raven_raven 12 013 Opublikowano 13 października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 października 2017 Ktoś dzisiaj by mnie przygarnął na godzinkę? Mam 235 lvl, mogę robić publiki, raidy, nightfalle, crucible, do czego tam tylko się nadaję z takim poziomem. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 14 października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 października 2017 Wbij 240 i jesziemy NF ja jutro wieczorem moge Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 14 października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 października 2017 Drugi tydzien grania w D2 i obecnie mam 294 lvl, jeszcze tylko Raid w tym tygodniu zostal do przejscia. W Trialsach bylem na 3-0 streaku, pozniej wszystko sie s(pipi)ilo i reset na nowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 14 października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 października 2017 Wbij 240 i jesziemy NF ja jutro wieczorem moge 240 już jest, po dzisiaj będzie jeszcze więcej pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 14 października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 października 2017 Ej tak w ogóle gdzie tutaj jest jakiś stash xD? Bo na razie to ciągle wszystko co słabsze to niszczę bo ciągle mam 8-9 slotów zajęte, no ale nie wiem czy tak powinienem robić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Citizen 4 Opublikowano 14 października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 października 2017 Ej tak w ogóle gdzie tutaj jest jakiś stash xD? Bo na razie to ciągle wszystko co słabsze to niszczę bo ciągle mam 8-9 slotów zajęte, no ale nie wiem czy tak powinienem robić.Na farmie jest na przeciwko babki z bright engramami, i później na wieży obok crucible. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 14 października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 października 2017 A spoko. W sumie to Nightfall bym chętnie teraz zrobił z kimś, bo już prawie 260 mam (257 na ten moment) i zaraz nawet raid będę mógł cisnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 14 października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 października 2017 Raid? xDD Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 14 października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 października 2017 Co? Przecież jest napisane w milestone’ach, że od 260 raid się odblokowuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 14 października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 października 2017 Lepiej dobij do 280 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 14 października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 października 2017 (edytowane) Dobiję dobiję, ale fajniej by było gdyby było z kim grać w ogóle xd. Edytowane 14 października 2017 przez raven_raven Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 15 października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 października 2017 (edytowane) No niestety nie ma nic latwo. Teraz zostala mi koncowka Raidu, gramy od 6 godzin. Na ten tydzien bedzie wszystko zaliczone. Jeszcze tylko klucze wykorzystam do otwarcia skrzynek przed resetem. Edytowane 15 października 2017 przez Mroku Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 15 października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 października 2017 Te społeczności na PS4 to jest naprawdę spoko sprawa, już któryś raz tam znalazłem kogoś do zabawy. Na bungie.net też widziałem wyszukiwarkę fireteamów ale nie bardzo rozumiem jak po skompletowaniu fireteamu na stronie ma się to urzeczywistnić w grze oraz przede wszystkim jak osoby w tam zgłoszone mają być powiadomione o skompletowaniu fireteamu. W każdym razie Nightfall zrobiony, trzeba było dwa razy powtórzyć ale weszło. Zostało chyba z 5s na koniec, emocje niezłe . W ogóle fajna to gierka, dobiłem chyba już do pierwszego capu tj. 260 (na ten moment mam 266 lvl) i muszę popatrzeć co tam dalej trzeba robić. Pytanie: Wam też tak kiepsko leci bright dust? Już chyba z 10 leveli zdobyłem jak nie więcej i z bright engramów tylko dwa razy na samym początku poleciało po 250, a tak to nic. Trochę lipa jak się chce raz na jakiś czas użyć fireteam medallionu. BTW ten limit na jednego egzotyka to na serio xD? Gra o zbieraniu lootu ma limit na to ile tego lootu można założyć? No beka trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 15 października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 października 2017 Najlepiej idzie znaleźć ludzi do grania w grupie na fejsie Destiny - Playstation 4 Polska. Co chwile tam się ktoś ogłasza że szuka a to do NF a to do Raidu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 15 października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 października 2017 Pytanie: Wam też tak kiepsko leci bright dust? Już chyba z 10 leveli zdobyłem jak nie więcej i z bright engramów tylko dwa razy na samym początku poleciało po 250, a tak to nic. Trochę lipa jak się chce raz na jakiś czas użyć fireteam medallionu. MI tam poleciało 3 razy, dwa razy po tysiąc. Obecnie leży i się kurzy ponad 2,5 tyś i prawie ich nie wykorzystuje. Pewnie lecą randomowo a nie z określoną częstotliwością. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 15 października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 października 2017 Sciagnij aplikacje D2 na telefon i zmien jezyk forum na eng, wtedy o wiele szybciej znajdziesz ludzi do gry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 20 października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 października 2017 Bungie wrzuciło prestige raid za który można dostać kolorki i emblemat xD co za pedaly Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 20 października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 października 2017 no gra juz chyba przez wszystkich zapomniana ^^ Brakuje tylko by dodatek w grudniu odblokowywal 6 nowych misji na ziemi i 2 mapy w multi... Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 20 października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 października 2017 Oj bez przesady, ja już na 274 i klan sobie znalazłem, śmignę jeszcze Nightfall w tym tygodniu i może raid się uda to do 280 dobiję hopefully. A potem kolejna postać :). A że forumek jak zwykle nahajpował i po dwóch tygodniach wszyscy zapomnieli to nic nowego. BTW jak ktoś na PS4 by chciał sobie kampanię przejść na co-op to chętnie bym zaczął w najbliższym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 20 października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 października 2017 No ja juz prawie na 303. Odblokowalem pare ciekawych pukawek z Raidu. Jeszcze tylko zbroja i biore sie za nastepna postac. Wczoraj w godzine doszlismy do Calusa, wiec dzisiaj dokoncze tego Raida i czekam na nastepny reset, bo co innego robic w tej pustej grze? Trialsy dopiero wroca za 2 tygodnie xD Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 20 października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 października 2017 No gra się od resetu do resetu, to chyba już jasne nawet dla mnie. Można jeszcze pomagać innym robić NF/raidy jak się nudzi albo Crucible dla zabawy. No dramat, że nie trzeba całego swojego życia poświęcać ;/. Dla mnie to jest gierka idealna. Dwa-trzy wieczory w tygodniu i mam wszystko ogarnięte co mogę zrobić, a nawet jak jeden pogram to cośtam się ruszę do przodu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 20 października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 października 2017 (edytowane) https://www.reddit.com/r/DestinyTheGame/comments/76vk5m/regressions_from_destiny_year_3_to_destiny_2/ Wiekszosc rzeczy wroci ponownie w DLC xD Edytowane 20 października 2017 przez Mroku Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 20 października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 października 2017 no ale to nie forumek hajpował, tylko ludzie którzy jak ja naje.bali po 1000+ godzin w jedynce. Bungie wrzuciło prestige raid za który można dostać kolorki i emblemat xD co za pedaly żeby nie było - prestiż raid jest gów.nem obsra.nym, ale w większości przypadków za hard mode w D1 też były tylko kosmetyki (chyba tylko z WoTM było inaczej i chyba Mythoclastem?) I jeszcze Trialsy - jedyne co w tej chwili jest w miarę OK wyłączone na 2 tyg. xDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 20 października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 października 2017 Wypadał większy light na heroic radiach Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 20 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 października 2017 (edytowane) Który i tak nie miał znaczenia (co najwyżej ułatwiał kolejne przejścia, bo zbliżał Cię do nowego limitu). Tutaj zaczynasz od razu na równym poziomie. Największy bullshit to brak raidowych perków. Edytowane 20 października 2017 przez wrog 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi