Opublikowano 9 grudnia 20204 l Nie, Destiny 3 to byłoby Destiny 3 na nowym silniku z nową grafiką i nowymi rozwiązaniami. BL to ta sama formuła którą klepiemy od momentu wprowadzenia sezonów.Tylko czy naprawdę wierzysz w to, że te lenie śmierdzące, które wrzucają non stop rzeczy z jedynki zrobiłyby nowy silnik i nowe rozwiązania? Destiny 2 na starcie to było kilka kroków wstecz względem końcowej fazy Destiny 1. Ja w nich już dawno przestałem wierzyć, czekam tylko jak wrzucą kiedyś Gjalahorna i będą się nad nim spuszczać jak nad świętym gralem.
Opublikowano 9 grudnia 20204 l A nie było gdzieś kiedyś powiedziane, że D3 odpada i wszelkie upgrade (także przejście na nowy silnik czy co tam wymyślą) będą robić w ramach D2, tak by znowu nie podzielić społeczności?
Opublikowano 9 grudnia 20204 l Dokładnie tak było i będzie. Ja nie wierzę, że D3 kiedykolwiek powstanie.
Opublikowano 9 grudnia 20204 l Nie zrobię d3 na nowym silniku bo baza graczy w 150 mln robi swoje. Jak liczba nowych konsol będzie odpowiednio duża to zrobią (pewnie za 3 lata)
Opublikowano 9 grudnia 20204 l Czyli Destiny 2 idzie taką samą obraną drogę jak WoW, czyli dodatki i dodatki, a grafikę i inne mechaniki to kiedyś tam wprowadzimy, no bo, qwa, baza graczy 150 mln robi wrażenie, a bardzo rzadko się zdarza komuś wyciągnąć taki wynik.
Opublikowano 9 grudnia 20204 l Autor I bardzo dobrze, że rozwijają dalej D2 zamiast zaczynać od zera z D3. Mamy 2020 r., grę można całkowicie przebudować aktualizacjami i rozszerzeniami, nie trzeba dodawać kolejnej cyferki. Beyond Light to przecież i tak spory restart dla gry. 1 godzinę temu, Patricko napisał: 1 godzinę temu, WisnieR napisał: Nie, Destiny 3 to byłoby Destiny 3 na nowym silniku z nową grafiką i nowymi rozwiązaniami. BL to ta sama formuła którą klepiemy od momentu wprowadzenia sezonów. Tylko czy naprawdę wierzysz w to, że te lenie śmierdzące, które wrzucają non stop rzeczy z jedynki zrobiłyby nowy silnik i nowe rozwiązania? Destiny 2 na starcie to było kilka kroków wstecz względem końcowej fazy Destiny 1. Ja w nich już dawno przestałem wierzyć, czekam tylko jak wrzucą kiedyś Gjalahorna i będą się nad nim spuszczać jak nad świętym gralem. Ty tak serio? Edytowane 9 grudnia 20204 l przez wrog
Opublikowano 9 grudnia 20204 l 4 hours ago, wrog said: Stormcaller pod PVE to nie jest dobra opcja, a przynajmniej nie do trudniejszych aktywności. Jak bardzo chcesz z nim coś kombinować, to z egzotycznych elementów zbroi wybierasz pomiędzy Crown of Tempest albo Eye of Another World. a co w takim razie polecasz? Z chęcią przyjmę każdą poradę
Opublikowano 9 grudnia 20204 l Jest jakiś problem i ktoś coś słyszał? Mianowicie gra nie czyta mi Shadowkeepa. Wcześniej było okey (przed aktualizacja). Instalowałem, usuwałem dodatki.
Opublikowano 9 grudnia 20204 l Autor 4 godziny temu, SetoPL napisał: a co w takim razie polecasz? Z chęcią przyjmę każdą poradę Przede wszystkim słoneczna Studnia (wtedy z egzotyków Phoenix Protocol lub Lunafaction). Jedna z najlepszych podklas do endgame'u PVE. Inna możliwość (zwłaszcza kiedy już jest jakaś studnia) to górna Nova Bomba, która przydaje się do czyszczenia albo wsadzenia szybko dużych obrażeń.
Opublikowano 9 grudnia 20204 l Jest jakiś problem i ktoś coś słyszał? Mianowicie gra nie czyta mi Shadowkeepa. Wcześniej było okey (przed aktualizacja). Instalowałem, usuwałem dodatki. Szymek nie wiem jak na xo ale u mnie po pobraniu wersji ps5, pojawiła mi się opcja aby dodać ponownie wszystkie dlc do biblioteki. Może dlcki też traktuje jako osobną wersję.
Opublikowano 10 grudnia 20204 l Na X gra się przetwarzała Wszystko się chyba samo ściągało. Wchodząc w grę i dodatki do niej to wszystkie są zainstalowane. No to próbowałem ściągać dodatki z GP, każdy mogę zainstalowac ręcznie ale Shadowkeep nie chce jakimś cudem działać.
Opublikowano 12 grudnia 20204 l Ukłony, wiem, że pewnie gdzieś można to znaleźć, ale ślicznie będę wdzięczny za podpowiedź Do rzeczy - grałem w D2 na premiere, potem porzuciłem - co teraz potrzebuję zakupić, aby cieszyć się grą w pełni? są jakies pakiety czy trzeba kupić wszystkie dodatki po kolei? Aktualnie mam zamiar grać na ps5 Dzięki z góry
Opublikowano 12 grudnia 20204 l Shadowkeep i Beyond Light z tego co kojarzę. Wszystko wstecz jest już chyba w wersji darmowej.
Opublikowano 12 grudnia 20204 l forsaken chyba tez platne. a wszystko wstecz to wyjebali z gry wiec serio nie wiem co teraz darmowi moga robic ale za duzo tego nie zostalo
Opublikowano 12 grudnia 20204 l @Lamkers Forsaken (Porzuceni), Shadowkeep (Twierdza Cieni) i ostatni Beyond Light (Poza Światłem) i w takiej kolejności też je ogrywaj. Plus oczywiście jeszcze season pass do BL warto kupić Edytowane 12 grudnia 20204 l przez Ryo-San
Opublikowano 13 grudnia 20204 l 11 hours ago, Ryo-San said: @Lamkers Plus oczywiście jeszcze season pass do BL warto kupić A coś on daje więcej procz tych itemow i nagród za wbicie kolejnego poziomu doświadczenia? Edytowane 13 grudnia 20204 l przez SetoPL
Opublikowano 13 grudnia 20204 l Obecnego sezonu nie warto kupować. Bronie od Uldrena są nic nie warte. W ogóle poza raidowymi to bronie w BL są ... Nieciekawe.Sezon daje nagrody z paska płatnego sezonu. Czy warto? Musisz sam sobie na to odpowiedzieć bo "sezonowa" aktywność to jest dramat, za który nie powinni brać pieniądzy.
Opublikowano 13 grudnia 20204 l 48 minutes ago, Gattz said: jak kupi shadowkeep to i tak bedzie mial sezon pass Ja gram przez GamePass.
Opublikowano 30 grudnia 20204 l Pomoże ktoś skończyć kampanie z ostatniego dodatku ? Samemu jest dość trudno grając od zera. Jestem chyba gdzieś w połowie bo juz 4h za mną.. zaczynam się znowu wkręcać a w 60 fps strzela się mega przyjemnie. Gram na xboxie
Opublikowano 30 grudnia 20204 l Też się dołączam, kampanie skończyłem ale grać samemu to trochę nudno, niby jestem w jakimś klanie ale coś ciężko się zgadać, lv 1216. Z racji przesiadki na xsx brak znajomych. Pisać dodawać do frendsow to można coś pograć.
Opublikowano 31 grudnia 20204 l On 12/30/2020 at 6:37 PM, orion50 said: Pomoże ktoś skończyć kampanie z ostatniego dodatku ? Samemu jest dość trudno grając od zera. Jestem chyba gdzieś w połowie bo juz 4h za mną.. zaczynam się znowu wkręcać a w 60 fps strzela się mega przyjemnie. Gram na xboxie On 12/30/2020 at 8:48 PM, Hanza71 said: Też się dołączam, kampanie skończyłem ale grać samemu to trochę nudno, niby jestem w jakimś klanie ale coś ciężko się zgadać, lv 1216. Z racji przesiadki na xsx brak znajomych. Pisać dodawać do frendsow to można coś pograć. Z chęcią dzisiaj pomogę
Opublikowano 5 stycznia 20214 l Panie i Panowie, Gra wydaje mi się po pierwszych 8h absurdalnie nieczytelna, zagmatwana, nieintuicyjna, nieprzejrzysta i tak dalej. Pomoże ktoś? Nie wiemy z ekipą od jakich misji zacząć i w jakiej kolejności robić, żeby to miało sens, a nie bezcelowe strzelanie? Gdzie znaleźć oryginalną kampanię? Jak się jej "trzymać"?