Ryo-San 1 756 Opublikowano 1 października 2019 Opublikowano 1 października 2019 (edytowane) @Malibu egzotyczne armory już dzisiaj będziesz mógł wyjąć z kolekcji i będą 2.0 tylko będą miały dosyć niski roll. Edytowane 1 października 2019 przez Ryo-San Cytuj
Yap 2 788 Opublikowano 1 października 2019 Opublikowano 1 października 2019 1 godzinę temu, wrog napisał: King's Fall? Phi. Wrath, Last Wish i może dopiero Oryksik. Uwazaj Marcin. Kiedys za herezje palono na stosie. WotM jest tuz za KF, ale Last Wish jest zlepkiem starc przez te glupie kody na przeskakiwanie bossow. Oczywiscie, ze jest to przezajehuhu raid i oczywiscie, ze zasluguje na swoje miejsce na panteonie raidow w ogole, ale Oryks wzial by Riven jak reszte barachla. Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 1 października 2019 Opublikowano 1 października 2019 1 godzinę temu, Ryo-San napisał: @Malibu egzotyczne armory już dzisiaj będziesz mógł wyjąć z kolekcji i będą 2.0 tylko będą miały dosyć niski roll. Ajjj pomyliłem się chodziło mi tylko o egzotyki legendary z kolekcji to ..... Dzięki Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 1 października 2019 Opublikowano 1 października 2019 (edytowane) Serwery start! No to jedziemy!!! Shadowkeep grind mode on!!!! Edytowane 1 października 2019 przez Ryo-San Cytuj
bid0n 3 Opublikowano 1 października 2019 Opublikowano 1 października 2019 (edytowane) 1.New Light będzie wymagać ps+ żeby wskoczyć na strajki/rajdy? 2.Żeby mieć "pełny kontenet" wystarczy dokupić najnowszy dodatek? Edytowane 1 października 2019 przez bid0n Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 1 października 2019 Opublikowano 1 października 2019 (edytowane) Nie - poprzedni dodatek kosztuje dodatkowo 109 zl. Edytowane 1 października 2019 przez easye 1 Cytuj
bid0n 3 Opublikowano 1 października 2019 Opublikowano 1 października 2019 7 minut temu, easye napisał: Nie - poprzedni dodatek kosztuje dodatkowo 109 zl. https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP0002-CUSA06172_00-D2SHADOWDLXPRE01 Jak kupię tą paczkę będzie ok? Nie widze innych dodatków... Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 1 października 2019 Opublikowano 1 października 2019 8 minut temu, bid0n napisał: Jak kupię tą paczkę będzie ok? Nie widze innych dodatków... Żeby mieć wszystko to musisz jeszcze dokupić Forsaken'a(Annual passa dostaniesz za free). Zaraz się pewnie pojawi bo na steamie już jest. A co do ps plusa to chyba każda aktywność w D2 wymaga plusa. Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 1 października 2019 Opublikowano 1 października 2019 Ile trwała sama kampania w forsaken? Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 1 października 2019 Opublikowano 1 października 2019 (edytowane) @easye jak przysiądziesz to przejdziesz w kilka godzin. Dokładnie już nie pamiętam ale tak gdzieś z 5-6h Kurcze od groma zmian. Nawet nie byłem na Księżycu tylko podbijam lajt oddając tokeny Zavali i Shaxxowi na Towerze. Zaraz będzie 800LL a widzę że są już zawodnicy co mają 900. Edytowane 1 października 2019 przez Ryo-San Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 1 października 2019 Opublikowano 1 października 2019 Na pc nie da sie grać, w tyglu ciągle wywala na orbitę, liczyłem na tańszy dodatek forsaken, a tu trzeba byłoby wydac 230 zł min, chyba skip. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 1 października 2019 Opublikowano 1 października 2019 8 minut temu, easye napisał: Na pc nie da sie grać, w tyglu ciągle wywala na orbitę, Serwery pękają w szwach. Dzisiaj to raczej będzie norma. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 1 października 2019 Opublikowano 1 października 2019 Warto zagrać tylko w kampanię dla pojedynczego gracza, czy nawet nie zaczynać? Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 1 października 2019 Opublikowano 1 października 2019 (edytowane) @Andreal w jakieś tam części grę masz za darmo więc najlepiej jak sam sobie zaczniesz kampanię i zobaczysz czy Ci podejdzie. Jak D2 pojawiło się w plusie to podchodziłem do tej gry 3 razy. 1 raz - pograłem kilkanaście minut i tyle, za drugim 2-3 godziny i też nie zrozumiałem fenomenu Destiny (strzelam do kolorowych kosmitów WTF?). Dopiero za 3 razem jak siadłem to tak mnie wessało że na dniach pęknie mi 1000 godzin i wiem że pyknie mi drugie tyle bo po prostu nie jestem w stanie się od tego oderwać. Najlepiej wspominam chyba kampanię Forsaken'a ale skoro masz podstawkę i dwa pierwsze DLC za darmo to warto stestować chociażby dla samego gunplayu który jeśli chodzi o fpp jest najlepszy pod słońcem. Fabuła tutaj opiera się głównie na lore także sama podstawowa kampania może na początku wydać się dosyć płytka. Edytowane 1 października 2019 przez Ryo-San Cytuj
Banan91PL 34 Opublikowano 1 października 2019 Opublikowano 1 października 2019 Ktoś chętny na xboxie ? Grałem na premierę na ps4 ale mam xox wiec wole delektować się jakością ;> Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 1 października 2019 Opublikowano 1 października 2019 (edytowane) Serwery są tak zapchane że w tym momencie praktycznie nie ma szans na połączenie, gra chyba z zylion osób. Koorwa a tak pięknie szło. Tylko raz mnie wyrzuciło od 19 ale zagadałem się przez tel więc po 10 minutach wywaliło mnie na orbitę no i znowu czekam w kolejce (od 30 minut) Edytowane 1 października 2019 przez Ryo-San Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 1 października 2019 Opublikowano 1 października 2019 ...mam xox wiec wole delektować się jakością ;>Delektuj się w samotności, smacznego 1 Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 1 października 2019 Opublikowano 1 października 2019 3 minuty temu, KOMARZYSKO napisał: Delektuj się w samotności, smacznego Przecież dużo osób na X gra. Na każdą aktywność znajduje w kilka sekund osoby. Serwery tak zapchane ze szkoda gadać. Klimacik w Shadow robi robotę Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 1 października 2019 Opublikowano 1 października 2019 1 minutę temu, Malibu napisał: Klimacik w Shadow robi robotę No koorwa ten początek, klimat, muza, Twierdza, Eris i dalej nic nie mówię żeby nie rzucać spoilerami. Dlaczego Bungooo, dlaczego nie ogarniacie internetów Już chyba się dzisiaj nie połącze. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 1 października 2019 Opublikowano 1 października 2019 Prawdopodobnie tyle osób chciało dzisiaj pograć że serwery wzięły to za atak DDoS i wszystko yebło! No to pograne. 1 Cytuj
malik1234 1 Opublikowano 2 października 2019 Opublikowano 2 października 2019 Nie mam dostępu do konsoli, może mi ktoś powiedzieć czy wymagania do starych pieczęci się zmieniły? Chodzi mi głównie o obieżyświata, bo już niewiele mi brakuje do końca. Z tego co widziałem wszystkie nocne szturmy wymagają minimum 820 light, czyli bez nowego dodatku nie będę miał szans żeby zdobyć tą wymaganą broń z nightfall'a dziwny teren? Cytuj
WisnieR 2 707 Opublikowano 2 października 2019 Opublikowano 2 października 2019 Oni to zrobili dla naszego dobra bo już bym miał 900 lighta a tak to wyspałem się do pracy. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 2 października 2019 Opublikowano 2 października 2019 yyy a ktos wie ile bedzie kosztowal Forsaken ? Na chwile obecna dodatku nie ma na sklepie Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 2 października 2019 Opublikowano 2 października 2019 3h snu. Dzisiaj będzie ciężko ale grind trwa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi