raven_raven 12 013 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Dla mnie wyciąganie łap po jakiekolwiek pieniądze tak krótko po premierze tak lekko mówiąc niewypełnionego zawartością D2 jest niesmaczne. "Hej, zje,baliśmy, ale mamy tutaj super usprawnienia za drugie raz tyle co podstawka, na którą teraz narzekasz " Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 7 godzin temu, Zeratul napisał: Za zawartosc odpowiada Bungo, to oni decyduja co tworzyc. Ale to wydawca wybiera w jakiej formie będą monetyzować grę i ogólny biznes plan. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 wydawca nie kazał im zrobić chu.jowej gry Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 1 minutę temu, froncz piotrewski napisał: wydawca nie kazał im zrobić chu.jowej gry W przypadku Acti nie byłbym taki pewien. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 No akurat Bungo brakuje chyba porządnego bata nad głową. Microsoft najwyraźniej potrafił nad nimi zapanować, bo pod Activision dwukrotnie robili reset swoich gier rok przed premierą, przesuwali terminy wydania i zniechęcili do siebie community. Teraz po kasę do Chińczyków poszli Cytuj Odnośnik do komentarza
iks 80 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 2 godziny temu, _Be_ napisał: Ale to wydawca wybiera w jakiej formie będą monetyzować grę i ogólny biznes plan. Akurat w przypadku D2 Bungie zaproponowało monetyzację w takiej formie jaką mamy, Acti tylko wydało zgodę. Co do reszty to racja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Acti jak coś to mówi że chcą taki i taki ROI. I Bungo wymyśla sposób jak tego dokonać. Annual pass kupuje oczywiście z miejsca. Na D2 można pluc ale dalej jest to najczęściej grana przeze mnie w tym roku gra po Monster Hunter World. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 4 godziny temu, Zeratul napisał: Annual pass kupuje oczywiście z miejsca. W tym przypadku to sie powinno nazywać Anal Pass chyba 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Dla mnie wszystko bedzie swiezutkie, bo jedynie gralem w pierwsze expansion D1 (the dark below). Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 786 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 W dniu 4.05.2018 o 18:24, raven_raven napisał: Wrzucili Destiny 2 do Humble Monthly xD. Ale kaplica, trupa próbują ratować dając go za darmo. No wlasnie wczoraj zassalem. Co to to cale HM? Mam ta gre na stale czy musze jednak kupic? Nie czaje. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Masz grę na stałe. Humble Monthly to usługa która w zamian za comiesięczną opłatę daje Ci kilka gier, z czego tylko jedną znasz w momencie płacenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 9 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Mordeczki wariaciki dobrze rozumuje że obecnie kupując expansion pass do Destiny 2 dostaje dwa pierwsze DLC a kolejne już są w zapowiedzi? Jest jakiś SP którego kupno zapewni mi wszystkie DLC jakie wyjdą ? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 9 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Tak, Expansion Pass jest na pierwsze dwa DLC, które są już wydane. Zapowiedziano więcej dodatków, które nie wchodzą w skład w/w passa. Teraz jest chyba Yearly Pass, który Ci da wszystkie dodatki z następnego roku. Prawie się porzygalem przy pisaniu tego posta ;/ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 9 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Szkoda no ale za 20e kupiłem bo jedynka mocno była ogrywana z wszystkimi DLC a dwójke już dawno skończyłem i chętnie dalej ogram . Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 (edytowane) promocja na PSN - 99 zl gra z 2 pierwszymi DLC. Edytowane 1 Lipca 2018 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
iks 80 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Widzę że hype na Forsaken mocny skoro w wątku tyle się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza
