Ryo-San 1 756 Opublikowano 24 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2019 (edytowane) 20 minut temu, malik1234 napisał: Mam pytanie odnośnie dlc'ków i przepustek do gry. Otóż podstawkę gry mam za friko z plusa, następnie dokupiłem sam dodatek forsaken i w tej chwili nie mam dostępu np. do czarnej zbrojowni. Jeśli kupię Shadowkeep, to nie dostanę do tego dostępu? W takim razie muszę kupić starą przepustkę roczną, a następnie kolejny dodatek? Nie masz dostępu do zbrojowni bo to wymaga Annual Passa więc musisz go dokupić. Oprócz podstawki masz też oczywiście 2 pierwsze DLC (Ozyrys i Warmind) Kupno Shadowkeep'a nie ma wpływu na zawartość Forsaken+Annual Pass także nawet jak kupisz edycje deluxe Shadowkeep'a to nie dostaniesz passa z Forsaken'a. Co do klanu to jeżeli jesteś po mutacji to możesz wbijać do nas (o ile grasz na PS4 klan Like I Care) tylko my głównie gramy raidy i teraz będzimy się też bardziej skupiać na meczach rankingowych w Cruciblu, ale gdyby było trzeba w czymś innym pomóc to zawsze możesz pisać i dodać do znajomych(Ryo_PL) Edytowane 24 sierpnia 2019 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
malik1234 1 Opublikowano 24 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2019 10 minut temu, Ryo-San napisał: Co do klanu to jeżeli jesteś po mutacji to możesz wbijać do nas (o ile grasz na PS4 klan Like I Care) tylko my głównie gramy raidy i teraz będzimy się też bardziej skupiać na meczach rankingowych w Cruciblu, ale gdyby było trzeba w czymś innym pomóc to zawsze możesz pisać i dodać do znajomych(Ryo_PL) Mam 28 lat, więc już raczej po. Odezwę się do Ciebie. Teraz od poniedziałku jadę do roboty na 2 tygodnie, ale potem mogę coś z Wami podziałać. Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 703 Opublikowano 24 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2019 Mam pytanie odnośnie dlc'ków i przepustek do gry. Otóż podstawkę gry mam za friko z plusa, następnie dokupiłem sam dodatek forsaken i w tej chwili nie mam dostępu np. do czarnej zbrojowni. Jeśli kupię Shadowkeep, to nie dostanę do tego dostępu? W takim razie muszę kupić starą przepustkę roczną, a następnie kolejny dodatek? Przy okazji znajdzie się jakaś grupka na forum, która przyjęłaby samotną duszyczkę do jakiegoś klanu. Jestem w tej chwili w śniącym mieście, ale dalsza gra solo powoli nie ma sensu. Ostatnio robiłem swojego pierwszego Nightfalla za pomocą opcji przewodnik i czekałem na dołączenie do grupy prawie godzinę. W oficjalnej aplikacji Destiny masz opcje szukania fireteamow. Polecam. Znajdziesz ekipę na NF w minutę. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 340 Opublikowano 24 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2019 (edytowane) 4 godziny temu, Ryo-San napisał: Nie masz dostępu do zbrojowni bo to wymaga Annual Passa więc musisz go dokupić. Oprócz podstawki masz też oczywiście 2 pierwsze DLC (Ozyrys i Warmind) Kupno Shadowkeep'a nie ma wpływu na zawartość Forsaken+Annual Pass także nawet jak kupisz edycje deluxe Shadowkeep'a to nie dostaniesz passa z Forsaken'a. Co do klanu to jeżeli jesteś po mutacji to możesz wbijać do nas (o ile grasz na PS4 klan Like I Care) tylko my głównie gramy raidy i teraz będzimy się też bardziej skupiać na meczach rankingowych w Cruciblu, ale gdyby było trzeba w czymś innym pomóc to zawsze możesz pisać i dodać do znajomych(Ryo_PL) A to się zmieni w październiku po przejsciu na steam?, bo z tego co widzę tam nie ma nawet możliwości kupna starych dodatków. Bez kitu, model dystrybucji tej gry to największy rak jaki widziałem. Mozna juz przenosic postacie między platformami, więc jakby w końcu wydali 1 paczkę że wszystkim to może człowiek pobiegalby trochę na PC. Edytowane 24 sierpnia 2019 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 24 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2019 Dyskryminacja ludzi przed mutacją. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 24 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, easye napisał: A to się zmieni w październiku po przejsciu na steam?, bo z tego co widzę tam nie ma nawet możliwości kupna starych dodatków. Na PC nie gram więc nie śledzę tematu ale chyba nic się nie zmieni. A żeby na chwilę obecną mieć wszystko to wystarczy kupić Complete Edition gdzie jest cała zawartość (podstawka+Warmind+Ozyrys+Forsaken+Annual Pass). Starszych dodatków nie da się kupić bo są po prostu za free jak się kupuje Forsaken'a a w momencie kiedy gra przejdzie na model F2P to będą za free dla każdego. Możliwe że jak Shadowkeep już się ukaże to będą jakieś paczki gdzie będzą wszystkie DLC w jednym pakiecie. Edytowane 24 sierpnia 2019 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 340 Opublikowano 24 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2019 (edytowane) No właśnie słyszałem że po przejściu na PC wszytsko ma być za Free co było przed październikowym dodatkiem, ale trochę nie chce mi się wierzyć. Z drugiej strony nie ma edycji kompletnej czy forsaken na steam, więc może tak będzie. Edytowane 24 sierpnia 2019 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 24 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2019 1 minutę temu, easye napisał: No właśnie słyszałem że po przejściu na PC wszytsko ma być za Free co było przed październikowym dodatkiem. Nope. Darmowa będzie podstawka plus dwa pierwsze DLC i to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 340 Opublikowano 24 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2019 To w takim razie dziwne, że nie ma forsaken na storze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 24 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2019 (edytowane) @easye jest ale tylko jako edycja Legendary(wszystko bez passa) bądź Complete (wszystko z passem). Dorzucili po prostu podstawkę i dwa pierwsze DLC(taki pack po prostu lepiej wygląda) i zostawili taka cenę jaką była wcześniej za samego Forskan'a. Co prawda jest to idiotyczne dla osób które powiedzmy kupiły wcześniej podstawkę i osobno dwa pierwsze DLC więc taki Forsaken powinien być dla nich w dużo niższej cenie bo po co wciskać komuś na siłę to co już ma. Zapewne się to zmieni w momencie przejścia na F2P. Edytowane 24 sierpnia 2019 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 988 Opublikowano 24 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2019 To z tego PS Plusowego Destiny trzeba ograć te 2 DLC, bo wcześniej były niedostępne, dobre i to. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 340 Opublikowano 24 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2019 Na steam nie ma, jest tylko 1 wersja z nowym dodatkiem, ale pewnie wyjdzie za niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 25 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2019 (edytowane) Za darmo czy nie, D2 plus dwa DLC to chyba tylko wstęp do Forsaken. Gram i przecieram oczy ze zdumienia. warto było wydać te 169zl Edytowane 25 sierpnia 2019 przez chris85 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 25 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2019 (edytowane) Prawie 1800 w rankingach!!! Luna come to daddy!! Edytowane 25 sierpnia 2019 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 25 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2019 Ej czekaj do soboty! Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 26 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2019 W dniu 24.08.2019 o 20:18, easye napisał: Na steam nie ma, jest tylko 1 wersja z nowym dodatkiem, ale pewnie wyjdzie za niedługo. Bo wersja Steam dopiero od 1 października. Musiałbyś kupić na Battle.net żeby teraz pograć na PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 26 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2019 9 godzin temu, KOMARZYSKO napisał: Ej czekaj do soboty! Czekam czekam :] To 1.8k to z jutrzejszym bonusem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 28 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2019 (edytowane) Kiedy po prawie 1000 przegranych godzin w końcu wpada platyna Niby dopchałem tego Tytana byle do przodu ale kurcze mimo wszystko fajnie mi się nim gra (już jest na 740LL). Pierwszy mecz na PvP i KD 5.0! Piękna pszczoła! To teraz raidy na 3 postacie w tygodniu! One thousand voices, Anarchy - idę po was! p.s @wrog jako Tytan to z którego skoku najlepiej korzystać? Lewy, środkowy czy prawy? Edytowane 29 sierpnia 2019 przez Ryo-San 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2019 U mnie zawsze środkowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2019 (edytowane) No i najdłuższy quest na broń w D2 dobiegł końca ; ] Nie liczę oczywiście questów gdzie wymagane są pkt rankingowe bo to jest w sumie niepoliczalne. Jedni wbiją Lune w 3 godziny a innym zajmie to kilka sezonów ale i tak dosyć szybko udało się zrobić te 9 stepów z czego wszystkie dotyczące PvP. Jeszcze nie testowałem więc jestem ciekaw jak ten Redrix Broadsword (Pałasz Redriksa) wypadnie w porównaniu do mojego ulunionego Bygones'a (Było minęło) czy Blast Furnance (Ogień Hutniczy). To teraz czas na Lune!; ] @KOMARZYSKO szykuj się tam na sobotę! Edytowane 29 sierpnia 2019 przez Ryo-San 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2019 (edytowane) Zmiany zmiany zmiany! Od Shadowkeep'a nie będzie limitu lighta. Za każdy XP lvl będziemy dostawać +1 LL. Tym dodatkowym lajtem będziemy nabijać sezonowy artefakt i dostawać nagrody. Po zakończeniu sezonu wszystko co nabiliśmy ponad max LL zostanie zresetowane. To oczywiście tylko jedna z większych zmian o całej reszcie możecie poczytać tutajhttps://www.bungie.net/en/Explore/Detail/News/48113 Edytowane 29 sierpnia 2019 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 30 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2019 Jeszcze nie testowałem więc jestem ciekaw jak ten Redrix Broadsword (Pałasz Redriksa) wypadnie w porównaniu do mojego ulunionego Bygones'a (Było minęło) czy Blast Furnance (Ogień Hutniczy).Ja juz finiszuje z 5 rangą i też go sprawdzę choć podejrzewam że do Epidemii z katalystem nie będzie miał startu Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 30 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2019 Pewnie nie ale Epidemia to jednak egzotyk. Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 30 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2019 No niby tak ale w sejfie leży cała masa bezużytecznych Egzo Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 31 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2019 W dniu 30.08.2019 o 12:24, Ryo-San napisał: Pewnie nie ale Epidemia to jednak egzotyk. Ale za to jaki! Kosi w PVE i PVP. Zastanawiam się właśnie czy nie kupić sobie skina do niego Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi