Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Mi sie na razie podoba. Na konsoli gralo sie fsjniej ale i tak spoko. Szkoda, ze tak wykastrowali, ale DLC musi byc ;) juz 220 light. W weekend jakos strzele nightfalla. Raid by sie przydalo zrobic jeszcze..

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 259,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Przesadzacie z tymi setkami godzin, po prostu chodzi o wyśrodkowanie tego a nie (pipi)a przegięcie w jedną lub w drugą stronę. W jedynce poszli za bardzo w stronę grindu a teraz jest znowu za łatwo. C

• Mamy to :)      

• Hmmm... po miesiącu grania, zmarnowaniu 63 godzin (według wastedondestiny.com) dotarłem wczoraj do max lighta (335) na jednej postaci. Poznałem fabułę, strajki, a w raid próbowałem zagrać 2 razy, ale

Opublikowano

305 Hunter

304 Warlock 

Jeszcze Titan do zaliczenia i bedzie platynka. Zrobie sobie przerwe do premiery DLC, bo nic juz mnie nie trzyma przy tej grze. 

Opublikowano

Zrobiłem w końcu raid. Z randomami z appki ale w 4 godziny się wyrobiliśmy. Szkoda bo teraz zostało mi czekać do grudnia. Ale ta gra ma kiepski end game. Nie opłaca się nawet powtarzać raidu.

Opublikowano

Zrobiłem w końcu raid. Z randomami z appki ale w 4 godziny się wyrobiliśmy. Szkoda bo teraz zostało mi czekać do grudnia. Ale ta gra ma kiepski end game. Nie opłaca się nawet powtarzać raidu.

jedynie żeby shotguna sobie zrobic :)

Opublikowano

Kupiłem wersje PC i jedynie jestem zawiedzony brakiem większej ilości subklas postaci. Gram hunterem i jedynie z tego co widzę nowa jest opcja z lancą a dwie poprzednie to kopia z pierwszej części. W sumie zmian jest bardzo mało ale akurat pierwsza część mi się podobała więc i tutaj jest fajnie . 

Opublikowano

Nowy dodatek zwiększy maksymalny light do 330.

a na Xbox One X wyjdzie usprawnienie.

W 2 tygodnie peknie i znowu bedziemy narzekac na brak contentu do nastepnego dodatku.

Opublikowano

Najlepiej by było gdyby 330 light można było uzyskać za skończony RAID na hardzie. A jeśli go nie kończysz to tylko 320 ;)

Opublikowano

@up

Tak, ale ja bym do tego jeszcze dorzucił flawless na trialsach i może nightfall na prestige

Opublikowano

@up

Tak, ale ja bym do tego jeszcze dorzucił flawless na trialsach i może nightfall na prestige

Polać mu

Opublikowano

Wolalbym wiecej nowych misji i strike'ow przygotowujacych do raidu i nagrody o wiele ciezsze do zdobycia. 

Zmienic caly system nagradzania w grze, wiecej zbroi i pukawek, moc wybrac dowolny strike, wiecej trybow w pvp ,5v5.. 

Tego jest tak duzo, ze az szkoda tracic czas na dalsze wymienianie xd 

Opublikowano

Mazz a kiedy to usprawnienie ma by być udostępnione? Hdr w końcu dodadzą czy tylko rozdziałka jak w przypadku pro?

zapewne chodzi jedynie o 4K

dostępne zapewne w dniu premiery :)

Opublikowano

Na Lost Sectors i Public Events szybko wbijesz light do około 280. Potem z tzw. kamieni milowych co tydzień możesz dostać element, który podbije Ci powyżej pewnego pułapu 

Opublikowano

Pierwszy raz raid zaliczyłem. Koledzy z klanu to w małym palcu mieli więc nawet tłumacząc mi wszystko i powtarzając sekcję z bieganiem po kilka razy w 2h się zamknęliśmy. K,urwa, no ogień trochę był, czegoś takiego jeszcze w życiu nie doświadczyłem.

Opublikowano

Dopiero zaczynam grać, mam 7 level i zbieram się na kolejną planetę po ziemi. Rozumiem, że najlepiej przejść sobie grę a później cudowac z raidami i strikeami?

Opublikowano
  • Autor

Pierwszy raz raid zaliczyłem. Koledzy z klanu to w małym palcu mieli więc nawet tłumacząc mi wszystko i powtarzając sekcję z bieganiem po kilka razy w 2h się zamknęliśmy. K,urwa, no ogień trochę był, czegoś takiego jeszcze w życiu nie doświadczyłem.

I weź pod uwagę, że to jeden z gorszych raidów w Destiny.  :)

Opublikowano

No pierwsze ukończenie leviathana to faktycznie jedno z najlepszych moich przeżyć growych. Do tego niesamowita ekipa. Szkoda że po kilku przejściach robi się nudny i frustrujący.