Skocz do zawartości

Destiny 2

wrog

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie, Destiny 3 to byłoby Destiny 3 na nowym silniku z nową grafiką i nowymi rozwiązaniami. BL to ta sama formuła którą klepiemy od momentu wprowadzenia sezonów.
Tylko czy naprawdę wierzysz w to, że te lenie śmierdzące, które wrzucają non stop rzeczy z jedynki zrobiłyby nowy silnik i nowe rozwiązania? Destiny 2 na starcie to było kilka kroków wstecz względem końcowej fazy Destiny 1. Ja w nich już dawno przestałem wierzyć, czekam tylko jak wrzucą kiedyś Gjalahorna i będą się nad nim spuszczać jak nad świętym gralem.
Opublikowano

A nie było gdzieś kiedyś powiedziane, że D3 odpada i wszelkie upgrade (także przejście na nowy silnik czy co tam wymyślą) będą robić w ramach D2, tak by znowu nie podzielić społeczności?

Opublikowano

Czyli Destiny 2 idzie taką samą obraną drogę jak WoW, czyli dodatki i dodatki, a grafikę i inne mechaniki to kiedyś tam wprowadzimy, no bo, qwa, baza graczy 150 mln robi wrażenie, a bardzo rzadko się zdarza komuś wyciągnąć taki wynik.

Opublikowano (edytowane)

I bardzo dobrze, że rozwijają dalej D2 zamiast zaczynać od zera z D3. Mamy 2020 r., grę można całkowicie przebudować aktualizacjami i rozszerzeniami, nie trzeba dodawać kolejnej cyferki. Beyond Light to przecież i tak spory restart dla gry.

1 godzinę temu, Patricko napisał:
1 godzinę temu, WisnieR napisał:
Nie, Destiny 3 to byłoby Destiny 3 na nowym silniku z nową grafiką i nowymi rozwiązaniami. BL to ta sama formuła którą klepiemy od momentu wprowadzenia sezonów.

Tylko czy naprawdę wierzysz w to, że te lenie śmierdzące, które wrzucają non stop rzeczy z jedynki zrobiłyby nowy silnik i nowe rozwiązania? Destiny 2 na starcie to było kilka kroków wstecz względem końcowej fazy Destiny 1. Ja w nich już dawno przestałem wierzyć, czekam tylko jak wrzucą kiedyś Gjalahorna i będą się nad nim spuszczać jak nad świętym gralem.

Ty tak serio?

Edytowane przez wrog
Opublikowano
4 hours ago, wrog said:

Stormcaller pod PVE to nie jest dobra opcja, a przynajmniej nie do trudniejszych aktywności. Jak bardzo chcesz z nim coś kombinować, to z egzotycznych elementów zbroi wybierasz pomiędzy Crown of Tempest albo Eye of Another World.

a co w takim razie polecasz? Z chęcią przyjmę każdą poradę

Opublikowano
4 godziny temu, SetoPL napisał:

a co w takim razie polecasz? Z chęcią przyjmę każdą poradę

Przede wszystkim słoneczna Studnia (wtedy z egzotyków Phoenix Protocol lub Lunafaction). Jedna z najlepszych podklas do endgame'u PVE. Inna możliwość (zwłaszcza kiedy już jest jakaś studnia) to górna Nova Bomba, która przydaje się do czyszczenia albo wsadzenia szybko dużych obrażeń.

• Plusik 1
Opublikowano
Jest jakiś problem i ktoś coś słyszał? Mianowicie gra nie czyta mi Shadowkeepa. Wcześniej było okey (przed aktualizacja). Instalowałem, usuwałem dodatki. 
Szymek nie wiem jak na xo ale u mnie po pobraniu wersji ps5, pojawiła mi się opcja aby dodać ponownie wszystkie dlc do biblioteki. Może dlcki też traktuje jako osobną wersję.
Opublikowano

Na X gra się przetwarzała :) Wszystko się chyba samo ściągało. Wchodząc w grę i dodatki do niej to wszystkie są zainstalowane.

No to próbowałem ściągać dodatki z GP, każdy mogę zainstalowac ręcznie ale Shadowkeep nie chce jakimś cudem działać. 

Opublikowano

Ukłony, wiem, że pewnie gdzieś można to znaleźć, ale ślicznie będę wdzięczny za podpowiedź ;)

Do rzeczy - grałem w D2 na premiere, potem porzuciłem - co teraz potrzebuję zakupić, aby cieszyć się grą w pełni? są jakies pakiety czy trzeba kupić wszystkie dodatki po kolei? 

Aktualnie mam zamiar grać na ps5 

Dzięki z góry 

Opublikowano (edytowane)

@Lamkers Forsaken (Porzuceni), Shadowkeep (Twierdza Cieni) i ostatni Beyond Light (Poza Światłem) i w takiej kolejności też je ogrywaj. Plus oczywiście jeszcze season pass do BL warto kupić

Edytowane przez Ryo-San
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)
11 hours ago, Ryo-San said:

@Lamkers Plus oczywiście jeszcze season pass do BL warto kupić

A coś on daje więcej procz tych itemow i nagród za wbicie kolejnego poziomu doświadczenia?

Edytowane przez SetoPL
  • Plusik 1
Opublikowano

Obecnego sezonu nie warto kupować. Bronie od Uldrena są nic nie warte. W ogóle poza raidowymi to bronie w BL są ... Nieciekawe.

Sezon daje nagrody z paska płatnego sezonu. Czy warto? Musisz sam sobie na to odpowiedzieć bo "sezonowa" aktywność to jest dramat, za który nie powinni brać pieniądzy.

• Plusik 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Też się dołączam, kampanie skończyłem ale grać samemu to trochę nudno, niby jestem w jakimś klanie ale coś ciężko się zgadać, lv 1216. Z racji przesiadki na xsx brak znajomych. Pisać dodawać do frendsow to można coś pograć. 

Opublikowano
On 12/30/2020 at 6:37 PM, orion50 said:

Pomoże ktoś skończyć kampanie z ostatniego dodatku ? Samemu jest dość trudno grając od zera. Jestem chyba gdzieś w połowie bo juz 4h za mną.. zaczynam się znowu wkręcać a w 60 fps strzela się mega przyjemnie. Gram na xboxie

On 12/30/2020 at 8:48 PM, Hanza71 said:

Też się dołączam, kampanie skończyłem ale grać samemu to trochę nudno, niby jestem w jakimś klanie ale coś ciężko się zgadać, lv 1216. Z racji przesiadki na xsx brak znajomych. Pisać dodawać do frendsow to można coś pograć. 

Z chęcią dzisiaj pomogę :)

Opublikowano

Panie i Panowie,

Gra wydaje mi się po pierwszych 8h absurdalnie nieczytelna, zagmatwana, nieintuicyjna, nieprzejrzysta i tak dalej. Pomoże ktoś? Nie wiemy z ekipą od jakich misji zacząć i w jakiej kolejności robić, żeby to miało sens, a nie bezcelowe strzelanie? Gdzie znaleźć oryginalną kampanię? Jak się jej "trzymać"?