Patricko 1 397 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 Nie, Destiny 3 to byłoby Destiny 3 na nowym silniku z nową grafiką i nowymi rozwiązaniami. BL to ta sama formuła którą klepiemy od momentu wprowadzenia sezonów.Tylko czy naprawdę wierzysz w to, że te lenie śmierdzące, które wrzucają non stop rzeczy z jedynki zrobiłyby nowy silnik i nowe rozwiązania? Destiny 2 na starcie to było kilka kroków wstecz względem końcowej fazy Destiny 1. Ja w nich już dawno przestałem wierzyć, czekam tylko jak wrzucą kiedyś Gjalahorna i będą się nad nim spuszczać jak nad świętym gralem. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 A nie było gdzieś kiedyś powiedziane, że D3 odpada i wszelkie upgrade (także przejście na nowy silnik czy co tam wymyślą) będą robić w ramach D2, tak by znowu nie podzielić społeczności? Cytuj
Patricko 1 397 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 Dokładnie tak było i będzie. Ja nie wierzę, że D3 kiedykolwiek powstanie. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 Nie zrobię d3 na nowym silniku bo baza graczy w 150 mln robi swoje. Jak liczba nowych konsol będzie odpowiednio duża to zrobią (pewnie za 3 lata) Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 Czyli Destiny 2 idzie taką samą obraną drogę jak WoW, czyli dodatki i dodatki, a grafikę i inne mechaniki to kiedyś tam wprowadzimy, no bo, qwa, baza graczy 150 mln robi wrażenie, a bardzo rzadko się zdarza komuś wyciągnąć taki wynik. Cytuj
wrog 608 Opublikowano 9 grudnia 2020 Autor Opublikowano 9 grudnia 2020 (edytowane) I bardzo dobrze, że rozwijają dalej D2 zamiast zaczynać od zera z D3. Mamy 2020 r., grę można całkowicie przebudować aktualizacjami i rozszerzeniami, nie trzeba dodawać kolejnej cyferki. Beyond Light to przecież i tak spory restart dla gry. 1 godzinę temu, Patricko napisał: 1 godzinę temu, WisnieR napisał: Nie, Destiny 3 to byłoby Destiny 3 na nowym silniku z nową grafiką i nowymi rozwiązaniami. BL to ta sama formuła którą klepiemy od momentu wprowadzenia sezonów. Tylko czy naprawdę wierzysz w to, że te lenie śmierdzące, które wrzucają non stop rzeczy z jedynki zrobiłyby nowy silnik i nowe rozwiązania? Destiny 2 na starcie to było kilka kroków wstecz względem końcowej fazy Destiny 1. Ja w nich już dawno przestałem wierzyć, czekam tylko jak wrzucą kiedyś Gjalahorna i będą się nad nim spuszczać jak nad świętym gralem. Ty tak serio? Edytowane 9 grudnia 2020 przez wrog Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 4 hours ago, wrog said: Stormcaller pod PVE to nie jest dobra opcja, a przynajmniej nie do trudniejszych aktywności. Jak bardzo chcesz z nim coś kombinować, to z egzotycznych elementów zbroi wybierasz pomiędzy Crown of Tempest albo Eye of Another World. a co w takim razie polecasz? Z chęcią przyjmę każdą poradę Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 Jest jakiś problem i ktoś coś słyszał? Mianowicie gra nie czyta mi Shadowkeepa. Wcześniej było okey (przed aktualizacja). Instalowałem, usuwałem dodatki. Cytuj
wrog 608 Opublikowano 9 grudnia 2020 Autor Opublikowano 9 grudnia 2020 4 godziny temu, SetoPL napisał: a co w takim razie polecasz? Z chęcią przyjmę każdą poradę Przede wszystkim słoneczna Studnia (wtedy z egzotyków Phoenix Protocol lub Lunafaction). Jedna z najlepszych podklas do endgame'u PVE. Inna możliwość (zwłaszcza kiedy już jest jakaś studnia) to górna Nova Bomba, która przydaje się do czyszczenia albo wsadzenia szybko dużych obrażeń. 1 Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 Jest jakiś problem i ktoś coś słyszał? Mianowicie gra nie czyta mi Shadowkeepa. Wcześniej było okey (przed aktualizacja). Instalowałem, usuwałem dodatki. Szymek nie wiem jak na xo ale u mnie po pobraniu wersji ps5, pojawiła mi się opcja aby dodać ponownie wszystkie dlc do biblioteki. Może dlcki też traktuje jako osobną wersję. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 Na X gra się przetwarzała Wszystko się chyba samo ściągało. Wchodząc w grę i dodatki do niej to wszystkie są zainstalowane. No to próbowałem ściągać dodatki z GP, każdy mogę zainstalowac ręcznie ale Shadowkeep nie chce jakimś cudem działać. Cytuj
Lamkers 20 Opublikowano 12 grudnia 2020 Opublikowano 12 grudnia 2020 Ukłony, wiem, że pewnie gdzieś można to znaleźć, ale ślicznie będę wdzięczny za podpowiedź Do rzeczy - grałem w D2 na premiere, potem porzuciłem - co teraz potrzebuję zakupić, aby cieszyć się grą w pełni? są jakies pakiety czy trzeba kupić wszystkie dodatki po kolei? Aktualnie mam zamiar grać na ps5 Dzięki z góry Cytuj
Patricko 1 397 Opublikowano 12 grudnia 2020 Opublikowano 12 grudnia 2020 Shadowkeep i Beyond Light z tego co kojarzę. Wszystko wstecz jest już chyba w wersji darmowej. 1 Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 12 grudnia 2020 Opublikowano 12 grudnia 2020 forsaken chyba tez platne. a wszystko wstecz to wyjebali z gry wiec serio nie wiem co teraz darmowi moga robic ale za duzo tego nie zostalo 1 Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 12 grudnia 2020 Opublikowano 12 grudnia 2020 (edytowane) @Lamkers Forsaken (Porzuceni), Shadowkeep (Twierdza Cieni) i ostatni Beyond Light (Poza Światłem) i w takiej kolejności też je ogrywaj. Plus oczywiście jeszcze season pass do BL warto kupić Edytowane 12 grudnia 2020 przez Ryo-San 1 Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 (edytowane) 11 hours ago, Ryo-San said: @Lamkers Plus oczywiście jeszcze season pass do BL warto kupić A coś on daje więcej procz tych itemow i nagród za wbicie kolejnego poziomu doświadczenia? Edytowane 13 grudnia 2020 przez SetoPL 1 Cytuj
WisnieR 2 707 Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 Obecnego sezonu nie warto kupować. Bronie od Uldrena są nic nie warte. W ogóle poza raidowymi to bronie w BL są ... Nieciekawe.Sezon daje nagrody z paska płatnego sezonu. Czy warto? Musisz sam sobie na to odpowiedzieć bo "sezonowa" aktywność to jest dramat, za który nie powinni brać pieniądzy. 1 Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 jak kupi shadowkeep to i tak bedzie mial sezon pass Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 48 minutes ago, Gattz said: jak kupi shadowkeep to i tak bedzie mial sezon pass Ja gram przez GamePass. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 30 grudnia 2020 Opublikowano 30 grudnia 2020 Pomoże ktoś skończyć kampanie z ostatniego dodatku ? Samemu jest dość trudno grając od zera. Jestem chyba gdzieś w połowie bo juz 4h za mną.. zaczynam się znowu wkręcać a w 60 fps strzela się mega przyjemnie. Gram na xboxie Cytuj
Hanza71 42 Opublikowano 30 grudnia 2020 Opublikowano 30 grudnia 2020 Też się dołączam, kampanie skończyłem ale grać samemu to trochę nudno, niby jestem w jakimś klanie ale coś ciężko się zgadać, lv 1216. Z racji przesiadki na xsx brak znajomych. Pisać dodawać do frendsow to można coś pograć. Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 31 grudnia 2020 Opublikowano 31 grudnia 2020 On 12/30/2020 at 6:37 PM, orion50 said: Pomoże ktoś skończyć kampanie z ostatniego dodatku ? Samemu jest dość trudno grając od zera. Jestem chyba gdzieś w połowie bo juz 4h za mną.. zaczynam się znowu wkręcać a w 60 fps strzela się mega przyjemnie. Gram na xboxie On 12/30/2020 at 8:48 PM, Hanza71 said: Też się dołączam, kampanie skończyłem ale grać samemu to trochę nudno, niby jestem w jakimś klanie ale coś ciężko się zgadać, lv 1216. Z racji przesiadki na xsx brak znajomych. Pisać dodawać do frendsow to można coś pograć. Z chęcią dzisiaj pomogę Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 1 stycznia 2021 Opublikowano 1 stycznia 2021 A jest jakiś forumowy klan? Chodzi mi o X Cytuj
Nyu 765 Opublikowano 5 stycznia 2021 Opublikowano 5 stycznia 2021 Panie i Panowie, Gra wydaje mi się po pierwszych 8h absurdalnie nieczytelna, zagmatwana, nieintuicyjna, nieprzejrzysta i tak dalej. Pomoże ktoś? Nie wiemy z ekipą od jakich misji zacząć i w jakiej kolejności robić, żeby to miało sens, a nie bezcelowe strzelanie? Gdzie znaleźć oryginalną kampanię? Jak się jej "trzymać"? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi