Skocz do zawartości

Destiny 2

wrog

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 godzin temu, Voytec napisał:

nie będę musiał wszystkiego kupować jeszcze raz na Xboxie, co mnie bardzo cieszy.

Jestem ciekaw jak to jest z season passem. Bo on nie wchodzi w skład gamepass'a i trzeba go dokupić osobno. Ciekawe czy jak mam BL na obu konsolach to czy season pass przejdzie miedzy platformami czy trzeba na każdej kupić osobno

Opublikowano

Wróciłem i jest spoko, ale wiecie dlaczego w triumfach nie ma dodanego Kosmodromu? Inne takie jak EMS, czy Nessus to jest, które sobie odhaczasz robiąc poszczególne osiągnięcia. 

Opublikowano

Różnice robi dysk ssd i nic więcej, bo patcha do next gena nie było jeszcze. Mam obecnie ssd w swojej PS4 Pro i ładuje się podobnie z gośćmi z PS5. Zresztą update już też niewiele zmieni pod tym względem, bo tu już głównie klatkarz zostanie zmieniony. Chyba grafiki póki co nie będą ruszać.

Opublikowano
8 hours ago, Patricko said:

Różnice robi dysk ssd i nic więcej, bo patcha do next gena nie było jeszcze. Mam obecnie ssd w swojej PS4 Pro i ładuje się podobnie z gośćmi z PS5. Zresztą update już też niewiele zmieni pod tym względem, bo tu już głównie klatkarz zostanie zmieniony. Chyba grafiki póki co nie będą ruszać.

Czyli ta grą po prostu tak dobrze działa i wygląda, że wygląda jak next gen :)

Opublikowano

Ale ogólnie to ta gra, nie wygląda tak świetnie, niby jest w 4K na Sexie, ale no, widać pikselozę momentami. To ja się zastanawiam, co będą ucinać przy tym nowym patchu.

Opublikowano (edytowane)
1 hour ago, Faka said:

No włącz sobie takiego Gears 4/5, zobaczysz różnicę w grafice. A Plague Tale też możesz sprawdzić. Gry, które są w 4k.

No A Plague Tale to sztosik szczerze i byłem bardzo pozytywnie zaskoczony, gearsy przeszedłem na podzielonym ekranie i no właśnie :)

Edit: Odpaliłem na szybko multi w Gears5 no i faktycznie chodzi to jak złoto.

Edytowane przez SetoPL
Opublikowano
11 minut temu, Kaczi napisał:

dobrze rozumiem że w game pass ulimate jest dostępne ze wszystkimi dodatkami?

Ja bym poczekał do 8 grudnia, jak Ci zależy na graniu w 60 klatkach ;). Mega patch wychodzi, fov slider i ten właśnie 60.