Opublikowano 6 maja 20186 l Tym razem postarali sie troche bardziej. Byle do wtorku Nastepne wieksze DLC pewnie wyjdzie pod koniec roku
Opublikowano 6 maja 20186 l Ten nowy dodatek to ma być coś pokroju Klątwy Ozyrysa czy The Taken King?
Opublikowano 9 maja 20186 l No i niestety gra ostro gubi klateczki w najnowszym Warmindzie, zauważalne przy ruchu postacią jak i strzelaniu. Tym bardziej bolą oczy przy bardziej intensywnych starciach na ps4pro. Trudno było zrobić gorszy dodatek od Ozyrysa i jak narazie jest całkiem ok tylko niech to technicznie połatają bo epickość gunplaya ulatuje razem z tymi ścinkami
Opublikowano 9 maja 20186 l Fabuła jak na razie oczywiście 1/10 ale cała reszta bardzo pozytywna zmiana na plus. Dużo znajdziek, system rankingu, zmiany w egzotykach. Może za rok D2 w końcu stanie na nogi.
Opublikowano 9 maja 20186 l 8 godzin temu, Sydney napisał: No i niestety gra ostro gubi klateczki w najnowszym Warmindzie, zauważalne przy ruchu postacią jak i strzelaniu. Tym bardziej bolą oczy przy bardziej intensywnych starciach na ps4pro. Trudno było zrobić gorszy dodatek od Ozyrysa i jak narazie jest całkiem ok tylko niech to technicznie połatają bo epickość gunplaya ulatuje razem z tymi ścinkami Tez zauwazylem, ze gra klatkuje po aktualizacji. Wczesniej jedynie odczuwalem spadki fpsow na rajdzie EoW.
Opublikowano 9 maja 20186 l Fabularnie dno i do tego kupy się nie trzyma, ale mimo wszystko mam ochotę wrócić do domu i odpalić D2. Rankingi w PvP duży plus, ludzie w końcu bardziej skupiają się na celu bo z jedną flagą przez cały mecz nie da się wygrać. Też miałem wrażenie że gra potrafi chrupnąć co wcześniej się nie zdarzało i do tego jakby AA dużo gorszy.
Opublikowano 10 maja 20186 l bungo oczywiscie z(pipi)alo i wczoraj nie zaliczylo heroicznych "strajkow" , szczura zblokowali...fajno fajno
Opublikowano 15 maja 20186 l Zaczął ktoś grać na PC? Chętnie bym z kimś pograł także podsyłać PW z nickami czy coś.
Opublikowano 15 maja 20186 l Juz prawie skonczylem questa na sleeper simulant exotic a 5 tygodni zajmie odblokowanie Polaris Lance. W tym tygodniu nie ruszylem jeszcze D2 i nadal jestem na 352lvl hunter.Do piatku na luzie sobie pogram w „nowego” raida jak wykonam weekly challenges. Jedyne co mam odblokowane z nowych broni to the worldline zero exotic sword.
Opublikowano 16 maja 20186 l Autor U mnie wczoraj wpadło 380 mocy, więc można spokojnie bawić się z bossem na nowym Raid Lair bez jakiejkolwiek kary do obrażeń. Jak mi gra łaskawie da coś nowego na klatę, to nawet więcej będzie.
Opublikowano 16 maja 20186 l 3 godziny temu, kermit napisał: czy bez psplus gierka jest jakkolwiek grywalna? jakis singiel czy coś? Musisz mieć plusa bo gra wymaga byś zawsze był połączony z netem. Story jest ale tylko dla niego nie warto ruszać gierki (krótki no i nie oszukujmy się nie o to chodzi w tej grze). Tylko coop no i późniejsza farma raidów lub Trailsów.
Opublikowano 16 maja 20186 l 2 godziny temu, wrog napisał: U mnie wczoraj wpadło 380 mocy, więc można spokojnie bawić się z bossem na nowym Raid Lair bez jakiejkolwiek kary do obrażeń. Jak mi gra łaskawie da coś nowego na klatę, to nawet więcej będzie. Po nowej aktualizacji Crimson jest mega dobry i sprobuj DARCI snajperke na EOW bossa. Mieli go. Edytowane 16 maja 20186 l przez Mroku
Opublikowano 16 maja 20186 l 1 godzinę temu, Loko_PL napisał: Musisz mieć plusa bo gra wymaga byś zawsze był połączony z netem. Story jest ale tylko dla niego nie warto ruszać gierki (krótki no i nie oszukujmy się nie o to chodzi w tej grze). Tylko coop no i późniejsza farma raidów lub Trailsów. Raidy, straiki i Crucible odpadają. Reszta bez plusa jest dostępna.
