Opublikowano 27 października 20177 l Mi sie na razie podoba. Na konsoli gralo sie fsjniej ale i tak spoko. Szkoda, ze tak wykastrowali, ale DLC musi byc ;) juz 220 light. W weekend jakos strzele nightfalla. Raid by sie przydalo zrobic jeszcze..
Opublikowano 27 października 20177 l Po 265 zaczynają się schody i objawia się prawdziwe oblicze tej gry :)
Opublikowano 28 października 20177 l 305 Hunter 304 Warlock Jeszcze Titan do zaliczenia i bedzie platynka. Zrobie sobie przerwe do premiery DLC, bo nic juz mnie nie trzyma przy tej grze.
Opublikowano 30 października 20177 l Zrobiłem w końcu raid. Z randomami z appki ale w 4 godziny się wyrobiliśmy. Szkoda bo teraz zostało mi czekać do grudnia. Ale ta gra ma kiepski end game. Nie opłaca się nawet powtarzać raidu.
Opublikowano 30 października 20177 l Zrobiłem w końcu raid. Z randomami z appki ale w 4 godziny się wyrobiliśmy. Szkoda bo teraz zostało mi czekać do grudnia. Ale ta gra ma kiepski end game. Nie opłaca się nawet powtarzać raidu. jedynie żeby shotguna sobie zrobic :)
Opublikowano 1 listopada 20177 l Nowy dodatek zwiększy maksymalny light do 330. a na Xbox One X wyjdzie usprawnienie.
Opublikowano 1 listopada 20177 l Kupiłem wersje PC i jedynie jestem zawiedzony brakiem większej ilości subklas postaci. Gram hunterem i jedynie z tego co widzę nowa jest opcja z lancą a dwie poprzednie to kopia z pierwszej części. W sumie zmian jest bardzo mało ale akurat pierwsza część mi się podobała więc i tutaj jest fajnie .
Opublikowano 1 listopada 20177 l Nowy dodatek zwiększy maksymalny light do 330. a na Xbox One X wyjdzie usprawnienie. W 2 tygodnie peknie i znowu bedziemy narzekac na brak contentu do nastepnego dodatku.
Opublikowano 2 listopada 20177 l Najlepiej by było gdyby 330 light można było uzyskać za skończony RAID na hardzie. A jeśli go nie kończysz to tylko 320 ;)
Opublikowano 2 listopada 20177 l @up Tak, ale ja bym do tego jeszcze dorzucił flawless na trialsach i może nightfall na prestige
Opublikowano 2 listopada 20177 l @up Tak, ale ja bym do tego jeszcze dorzucił flawless na trialsach i może nightfall na prestige Polać mu
Opublikowano 2 listopada 20177 l Mazz a kiedy to usprawnienie ma by być udostępnione? Hdr w końcu dodadzą czy tylko rozdziałka jak w przypadku pro?
Opublikowano 2 listopada 20177 l Wolalbym wiecej nowych misji i strike'ow przygotowujacych do raidu i nagrody o wiele ciezsze do zdobycia. Zmienic caly system nagradzania w grze, wiecej zbroi i pukawek, moc wybrac dowolny strike, wiecej trybow w pvp ,5v5.. Tego jest tak duzo, ze az szkoda tracic czas na dalsze wymienianie xd
Opublikowano 2 listopada 20177 l Mazz a kiedy to usprawnienie ma by być udostępnione? Hdr w końcu dodadzą czy tylko rozdziałka jak w przypadku pro? zapewne chodzi jedynie o 4K dostępne zapewne w dniu premiery :)
Opublikowano 4 listopada 20177 l Panowie mam 230 poziom światła i jedyne szturmy z dobieraniem graczy to te na 140 poziom światła? Te nocne na 240 potrzeba już ekipy na start.
Opublikowano 4 listopada 20177 l Na Lost Sectors i Public Events szybko wbijesz light do około 280. Potem z tzw. kamieni milowych co tydzień możesz dostać element, który podbije Ci powyżej pewnego pułapu
Opublikowano 10 listopada 20177 l https://www.bungie.net/en/News/Article/46467 5 grudnia patch z DLC i wsparciem dla Pro i XoX. Na Pro szachownica 4K, na XoX natywne.
Opublikowano 10 listopada 20177 l Pierwszy raz raid zaliczyłem. Koledzy z klanu to w małym palcu mieli więc nawet tłumacząc mi wszystko i powtarzając sekcję z bieganiem po kilka razy w 2h się zamknęliśmy. K,urwa, no ogień trochę był, czegoś takiego jeszcze w życiu nie doświadczyłem.
Opublikowano 10 listopada 20177 l Dopiero zaczynam grać, mam 7 level i zbieram się na kolejną planetę po ziemi. Rozumiem, że najlepiej przejść sobie grę a później cudowac z raidami i strikeami?
Opublikowano 11 listopada 20177 l Autor Pierwszy raz raid zaliczyłem. Koledzy z klanu to w małym palcu mieli więc nawet tłumacząc mi wszystko i powtarzając sekcję z bieganiem po kilka razy w 2h się zamknęliśmy. K,urwa, no ogień trochę był, czegoś takiego jeszcze w życiu nie doświadczyłem. I weź pod uwagę, że to jeden z gorszych raidów w Destiny. :)
Opublikowano 11 listopada 20177 l No pierwsze ukończenie leviathana to faktycznie jedno z najlepszych moich przeżyć growych. Do tego niesamowita ekipa. Szkoda że po kilku przejściach robi się nudny i frustrujący.