chyba taki jest limit Tak. Technicznie obecnie limit LL jest 300, no ale można dobić modami +5 do 305. Panowie, mam czterech D1 doświadczonych na raid na 19.00 dzisiaj, dwóch doświadczonych brakuje, Jak ktoś chętny, to PM na Xboxie (GT Dybbuk) albo tutaj info. Adrian jednak moge dzisiaj :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi