creatinfreak 3 827 Opublikowano 26 września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 września 2017 Ta gra aż się o to prosi. Wyobraź sobie te kolorki na nessus Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 26 września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 września 2017 (edytowane) Prestiżowy Nightfall w tym tygodniu wygląda całkiem spoko, granaty i inne ability się szybko odnawiają więc np. z Hunterem który ma tą chmurę co daje niewidzialność powinno pójść łatwo. Ktoś się pisze na to? Bansai, froncz? Anyway, w końcu na 3 postaciach 300+ lighta. Teraz w końcu muszę ukończyć ten cholerny raid, zrobić tego prestige nightfalla i platyna. Edytowane 26 września 2017 przez wojnar 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 26 września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 września 2017 Jaki jest najlepszy i najszybszy sposób na wbicie 300+ powyżej 270 powera? Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 26 września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 września 2017 Tygodniowe milestone'y które dają Powerful Engram a potem farmienie exoticów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 26 września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 września 2017 @Wojnar Ja juz zrobilem wszystkimi postaciami tego nightfalla, prestiz oczywiscie tez, strasznie banalny. A platynka juz dawno wbita Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 28 września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 września 2017 Nie wiem czy to po patchu, czy cos robimy zle, ale dzisiaj Raid to juz totalnie mnie wqrwial. Robimy stacka 81, bijemy go na 1 kolumnie, podnosi reke do gory, biegniemy na 2 kolumne, ktora dziwnie zalacza sie po chwili jak na niej stoimy i jest Immune. Lecimy na 3 bijemy, animacja, celuje do nas z broni, zanim strzela biegniemy na 4 filar, gdzie oddajemy 4 strzaly i immune... Oni cos pozmieniali, czy trafialismy glitch na glitchu dzisiaj ? I coagle cos takiego bylo - na (pipi) tego stacka robic, jak nie mozna go tluc! Cytuj Odnośnik do komentarza
iks 80 Opublikowano 29 września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 września 2017 @easye Bardzo możliwe że lagi kogoś z waszego fireteam lub po stronie serwera, też walczyliśmy z lagami na raidzie kilka razy i cuda się działy. Wczoraj chociażby zabiliśmy bossa na 2 razy i coś dziwnego bo nawet nie pokazała się końcowa animacja po ściągnięciu całego paska życia i do tego ja i jeszcze jedna osoba nie dostaliśmy Tokenów za walkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Radovan 119 Opublikowano 29 września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 września 2017 My zrobiliśmy wreszcie rajd w środę, ale we wtorek daliśmy sobie spokój bo mieliśmy problemy w stylu - respimy się bez bossa i jednego z graczy po wipe... W zeszłym tygodniu natomiast zniknęły mi wszystkie klucze do skrzynek (w środę miałem 3 w czwartek 0...), sytuacja powtórzyła się w tym tygodniu jednemu gościowi z naszej ekipy - wczoraj poszliśmy robić skrzynki - 0 kluczy w eq, a w środę rajd kończyliśmy przecież. Martwi mnie trochę brak endgame'u jakiegoś szerszego. Robię sobie co tydzień milestone'y i w sumie poza tym to nie mam po co grać już. Popykam trochę w PvP ewentualnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 29 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 września 2017 Na bungie.net jest opis tego problemu: Leviathan Raid Keys Through our investigations with internal teams, we have identified two instances where Leviathan raid keys are erroneously removed from character inventory. Signing in with alternate characters will remove raid keys if the character had not been signed in since the weekly reset. If a player earns Raid keys and creates a new character, raid keys are removed from inventory. To prevent this issue, we advise players sign in with all characters or inspect all characters on the Destiny Companion App prior to completing checkpoints within the Leviathan raid after the weekly reset. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 29 września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 września 2017 Dlatego jak u nas padnie kluczyk to od razu idziemy otworzyć skrzynkę, bez zostawiania tego na następny dzień czy cokolwiek. Tak czy inaczej, Fallus jeszcze nie ubity :( Wczoraj mu został 1mm życia i skończyły się tokeny na ożywianie. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 29 września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 września 2017 Coiny frakcji się resetuja, czy można je oszczędzić na przyszły tydzień? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 29 września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 września 2017 Musialem kupic D2 dla zabicia wolnego czasu, bo na ten moment nie ma nic interesujacego na rynku do premiery Battlefront 2. Ten kod DLC na ta pukawke egzotyczna warto wklepywac? Slyszalem, ze po przejsciu kampanii/ wbicia 20 lvl i tak wleci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 29 września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 września 2017 Musialem kupic D2 dla zabicia wolnego czasu, bo na ten moment nie ma nic interesujacego na rynku do premiery Battlefront 2. Ten kod DLC na ta pukawke egzotyczna warto wklepywac? Slyszalem, ze po przejsciu kampanii/ wbicia 20 lvl i tak wleci.Dziś to sobie już chyba nie pograsz, wgl te ich konserwację to jest jakiś dramat Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 29 września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 września 2017 Teraz nie śmiga? Przed chwilą farmiłem egzotyki z 3h i wszystko bylo cacy. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 29 września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 września 2017 Gdzie farmisz? :rose: Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 948 Opublikowano 30 września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 września 2017 Coiny frakcji się resetuja, czy można je oszczędzić na przyszły tydzień? Po najbliższym resecie będą, po kolejnym znikają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 30 września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 września 2017 (edytowane) Nie ma mozliwosci zmienienia jezyka na eng i warto przechodzic side questy? Troche zmienilo sie od pierwszej czesci. Siedza w temacie a nawet nie dadza odpowiedzi xD Edytowane 30 września 2017 przez Mroku Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 1 października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 Przeszedłem kampanię i inne dodatkowe duperele. Dobrnąłem do 243 light'a i tak się zastanawiam czy teraz trzeba grać na umór by łaskawie po 3h grania dojść do 244? Czy właśnie zaczęła się esencja Destiny? Migotu w pytkę ale nie ma na co wydać, bleah... Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 1 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 (edytowane) Grasz co chcesz, niebieskimi i tak rośniesz dalej. Do 265-270 spokojnie dobijasz, potem już coś z kamieni milowych trzeba ruszyć albo egzotyczne questy na broń, a od 280 mody legendarne na +5. Edytowane 1 października 2017 przez wrog Cytuj Odnośnik do komentarza
Frredy 33 Opublikowano 3 października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 października 2017 Do której dziś przerwa ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 października 2017 Na razie do 21 czasu PL Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekk 165 Opublikowano 3 października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 października 2017 Do 21, ale może się przedłużyć. Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Citizen 4 Opublikowano 3 października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 października 2017 Ale lipa z tymi konserwacjami.... akurat w najlepszych godzinach, gdzie człowiek po robocie ma ochotę na odstresowanie :/ Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 października 2017 Ale lipa z tymi konserwacjami.... akurat w najlepszych godzinach, gdzie człowiek po robocie ma ochotę na odstresowanie :/ Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Bo jesteśmy gorszego sortu i my się nie liczymy. Ważne by za bardzo nie utrudniało to hamburgerom Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 3 października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 października 2017 (edytowane) Gdzie farmisz? :rose: Sorki, że tak późno. Na razie na heroic eventach z medalionem. Edytowane 3 października 2017 przez sprite Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi