Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Jak wyżej, Witch Queen ma najlepszą kampanię. W tym sezonie dodali jeszcze (chyba dla wszystkich) misje bazujące na starym contencie.

spacer.png

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 262,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przesadzacie z tymi setkami godzin, po prostu chodzi o wyśrodkowanie tego a nie (pipi)a przegięcie w jedną lub w drugą stronę. W jedynce poszli za bardzo w stronę grindu a teraz jest znowu za łatwo. C

• Mamy to :)      

• Hmmm... po miesiącu grania, zmarnowaniu 63 godzin (według wastedondestiny.com) dotarłem wczoraj do max lighta (335) na jednej postaci. Poznałem fabułę, strajki, a w raid próbowałem zagrać 2 razy, ale

Opublikowano

Wróciłem do gry chyba po roku. Nawet nie pamiętam. Fabuła Królowa Wiedzma pęknięta. Widzę  że jest co jeszcze porobić dla samotnego gracza. Warto wziąć ten Upadek Światła? Pogram pewnie z 30h jeszcze i dalej w kąt. Lajtowo dla fabuły,  bo chyba ten ostatni? dodatek w sierpniu.

Opublikowano

Fabula w Lightfallu jest chujowa, ale jesli lubisz “poszczelac” to jasne - mozna sie swietnie bawic. 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ktoś jeszcze gra? Myślałem żeby zacząć grać, ale kurczę trochę mnie to wszystko przerasta. Byłby ktoś skłonny powiedzieć co i jak? :)

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...