jaro 77 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 9 godzin temu, iks napisał: Widzę że hype na Forsaken mocny skoro w wątku tyle się dzieje X poza Tobą nikt w to już nie gra Weź się w końcu za grę na komórkę czekam na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 (edytowane) Bungo to nie Blizzard, nie potrafią kręcić hype'u. No ale ogra się na premierę obowiązkowo. Po prostu teraz już nie ma co robić. Edytowane 7 Sierpnia 2018 przez Paolo de Vesir Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Za miesiąc znowu nikt w to nie będzie grać poza gsrstką ludzi, którzy nie wiedzą że są inne gry na konsole A tak poważnie to jak słyszę jak Bungo pieprzy kocopoły w stylu "największe w historii" to parskam śmiechem bo rzeczywistość jak zwykle okazuje się brutalna, 2 coiny i niebieski item. Cytuj Odnośnik do komentarza
iks 80 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 W dniu 7.08.2018 o 11:39, jaro napisał: X poza Tobą nikt w to już nie gra Weź się w końcu za grę na komórkę czekam na Ciebie Ta gra umiera od premiery D1 a jakimś cudem na Xbox jest na 5 miejscu pod względem ilości obecnie grających ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 958 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 I teraz pytanie, czy to dlatego, że ogólnie gra mało osób i te 17 grających w D2 wystarczą na 5 miejsce? Czy może dlatego, że nie ma w co grać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 786 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Tak sie bawie tym D2 i bawie i jakos tragicznie nie jest. Fakt, jesli ktos nie przepada za farmieniem wielkiej kupy szitu tylko po to by wyprobowac gnata, ktory okazuje sie byc szrotem w PvP i PvE to lepiej sobie oszczedzic czasu, ale w zwiazku z tym, ze nie gram w Pokemony idee ‘zlap je wszystkim’ wdrazam w Destiny. Crucible moze byc choc w jedynce bylo o wiele lepiej z imersja. Strike’i olewam, chyba ze musze je robic w ramach jakiegos quest line’a co mozna przelknac. Koncentruje sie teraz na zdobyciu jak najwiekszej liczby egzotykow dla wszystkich trzech klas, wszystkie questy po co lepsze giwery i jakos to leci. Zdobylem nawet wszystkie zbroje w ostatnim event’cie. Bardzo szybko to szlo, a przynajmniej nie musze sie yebac z podbiciem swiatla do 390. Nie mialem okazji pograc w Iron Bannera czy podejsc do raida, ale to sie zmieni mam nadzieje. Dobrze, ze zaczalem moja przygode pod koniec pierwszego roku. Nazbieralo sie rzeczy do zrobienia. Oczywiscie sa tez motywy niewytlumaczalne dla mnie jak dominacja Graviton Lance w crucible’u czy przecudowne shadery zamiast jakiejkolwiek spluwy w Escalation Protocol po rozpruciu wszystkiego co zyje w siodmej fali...piec razy z rzedu! No nic, probuje dalej. Jestem w trakcie questow na zdobycie Sleeper Simulanta i Polaris, a jeszcze Whisper/Spindle mnie czeka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
iks 80 Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Za niecałe dwa tygodnie skończy się stanie na końcu mapy i strzelanie z graviton lance. Co do escalation protocol to powodzenia, znam takich co po 50 razy robili zanim dostali jakąś broń, chociaż teraz dodali jakiś system który ma temu zapobiegać. Ciesz się że nie grałeś tego IB, coś kombinowali z matchamkingiem i każdy mecz jak finał na jakimś turnieju, poprzednie IB były ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 786 Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 No ja mysle, ze chociaz troszku zbalansuja PvP bo teraz moja glowa zbyt czesto voidem wybucha. Nnno i zapomnialem dodac, ze brak radaru w Destiny to jeden z glupszych pomyslow. Nie lubie, nie pochwalam i nie czuje by takie rozwiazanie w jakimkolwiek stopniu mialo podbic jakosc rozgrywki. Jasne, chodzi o to by grac z klanem, z komunikacja i calym tym szajsem, ale ja chcialbym odnalezc sie na wszystkich polach aktywnosci w swiecie Destiny. Procz trialsow rzecz jasna. Do tego sie kompletnie nie nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frredy 33 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Czy w tym tygodniu nie będzie kamieni milowych do zrobienia ?? Jeśli nie to co robić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi