Mroku 1 005 Opublikowano 20 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Tez mialem zamiar sie przeniesc na PC dla jakosci, ale doslownie nie mam czasu, zeby wbijac wszystko na nowo i pewnie gra jest martwa na tej platformie. Cytuj Odnośnik do komentarza
iks 80 Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Martwa na pewno nie, nie ma problemu ze znalezieniem ludzi do strike/pvp, matchamking na crucible potrafi czasami trochę dłużej potrwać ale nic strasznego. Za to tryby Competetive i Trialsy to już dramat, jeśli twój skład nie jest w top graczy nie da się normalnie grać, zresztą nawet Datto o tym wspominał w którymś z ostatnich filmików. Mam kumpla który właśnie wrócił na konsolę po prawie pół rocznej przerwie z tego samego powodu. Mimo wszystko jak ktoś nie ma ciśnienia na tryb PvP to poleca bo PC oferuje lepszą rozgrywkę pod każdym innym względem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dybbuk 15 Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Tak. PVE, zero problemu. PVP: Quickplay zero problemu, szybki matchmaking. Competetive: nieco gorzej, ale spoko. Trialsy, no cóż, raczej trzeba się nastawić na farmienie tokenów a nie zrobienie karty, bo 75% teamów w mało zaludnionych Trialsach to absurdalne koksy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Tylko Xbox. Dobre to nowe DLC. Fajna zabawa i co najważniejsze ponownie chce się rozgrywać starsze aktywności. To generalnie tylko IMO potwierdza moją starszą teorię, że błędem było odcięcie się Bungie od zawartości Destiny 1. Oczywiście na premierę wszyscy mieli dosyć contentu z D1 i wszyscy powinni skupić się na graniu nowych rzeczy ale z czasem to właśnie rzeczy z D2 zaczęły się przejadać. W związku z powolnym cyklem wydawania DLC i ich generalnie małą zawartością gracze spokojnie mogli wrócić do contentu z D1 i rozgrywać ponownie VoG czy Wrath of the Machine gdyby Destiny zostało serwisem zamiast cykliczną grą. Oczywiście wiąże się to z różnymi trudnościami technologicznymi bo D2 znacznie się różni od D1 ale to problem Bungie i ich narzędzi. Widzimy przecież, że inne studia sobie z tym potrafią poradzić. Mając przy sobie takie monstrum jak D1 i D2 nikt nie narzekałby, że nie ma co robić i że jest nudno. Już z Warmind widzimy, że gra po każdym resecie coraz bardziej zbliża się do potwora D1 z Year 3 i zobaczymy na ile starczy zawartości. Biorąc pod uwagę, że Prestige jeszcze przed nami to istnieje szansa, że Bungie dobrze zagospodaruje czas graczom przed wrześniowym dużym DLC. Większym problemem jest jednak co po wrześniu ale to będzie trzeba się martwić w październiku. W chwili obecnej powrót do D2 przyjmuję z dużym entuzjazmem i każdy kto kiedyś ogrywał D1 powinien sprawdzić jak zmieniło się D2 bo są spore zmiany na plus. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 82 Opublikowano 25 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Ponawiam sprawe. Ostro wkrecilem się w grę. Mam już moc 354. Gram z kumplem prawie codziennie. Szukamy klanu lub aktywnej grupy osob do wspolnej gry. Mile widziane zaproszenia od osob pelnoletnich najlepiej 25+, no i wyrozumialych ( mamy rodziny, zony, obowiązki itd ). Gramy czysto dla funu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 25 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 (edytowane) Istnieje jakiś forumowy klan, ale nie widziałem tam zbytniej aktywności. Edytowane 25 Maja 2018 przez Paolo de Vesir Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 25 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 @genjuro jeżeli na ps4 i w późnych godzinach wieczornych to ja czasem mogę pograć. Dodaj mnie do znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 25 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Wczoraj gralem pare godzin w 9 osob na escalation protocol i nadal nie mam tej nowej legendarnej snajperki. Duzo grindu trzeba w to wlozyc. Jeszcze ta nowa ekskluzywna emotka w spire of stars wyglada fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 30 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Mnie ta snajpa wypadla po 3 probach. Brakuje jednak shota. Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 30 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 jakies rady na escalation protocol? max gdzie udalo sie dojsc to 5 runda (z randomami). Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 30 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Najlepiej poszukaj 9 osobowej grupy na lfg i zeby przynajmniej wszyscy mieli +375, bo boss na 7lvl ma 400 lighta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Fabuła w Destiny? A co to Panie Te tytuły mają fajne lore i to tyle - fabułka to pretekst, misje treningowe przed typowym dla takich gier endgame - zabawa zaczyna się dopiero po skończeniu "fabuły" Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Lore i ogólnie te wszystkie tajemnice bardzo fajne. Szkoda tylko, że w grze (pipi) z tego jest... 5 mają pokazać Year 2, jak tam będą się jarać jakimś szajsem, a nie konkretami to nie ma już żadnego ratunku dla nich. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Destiny 2 ma ciekawa fabułę wartą uwagi? Najkrócej jak się da: nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Forsaken Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 znowu recykling, znowu niedużo zmian znowu kupie xdddddddddd Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Gambit, rewolucyjny tryb, którego nigdzie indziej jeszcze nie było... (pipi)s! Tryb hordy dla 2 przeciwnych ekip, no ja (pipi)e... A hamburgery w siódmym niebie, na Twitterze mało co orgazmu nie dostają. Jak czytam jakiegoś blazna, że mógłby im zapłacić każdą kwotę za ten dodatek, nawet 100$ to wiadomo, że pranie mózgu przez Activision poszło jak należy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 (edytowane) Wprowadzenie do D2 Annual Pass robi z gry taki troche P2W Edytowane 5 Czerwca 2018 przez Zeratul Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 (edytowane) Generalnie te yebane dzbany z Activision nadal próbują kasować za każdy dodatek i dodateczek kiedy na rynku jest trend zupełnie inny. Niech dzielą społeczność dalej... mimo wszystko Edytowane 5 Czerwca 2018 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Dlaczego obwiniasz Acti? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 A dlaczego nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Za zawartosc odpowiada Bungo, to oni decyduja co tworzyc. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Po tej wielkiej parującej ku.pie gów.na jaką było Destiny 2 chcą 70 DOLARÓW za KOLEJNE 3 dodatki, no niezły tupet. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 No ciekawe, czy gracze wypną du,pska i z radością łykną kolejne obietnice Bungie. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 (edytowane) Wszystko zależy, co kryje się za "endgame challenges" i "new pinnacle activities". Wychodziłoby po 10 dolców od sztuki, a tyle mógłbym spokojnie zapłacić za DLC z raid lair, nowym protokołem, szturmami czy rozbudową tego całego Dreaming City. Brak kampanii z czterema misjami i kilkoma przerywnikami jakoś przeżyję... Na pewno wolę takie podejście od powtórki z D1Y2 i czekaniem rok na jakąkolwiek porządną zawartość po TTK. Na razie jednak słabo tego Annual Passa sprzedali i trzeba czekać na więcej informacji. Bungo ufać nie wolno. Edytowane 6 Czerwca 2018 przez wrog Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi