MaZZeo 14 182 Opublikowano 26 stycznia 2018 Opublikowano 26 stycznia 2018 lol a ja nadal nie mogę się doczłapać do tego 335 piotros daj pro tipy jak to zrobić w miarę bezboleśnie Cytuj
jaro 77 Opublikowano 26 stycznia 2018 Opublikowano 26 stycznia 2018 2 godziny temu, MaZZeo napisał: lol a ja nadal nie mogę się doczłapać do tego 335 piotros daj pro tipy jak to zrobić w miarę bezboleśnie cotygodniowe milestony i tyle w temacie Cytuj
piotros 220 Opublikowano 27 stycznia 2018 Opublikowano 27 stycznia 2018 Nic dodać nic ująć W tej grze po pewnym poziomie light'a nic innego nie da Ci broni i uzbrojenia na wyższy light. Jak jesteś w klanie, to jeszcze klanowe nagrody się liczą, a jak masz wykupione DLC, to bronie na Merkurym też wypadają na wyższy light. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 1 lutego 2018 Opublikowano 1 lutego 2018 Od wczoraj mam problem z zalogowaniem się do Destiny 2. Wyskakuje mi komunikat "Destiny 2 servers are not available." Tymczasowo mam inny internet na mieszkaniu, ale jest NAT 2 więc nie wiem za bardzo co może być tego przyczyną. Na liście znajomi łoją Iron Bannera a ja od wczoraj nie mogę się zalogować. Odkąd mam tymczasowy internet. Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 2 lutego 2018 Opublikowano 2 lutego 2018 @Voytec Tez pare razy mi sie to zdarzylo. Wylacz gre, wejdz do ustawienia - siec - przetestuj polaczenie internetowe i sprobuj ponownie odpalic gre. Wina po stronie Bungie, ale tez ostatnio bylo sporo problemow z PSN. Ja juz praktycznie wszystkie nowe zbroje odblokowalem w Iron Banner. Zawsze dolaczam do jakies grupki i gram z nimi, bo samemu nie ma sensu. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 8 lutego 2018 Opublikowano 8 lutego 2018 Chyba śmiało można powiedzieć, że Destiny 2 zdycha. Liczba graczy jest najgorsza w historii, mierzone na podstawie Trials of the Nine. Na koniec stycznia było ich mniej jak 100 000, kiedy w przypadku D1 w najgorszym momencie, czyli tuż przed premierą 2 było ich prawie 150 000. Liczba streamów na Twitchu nie przekracza już 2000 (a bywało ich prawie 10x tyle), youtuberzy robiący jakieśtam regularne filmy szukają innych, popularniejszych gierek porzucając D2. Ja wiem, że to są liczby dookoła gry, ale to wszystko ma spore znaczenie w przypadku takich gier jak Destiny właśnie. No w trudnym miejscu jest Activision i Bungie, ciekawe czy z tego wybrną. IMO zasłużyli sobie, bo gra nie potrafiła dostarczyć wszystkich usprawnień z D1, dołożyła ch,ujstwa w postaci shaderów i jest oszukiwała na expie. Chcieli być cwani i się przeliczyli. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 10 lutego 2018 Opublikowano 10 lutego 2018 Tylko coś pokroju Taken King może ich uratować Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 10 lutego 2018 Opublikowano 10 lutego 2018 Tak kończą frajerzy. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 11 lutego 2018 Opublikowano 11 lutego 2018 Za wcześnie jeszcze na takie wyrokowanie Czy ktoś z forumowej gawiedzi ma ochotę zagrać 3x Nightfalla na PS4? Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 11 lutego 2018 Opublikowano 11 lutego 2018 W tym miesiacu wyjdzie jeszcze ciekawa aktualizacja. Na stronie bungie jest wszystko opisane. Jesli nowe DLC, ktore podobno ma wyjsc w maju okaze sie nie wypalem to niestety bedzie RIP dla Bungie.. Oj bedzie troche grania w tym tygodniu. Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 13 lutego 2018 Opublikowano 13 lutego 2018 Nie widzę tam nic wartego nawet odpalania tej gry... Po raz enty reskiny ghostów i sparrów + sztampowe shadery. To nadchodzące dlc będzie kupą, nawet nie ma się co nastawiać inaczej. Oni te 2 pakiety mieli już dawno temu zrobione, zmiany będą minimalne, a zawartość wręcz zerowa... Jedyna i ostatnia nadzieja dla tej gry to duże dlc we wrześniu, tak jak było z TTK. Jeśli do tej pory nie ogarną tej gry, to Bungie może pakować manele, bo wtedy już nic jej nie uratuje. Już teraz mają chyba jeden z najgorszych PR w swojej historii. