Opublikowano 25 października 20231 r Autor Jak wyżej, Witch Queen ma najlepszą kampanię. W tym sezonie dodali jeszcze (chyba dla wszystkich) misje bazujące na starym contencie.
Opublikowano 17 grudnia 20231 r Wróciłem do gry chyba po roku. Nawet nie pamiętam. Fabuła Królowa Wiedzma pęknięta. Widzę że jest co jeszcze porobić dla samotnego gracza. Warto wziąć ten Upadek Światła? Pogram pewnie z 30h jeszcze i dalej w kąt. Lajtowo dla fabuły, bo chyba ten ostatni? dodatek w sierpniu.
Opublikowano 17 grudnia 20231 r Fabula w Lightfallu jest chujowa, ale jesli lubisz “poszczelac” to jasne - mozna sie swietnie bawic.
Opublikowano 30 marca 20241 r Ktoś jeszcze gra? Myślałem żeby zacząć grać, ale kurczę trochę mnie to wszystko przerasta. Byłby ktoś skłonny powiedzieć co i jak?
Opublikowano 10 kwietnia 20241 r https://www.forbes.com/sites/paultassi/2024/04/10/report-bungie-is-likely-developing-destiny-3-codename-payback/?sh=4a3d82def9bd Kolejne przecieki o D3.