Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

granaty potrzebują trochę balansu, ale przynajmniej na razie idea jest taka, że nie one-shotują. I to się raczej nie zmieni. I dobrze, przyklejki, granaty strikera i wombo combo to był rak jedynki.

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 259,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Przesadzacie z tymi setkami godzin, po prostu chodzi o wyśrodkowanie tego a nie (pipi)a przegięcie w jedną lub w drugą stronę. W jedynce poszli za bardzo w stronę grindu a teraz jest znowu za łatwo. C

• Mamy to :)      

• Hmmm... po miesiącu grania, zmarnowaniu 63 godzin (według wastedondestiny.com) dotarłem wczoraj do max lighta (335) na jednej postaci. Poznałem fabułę, strajki, a w raid próbowałem zagrać 2 razy, ale

Opublikowano

Panowie, jak nazywa się "Gauntlet" w polskiej wersji raidu? Chodzi o pokój z bieganiem.

Znając kunszt tłumaczy to powiedziałbym, że "Rękawica", ale wolę się upewnić :)

Opublikowano

Do której ten maintenance dzisiejszy?

21.00

ups juz ktoś pisał, sorrey

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Już zdążyłem zapomnieć jak cudownie było się umawiać ze znajomymi na popołudniowe raidy i czekać w pracy z wywieszonym jęzorem aż nadejdzie godzina X.

A tu nieoczekiwany maintenance i choooy. Witamy w Destiny 2 :)

Opublikowano

Crucible to kawał parującego gówna już od czasów jedynki, jedynie Trialsy się nadają do czegokolwiek.

Pisałem już 3 lata temu że to jeden z najgorszych multiplayerów

Jak dla mnie jest to jeden z lepszych multi, choćby z tego względu, że dobrze mi w nim szło :)

No ale ja nie mam urazu do Bungie, że już nie robi Halo, więc podchodzę do tego z otwartym umysłem  :reggie:

Ja się bardzo cieszę że Bungie już nie robi Halo, przynajmniej ten drugi ma W S P A N I A Ł E multi

Opublikowano

Znowu nie dodali HDR - tyle obiecanek i dadza, jak juz czlowiekowi sie totalnie grac odechce...

Opublikowano

gra na PC juz wyszla... Na premiere scorpio tez (pipi)ac z ich 30 fpsami...

Opublikowano

Gdzieś obiło mi się o uszy, że Scorpio byłby w stanie wyciągnąć 60fps, ale zostawiłoby to pozostałe sprzęty z 30 klatkami co jest niedopuszczalne przy grze sieciowej.  :dunno:

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
  • Autor

gra na PC juz wyszla... Na premiere scorpio tez (pipi)ac z ich 30 fpsami...

Na PC gra wychodzi pod koniec października...

Opublikowano

Gdzieś obiło mi się o uszy, że Scorpio byłby w stanie wyciągnąć 60fps, ale zostawiłoby to pozostałe sprzęty z 30 klatkami co jest niedopuszczalne przy grze sieciowej.  :dunno:

mogli chcociazby zrobic jak jest w U4 gdzie multi jest w 60 fps a coop i singiel w 30...o ile rozumiem ze w starjkach i w singlu jakies ograniczenia slabsze konole maja tak zrobic w multi 60 fps przy  malych mapkach gdzie do przeliczenia jest tak naprawde fizyka 8 splów to chyba nie bylo by trudne

imo po graniu w tf2 gdzie jest wszystko mega plynne to 30 fps wydaje sie strasznie ociezale i klockowate

Opublikowano

mogliby ale im sie nie chce, i zaslaniaja sie przy okazji wspolnymi serwerami XOX z Xbox One, tym bardziej (pipi)ac nowa konsole MS - z kazdym multiplayerem bedzie to samo.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Racja, w sumie nie ma co schodzic na temat konsoli MS - Bungiee daje dupy z tym HDRem, na Tweety nawet im sie odpisac nie chce.