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 26 marca 2018 Opublikowano 26 marca 2018 nawet ja już nie gram w to guwno. Można zamykać temat. Ogólnie zmiany idą na plus z tego co czytam, ale too little, too late. Cały kapitał, który Bungie zbudowało sobie na sukcesywnym usprawnianiu D1 przez 3 lata mimo koszmarnego falstartu poszedł się je.bać 2 Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 26 marca 2018 Opublikowano 26 marca 2018 Goście się po roku ogarnęli, że zrobili (pipi) i drugie tyle im zajmuje wprowadzenie kilku zmian... Niestety, o ile jedynka pomimo wielu failów była jeszcze znośna, tak dwójka jest do zaorania... Bungie się skończyło, nie wiem jak wielki i jak bardzo rozbudowany musiałby być jesienny dodatek, żeby ludzie zapomnieli o tej porażce, a dobrze wiemy że taki nie będzie. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 27 marca 2018 Opublikowano 27 marca 2018 A ja się zastanawiałem dlaczego tylu nowych graczy którzy w The Division przyszło właśnie z Destiny 2 ; ) To już wiem; ] Chociaż nie mogę pojąć jak udało się im spie.przyć coś czego spiep.rzyć się w zasadzie nie dało ;/ Cytuj
iks 80 Opublikowano 27 marca 2018 Opublikowano 27 marca 2018 (edytowane) Mam z 300+ ludzi na liście znajomych poznanych w Destiny, ostatnio więcej ludzi grało w D1 niż w D2 więc to o czymś świadczy. Jest garstka ludzi których zmiany ucieszą, ale większość już olała temat i pewnie nawet na majowe DLC nie wrócą. Generalnie musi być w Bungie niezły burdel skoro wypuszczenie tych "pseudozmian" zajęło i pół roku od premiery. Edytowane 27 marca 2018 przez iks Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 27 marca 2018 Opublikowano 27 marca 2018 Ja nawet tego pierwszego DLC nie ukończyłem . Jak wyjdzie drugie to pewnie nawet nie włączę. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 27 marca 2018 Opublikowano 27 marca 2018 Gra umarła, ale gdyby ktoś mnie spytał z jakiego konkretnego powodu to nie umiałbym powiedzieć. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 27 marca 2018 Opublikowano 27 marca 2018 Bungie podpisało umowę wydawniczą z Activision na trylogie, prawda? Cytuj
iks 80 Opublikowano 27 marca 2018 Opublikowano 27 marca 2018 Nie jestem pewny czy to nie jest nawet więcej części, ale patrząc na to co dostaliśmy teraz mogliby już skończyć @MaZZeo Powodów jest tyle że można by powiedzieć że przez prawie wszystkie "uprawnienia" które Bingo wprowadziło w stosunku do D1. Cytuj
wrog 609 Opublikowano 27 marca 2018 Autor Opublikowano 27 marca 2018 2 godziny temu, MaZZeo napisał: Gra umarła, ale gdyby ktoś mnie spytał z jakiego konkretnego powodu to nie umiałbym powiedzieć. Z powodu uproszczeń i chęci przypodobania się tym, którzy od jedynki się odbili. Cytuj
iks 80 Opublikowano 28 marca 2018 Opublikowano 28 marca 2018 Dodali jakieś nagrody za Strike, tryb Rumble do PvP, szybszy movement. Jeszcze rok i będziemy mieli to co w D1 Cytuj
z2djtkose 74 Opublikowano 28 marca 2018 Opublikowano 28 marca 2018 (edytowane) Na świeżo jakbym miał opisać ten update to Bungie robi dwa kroki do przodu ale jednocześnie trzy do tyłu. Są rzeczy na plus ale i na spory minus więc IMO trzeba czekać dalej na konkretną aktualizację która wpompuje krew do tego trupa. Ten dodatek w maju chyba raczej tego nie zrobi , nastawiam się na jesień póki Edytowane 28 marca 2018 przez z2djtkose Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 28 marca 2018 Opublikowano 28 marca 2018 dla mnie gra juz umarla. nie licze nawet na majowy update i gdyby nie to ze kupilem wersje z dodatkami to pewnie po ostatnim dodatku juz bym nie ladowal sie w gre. pewnie na szybko zerkne nowy "pseudo mini rajd" ale naprawde nie wiem co musialby byc w juz platnym dodatku zeby skusil sie zainwestowac kase.. Cytuj
WisnieR 2 735 Opublikowano 28 marca 2018 Opublikowano 28 marca 2018 Grałem jeszcze PvP ale od wtorku to się zrobił festiwal kampienia i nawet to mi zepsuli. Wszyscy biegają z pulsami i scoutami i jest jeszcze większy team shot. Brawo.... Cytuj
wrog 609 Opublikowano 12 kwietnia 2018 Autor Opublikowano 12 kwietnia 2018 (edytowane) Drugi dodatek to "Warmind". Premiera 8 maja, a 24 kwietnia stream ze szczegółami. Edytowane 12 kwietnia 2018 przez wrog Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi