Kaczi 821 Opublikowano 25 listopada 2020 Opublikowano 25 listopada 2020 @SetoPL ja być może będę grał ale moje postacie są słabe i dawno grałem już, a konsole będę miał w piątek wieczór jakby co mój gamer tag to Katchi85 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 26 listopada 2020 Opublikowano 26 listopada 2020 Co znaczy że są słabe? Masz nierozwinięte subklasy? Bo teraz nie ma już zacofania z lightem bo Bungie z każdym sezonem przy podnoszeniu capa podnosi każdemu cały sprzęt do minimalnego wymaganego poziomu. Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 26 listopada 2020 Opublikowano 26 listopada 2020 49 minutes ago, Voytec said: Co znaczy że są słabe? Masz nierozwinięte subklasy? Bo teraz nie ma już zacofania z lightem bo Bungie z każdym sezonem przy podnoszeniu capa podnosi każdemu cały sprzęt do minimalnego wymaganego poziomu Potwierdzam. Ja zacząłem od nowa i mam 1230L Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 26 listopada 2020 Opublikowano 26 listopada 2020 Teraz masz bo sobie już zgrindowałeś, ale najniższy light do którego Bungie wszystko podnosi w tym sezonie to 1050. 1 Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 26 listopada 2020 Opublikowano 26 listopada 2020 27 minutes ago, Voytec said: Teraz masz bo sobie już zgrindowałeś, ale najniższy light do którego Bungie wszystko podnosi w tym sezonie to 1050. A to musiałem nie zauważyć nawet dzieki za info Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 26 listopada 2020 Opublikowano 26 listopada 2020 Na wszystkich postaciach wszystko co masz powinno być min. 1050 Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 26 listopada 2020 Opublikowano 26 listopada 2020 17 godzin temu, Kaczi napisał: dobrze rozumiem że w game pass ulimate jest dostępne ze wszystkimi dodatkami? Tak ale za season passa musisz zapłacić. O ile go oczywiście chcesz ale osobiście polecam go mieć. Kosztuje 1k silvera. Kiedyś to było 40zł, nie wiem jak teraz Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 26 listopada 2020 Opublikowano 26 listopada 2020 (edytowane) 1k + 100 premii w marketplace za 38 zł (jak masz GP), a normalnie to 42 zł. Osobiście też sobie kupiłem tego season pass, szybciej też exp leci i masz jeszcze ekskluzywne zadania dla posiadaczy. Edytowane 26 listopada 2020 przez Faka Cytuj
Banan91PL 34 Opublikowano 26 listopada 2020 Opublikowano 26 listopada 2020 Banan91PL zapraszam na Xboxie, jakiś tam klan mamy ludzie grają , discorda. W jeden dzień 1200 lighta wbiłem , na wypłatę kupuje xsx bo wchodzi patch a grać w 39 fps w pvp to padaczka w pve tez tym bardziej ze to fps 1 Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 26 listopada 2020 Opublikowano 26 listopada 2020 1 minute ago, Banan91PL said: Banan91PL zapraszam na Xboxie, jakiś tam klan mamy ludzie grają , discorda. W jeden dzień 1200 lighta wbiłem , na wypłatę kupuje xsx bo wchodzi patch a grać w 39 fps w pvp to padaczka w pve tez tym bardziej ze to fps Dzięki. Ja z chęcią skorzystam. Gram raczej mało (gierki singlowe z GP nie dają mi żyć), ale w wolnych chwilam z chęcią dołączę. Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 26 listopada 2020 Opublikowano 26 listopada 2020 Słuchajcie, robię sobie zadanie z Forsaken, jestem już po zabiciu Sova, mam też kolejne zadanie do wejścia miasta (jest to chain quest, składający się z 8 kroków) - jestem na tym etapie, że mam zaabsorbować ciemność ze skażonego eteru i potężnych wzgardzonych? Jak to zrobić, kurła, męczę się z tym, rozwalając ciągle tych pochwyconych i nic. Cytuj
wrog 608 Opublikowano 26 listopada 2020 Autor Opublikowano 26 listopada 2020 (edytowane) Nie wiem, jak to teraz wygląda, ale nie musisz czasem zrobić tego questa podczas public eventu z prawej strony mapy? W opisie zadania na pewno jest wyjaśnione. Edytowane 26 listopada 2020 przez wrog Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 27 listopada 2020 Opublikowano 27 listopada 2020 Dokładnie to zadanie nie tłumaczyło, co masz zrobić, ale w końcu się z tym uporałem. Tutaj potrzeba było poszukać wzgardzonych, zamiast pochwyconych. Cytuj
Hanza71 42 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 Siemanko, dajcie jakis poradnik dla poczatkujacego, pogralem z 2 godzinki I nie za bardzo wiem o co chodzi I co to sa za numery nad nazwa graczy jakis level czy co? Z gory dzieki Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 Poziom wbitego season pass. Odhaczaj te kroki milowe, rób najpierw fabularne zadania - podstawka -> porzuceni -> twierdza cieni -> poza światłem. Powinieneś już mniej więcej wiedzieć o co chodzi w tej grze, robiąc sobie fabułę. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 11 minut temu, Hanza71 napisał: Siemanko, dajcie jakis poradnik dla poczatkujacego, pogralem z 2 godzinki I nie za bardzo wiem o co chodzi I co to sa za numery nad nazwa graczy jakis level czy co? Z gory dzieki https://bfy.tw/PoJZ Cytuj
Hanza71 42 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 3 minutes ago, Faka said: Poziom wbitego season pass. Odhaczaj te kroki milowe, rób najpierw fabularne zadania - podstawka -> porzuceni -> twierdza cieni -> poza światłem. Powinieneś już mniej więcej wiedzieć o co chodzi w tej grze, robiąc sobie fabułę. Sciagnalem podstawke a ekran startowy wyswietla mi poza swiatlem cos tu nie rozumiem. No I hub jakis taki malo user friendly. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, Hanza71 napisał: Sciagnalem podstawke a ekran startowy wyswietla mi poza swiatlem cos tu nie rozumiem. No I hub jakis taki malo user friendly. Bo ekran startowy czy ikonka w dasbordzie zawsze Ci będzie wyświetlała najnowszy DLC. Bez znaczenia jakie i czy w ogóle masz jakieś dodatki. Tak jest praktycznie w każdej grze MMO. A w sama podstawkę to nie ma najmniejszego sensu grać. Tam f2p wykastrowali do granic możliwości. To nawet demem nazwac nie można. Edytowane 1 grudnia 2020 przez Ryo-San Cytuj
Hanza71 42 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 Dobra to sciagne to najnowsze dlc z game passa, nigdy wczesniej nie gralem w zadne mmo myslalem ze destiny to cos ala borderlands. Poczytalem te poradniki w necie I nic pomocnego nie pisza dla nooba. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 No Destiny niestety nie jest przyjazne dla nowych graczy bo gra wrzuca od razu na głęboką wodę i nowy gracz może się pogubić w tych wszystkich ikonach. Na początek to oczywiście polecam skończyć linie fabularną Forskan'a, Shadowkeep'a i BL. 1 Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 27 minut temu, Ryo-San napisał: No Destiny niestety nie jest przyjazne dla nowych graczy bo gra wrzuca od razu na głęboką wodę i nowy gracz może się pogubić w tych wszystkich ikonach. Na początek to oczywiście polecam skończyć linie fabularną Forskan'a, Shadowkeep'a i BL. Ostatnio czytam na internetach, że Destiny z tym dodatkiem Poza Światłem jest bardziej przystępna dla nowych graczy, że to lepszy dla nich czas do ogrywania, tak samo jak 3 lata temu podstawka dla nowych. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 Możliwe. Bo tak naprawdę wyleciało grubo ponad 50% contentu. Ja skończyłem grać właśnie tuż przed BL. Znowu przedawkowałem tą grę : ) Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 Żałuj Ryo, bo nowy raidzik i jego pukawki są bardzo fajne. Ja dalej walczę z tym rakiem 1 Cytuj
Patricko 1 397 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 Raid fajny, klimacik i lokacje bardzo spoko, ale żeby go farmić po kilkanaście razy? No nie wiem... Do tego ta egzotyczna rakietnica okazała się i tak paździerzem. Zresztą dostałem PS5, więc marnować je na Destiny to zbrodnia w biały dzień Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 Jak paździerzem? To chyba pierwsza taka opinia jaka o niej słyszę. Wiele osób mówi że jest jeszcze bardziej przejebana niż Gjallahorn. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi