Opublikowano 15 września 20177 l Ja szukam ludzi na PS4 do NF bo w klanie jest 9 osób (100 w klanie a wszyscy na XO). Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 15 września 20177 l > Wczoraj był problem ze znalezieniem ludzi, więc udało się zaliczyć tylko trzeci etap. Został finał :) BTW, fajna rzecz dla tych, którzy są w jakimś klanie, ale nie raidują czy nie trialsują: zaliczenie tego milestone'a przez klan daje wszystkim w klanie jedną broń z raidu czy Trialsów.
Opublikowano 15 września 20177 l multi grales?? dobrze orzesz tam?? :P A propos jeszcze, dzisiaj z ekipą poszliśmy na trialsy i udalo sie zdobyc 7 zwyciestw... :D W sumie zgarnalem 2 armory i 4 bronie.
Opublikowano 15 września 20177 l Graty!To są graty?Toż to prawilne pukawki :) :) :) Graty=GZ czyli gratulacje w slangu MMO
Opublikowano 15 września 20177 l 7-2 w pierwszy dzien, mam nadzieje ze Dybbuk z Vesddem jestescie ze mnie dumni :P Duzo fajniej zorganizowany tryb niz trialsy z D1 IMO. Brak mercy, za 7-0 unikalny armor ale tylko kosmetycznie rozny, a fajne nagrody mozna dostac i bez flawlessa (3,5,7 wins i tokeny). 6 lootow z 1 runu, odwrotnie niz w raidzie :P
Opublikowano 15 września 20177 l Ja znalazłem dzisiaj dobrą ekipe na facebooku. Nightfall na luzie zrobiony, potem poszliśmy na raid i doszliśmy do Gauntlet. Dużo chodziliśmy po tych tunelach, rozwiązaliśmy jakieś 2 zagadki z dźwigniami (jedna na początku raidu jak zejdzie się na sam dół i drugie gdzieś z boku), znalezione 2 skrzynki (wentylatory i gdzieśtam jeszcze, nie pamiętam bo i tak nie miałem kluczyków. Od razu gra się lepiej jak nie gra się samemu ;)
Opublikowano 16 września 20177 l > 6 lootow z 1 runu, odwrotnie niz w raidzieWeź k... nic nie mów. Połowa raidu i lootu DOSŁOWNIE zero. Z-e-r-o. Nic. Nothing. Nada.
Opublikowano 16 września 20177 l Ja nie wiem czy jesteśmy takimi kapiszonami czy jak ale wczoraj ze znajomymi robiliśmy nighfall i chyba po 10 podejściach odpuściliśmy. Ja lvl 276 +. 260lvl + 245lvl. W najlepszym wypadku dobiegając do bossa mieliśmy 1:30 :/ Nawet DS3 mnie tak nie irytowało jak wczorajsze próby. Oglądam filmy i niby robimy wszystko jak w poradnikach ale jakoś wydaje mi się że na filmach mają zdecydowanie większy DMG i rzadziej padają.
Opublikowano 16 września 20177 l Nf w tej części jest specyficzny bo jest na czas. Kilka fragmentów trzeba poprostu przejechać omijając wrogów. Ja wczoraj z dwoma ekipami zrobiłem go 3 razy więc źle nie jest. Gorzej jest z trialsami. Na crucible normalnym spokojnie daję radę a tam to masakra. Wczoraj mieliśmy run bez żadnej wygranej.
Opublikowano 16 września 20177 l Ja nie wiem czy jesteśmy takimi kapiszonami czy jak ale wczoraj ze znajomymi robiliśmy nighfall i chyba po 10 podejściach odpuściliśmy. Ja lvl 276 +. 260lvl + 245lvl. W najlepszym wypadku dobiegając do bossa mieliśmy 1:30 :/ Nawet DS3 mnie tak nie irytowało jak wczorajsze próby. Oglądam filmy i niby robimy wszystko jak w poradnikach ale jakoś wydaje mi się że na filmach mają zdecydowanie większy DMG i rzadziej padają. nie skaczcie przez ringi dopóki nie wyczyścicie miejscówki z wrogów.
Opublikowano 16 września 20177 l Skończyłem fabułę i "ależ to było dobre". Cała finałowa scena, otwarte pytania. Warto było każdej złotówki. Teraz został sam miodek, czyli end-game.
Opublikowano 16 września 20177 l Na Twitchu właśnie widziałem jak koleś robi Prestige Nightfall solo Na youtube widzialem jak koleś zglitchował raid i w 10 minut doszedł do ostatniego bossa omijając wszystko. Serio zaraz się ktoś znajdzie kto zrobi solo cały raid.
Opublikowano 16 września 20177 l Ja nie wiem czy jesteśmy takimi kapiszonami czy jak ale wczoraj ze znajomymi robiliśmy nighfall i chyba po 10 podejściach odpuściliśmy. Ja lvl 276 +. 260lvl + 245lvl. W najlepszym wypadku dobiegając do bossa mieliśmy 1:30 :/ Nawet DS3 mnie tak nie irytowało jak wczorajsze próby. Oglądam filmy i niby robimy wszystko jak w poradnikach ale jakoś wydaje mi się że na filmach mają zdecydowanie większy DMG i rzadziej padają. nie skaczcie przez ringi dopóki nie wyczyścicie miejscówki z wrogów. Dlaczego? Jest za tym jakaś mechanika? Zawsze lecimy najpierw ringi bo zaraz znikają.
Opublikowano 16 września 20177 l Jeżeli ktoś chciałby dzisiaj pograć trialsy lub nightfalla to id:sttarh. 286 ilvl aktualnie :)
Opublikowano 16 września 20177 l Ja nie wiem czy jesteśmy takimi kapiszonami czy jak ale wczoraj ze znajomymi robiliśmy nighfall i chyba po 10 podejściach odpuściliśmy. Ja lvl 276 +. 260lvl + 245lvl. W najlepszym wypadku dobiegając do bossa mieliśmy 1:30 :/ Nawet DS3 mnie tak nie irytowało jak wczorajsze próby. Oglądam filmy i niby robimy wszystko jak w poradnikach ale jakoś wydaje mi się że na filmach mają zdecydowanie większy DMG i rzadziej padają. nie skaczcie przez ringi dopóki nie wyczyścicie miejscówki z wrogów. Dlaczego? Jest za tym jakaś mechanika? Zawsze lecimy najpierw ringi bo zaraz znikają. Wszystkie ringi pojawiają się dopiero jak ktoś przeleci przez pierwszy - najpierw czyścicie miejsce, potem ktoś przeskakuje przez pierwszy i spawnuje się reszta.
Opublikowano 16 września 20177 l Ok jak cos już zmulam. Jak jakiej pvp albo szturmy to chętnie, musze sie ubrać lepiej bo narazie 199lajta xd