Opublikowano 16 maja 20186 l Autor 51 minut temu, Mroku napisał: Po nowej aktualizacji Crimson jest mega dobry i sprobuj DARCI snajperke na EOW bossa. Mieli go. DARCI od razu po paczu w zeszłym tygodniu się zacząłem bawić.
Opublikowano 16 maja 20186 l Autor Dodali rangi, więc teraz same trajhardy i kamperstwo nawet na quickplayu. Tylko trialsy.
Opublikowano 16 maja 20186 l 5h wczoraj na bossie z naprawdę dobrą ekipą. 3 razy zabrało nam milimetra żeby wprowadzić bossa do last stand i 4 razy doszliśmy do last stand i na last stand kaplica... generalnie więc powinien paść 7 razy Rajd to typowy Oryx. Trzeba mieć mechaniki obcykane i się świetnie komunikować. Z jednej strony gra daje duży margines błędu bo z niektórych sytuacji udawało nam się wyjść obronną reką, ale zaś jak w kluczowym momencie nie trafisz piłką albo ktoś zginie to jest kaplica. Najtrudniejsze momenty to na pewno last stand bo trzeba szybko zlokalizować i rzucić piłkę, moment przed dps tzw. hot potato i otwieranie drzwi. Ale ogólnie rajd do zrobienia w ok.30min tylko trzeba naprawdę mieć dobrą ekipę. Edytowane 16 maja 20186 l przez Zeratul
Opublikowano 17 maja 20186 l Ciekawe doświadczenie ten nowy rajd. Oczywiście całość jest do zrobienia w ok. 30min ale trzeba mieć odpowiedni light i wiedzieć jak się zachowywać w każdej sytuacji, a do tego potrzebne jest doświadczenie. Generalnie więc pierwsze zaliczenie rajdu to droga przez ból, nerwy i łzy. Absolutnym szczytem pecha było jak na bodajże 7 Last Stand wszyscy pobiegliśmy po piłkę, ja złapałem swoją i w tym momencie padł mi kontroler. To nie był jeszcze koniec bo na kolejnych last stand jeden ziomeczek zginął i zabrakło dps. Na innym ktoś wziął złą piłkę... generalnie last stand trzeba wyegzekwować idealnie, chociaż też nie do końca bo jak w końcu nam boss padł to ja biegnąc po swoją piłkę też przez przypadek złapałem kogoś innego ale tym razem 4 pozostałych graczy trafiło i dobiło bossa z heavy. Tak więc gra oddała te wszystkie pechowe próby. Jakby ktoś mnie spytał tydzień temu to nie uwierzyłbym, że tyle czasu zajmie mi zanim rajd zaliczę ale też grałem na spokojnie i bez ciśnienia. Dobrze się bawiłem,a jeżeli chodzi i mechaniki to na pewno jest to IMO najciekawsza walka z bossem w D2. Ogólnie sama jumping puzzle jest kapitalna. Teraz tylko powtórzyc wyczyn tytanem i warlockiem i zabawa w escalation protocol który też jest kapitalnym end game. Edytowane 17 maja 20186 l przez Zeratul
Opublikowano 18 maja 20186 l W tym tygodniu jestem o 4 engramy w plecy. Nie moge odebrac zadnych klanowych engramow i heroic strike stoi caly czas na 1/3
Opublikowano 20 maja 20186 l Stoi, bo pewnie ktoś boonów użył, i wtedy glit(pipi)e licznik. Anyway, long time no see -- ja od CoO przerzuciłem się na PC dla jakości, fps-a i FOVa. Gra nas sześciu gości ze studia, ale większość to nie hardkorowcy więc Leviathana tylko raz robią ;) Jak ktoś na PC chętny i ogarnięty na Trialsy albo raid, dajcie znać.