Patricko 1 397 Opublikowano 3 lutego 2022 Opublikowano 3 lutego 2022 Na PS5 masz 60 klatek (120 w crucible) + zmienny fov. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 3 lutego 2022 Opublikowano 3 lutego 2022 Nawet na Series S jest 60fpsów i zmienny fov (w full HD co prawda ale i tak styka). Optymalizacja giereczki jest TOP na nową generację. No i pełny crossplay (PS/X/PC) który działa wyśmienicie Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 3 lutego 2022 Opublikowano 3 lutego 2022 jak mowicie o pc vs konsole to wypadaloby wspomniec o aimasist konsol ktore robia ze snajperek aimboty dla ludzi bez rak. tak z czystej przyzwoitosci Cytuj
WisnieR 2 707 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 (edytowane) A ja wczoraj dałem 109zł za ten jebany 30th anniversary bo chcieliśmy wieczorem zrobić nowy dungeon. I się nie zawiodłem - taki pierwszy run w ciemno beż zadnych proadników, coś wspaniałego. Skończyliśmy na bossie ale może dziś go jebniemy. Ale w to się dobrze gra z ekipą. Edytowane 4 lutego 2022 przez WisnieR 1 Cytuj
Yap 2 788 Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 6 hours ago, WisnieR said: A ja wczoraj dałem 109zł za ten jebany 30th anniversary bo chcieliśmy wieczorem zrobić nowy dungeon. I się nie zawiodłem - taki pierwszy run w ciemno beż zadnych proadników, coś wspaniałego. Skończyliśmy na bossie ale może dziś go jebniemy. Ale w to się dobrze gra z ekipą. Robcie to na Master. Elementy zbroi maja dodatkowy slot na perki. Mozna w nie wlozyc tylko perki z artefaktu, ale pozwala na szersze kombinacje. Cytuj
Paolo de Vesir 9 094 Opublikowano 16 lutego 2022 Opublikowano 16 lutego 2022 Forumki, czy jeśli chcę zaopatrzyć się w Witch Queen to muszę posiadać wszystkie poprzednie dodatki do gry? Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 17 lutego 2022 Opublikowano 17 lutego 2022 (edytowane) @Paolo de Vesir posiadać oczywiście nie musisz ale mimo wszystko wypadałoby je kupić sobie w jakimś promo. Shadowkeep i Beyond Light to jest dobre gówno. Nawet dla samych dungeonow i egzo questów warto. Edytowane 17 lutego 2022 przez Ryo-San Cytuj
Paolo de Vesir 9 094 Opublikowano 17 lutego 2022 Opublikowano 17 lutego 2022 O, dzięki. Wolałem się upewnić, bo monetyzacja D2 nie jest mi do końca znana, a kusi jednak wrócić na ten ostatni dodatek. Cytuj
WisnieR 2 707 Opublikowano 17 lutego 2022 Opublikowano 17 lutego 2022 O ile Beyond Light ma fajny setting story i questy tak Shadow Keep to takie mocne meh.... Ale będzie grane od wtorku. Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 17 lutego 2022 Opublikowano 17 lutego 2022 7 godzin temu, Ryo-San napisał: mimo wszystko wypadałoby je kupić sobie w jakimś promo A nie ma ryzyka, ze znowu wywalą zawartość za którą zapłaciłeś? Cytuj
Yap 2 788 Opublikowano 17 lutego 2022 Opublikowano 17 lutego 2022 1 hour ago, WisnieR said: O ile Beyond Light ma fajny setting story i questy tak Shadow Keep to takie mocne meh.... Ale będzie grane od wtorku. Raczej od czwartku, ale zycze Ci, zebys sie przebil. 3 minutes ago, Square said: A nie ma ryzyka, ze znowu wywalą zawartość za którą zapłaciłeś? Niestety jest. Juz zapowiedzieli wywalenie Presage, Harbringer i kilku innych rlementow zawartosci. Xur ma sprzedwac egzotyki, zawarte w tych misjach, za spora walute. Cytuj
WisnieR 2 707 Opublikowano 17 lutego 2022 Opublikowano 17 lutego 2022 9 minut temu, Yap napisał: Raczej od czwartku, ale zycze Ci, zebys sie przebil. Niestety jest. Juz zapowiedzieli wywalenie Presage, Harbringer i kilku innych rlementow zawartosci. Xur ma sprzedwac egzotyki, zawarte w tych misjach, za spora walute. Do tej pory udało mi się grać na start każdego rozszerzenia i mam nadzieję, że teraz też się uda. 1 Cytuj
Yap 2 788 Opublikowano 17 lutego 2022 Opublikowano 17 lutego 2022 Tez bede probowal, ale jesli w srode odpale to i tak dzien spoznienia nie zatrzyma mnie przed hardcap’em na wszystkich postaciach. Vaulty poczyszczone ze szmelcu? Cytuj
WisnieR 2 707 Opublikowano 17 lutego 2022 Opublikowano 17 lutego 2022 Od kiedy wyrzuciłem kilka broni, które potem były metą nic nie usuwam, mam miejsce. Tylko konkretne kapcie poleciały. Cytuj
Yap 2 788 Opublikowano 17 lutego 2022 Opublikowano 17 lutego 2022 Ja mialem tyle bezuzyteczne smieci, ze po inwentaryzacji nagle zrobilo sie 350 zajetych slotow zamiast 450iu. Cytuj
wrog 608 Opublikowano 17 lutego 2022 Autor Opublikowano 17 lutego 2022 Chciałbym mieć taki luksus Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 17 lutego 2022 Opublikowano 17 lutego 2022 Fajnie że u Was w vaulcie porządek i sporo miejsca bo u mnie jak jeszcze grałem to wyglądało to mniej więcej tak xD No i kurde cały czas bije się z myślami czy wracać czy nie. Chyba jednak nie wrócę. Prawda że nie wrócę? Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 17 lutego 2022 Opublikowano 17 lutego 2022 Deathmatche są skalowane czy moc zależy od naszego lootu i tego co "ubierzemy"? Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 17 lutego 2022 Opublikowano 17 lutego 2022 @PanKamil Moc w trybie PvP brana jest pod uwagę tylko w Żelaznej Chorągwi (specjalny tryb PvP pojawiający się raz na kilka tygodni z dedykowanymi nagrodami) natomiast w reszcie trybów (z wyjątkiem Gambitu ale to inna para kaloszy) moc nie ma znaczenia. Teoretycznie każdy jest równy. Liczy się tylko dobrze skrojony build i oczywiście współpraca z teamem 1 Cytuj
Yap 2 788 Opublikowano 17 lutego 2022 Opublikowano 17 lutego 2022 1 hour ago, wrog said: Chciałbym mieć taki luksus Pewnie bardziej Cie trzyma sumienie, ze masz godrolle niz koniecznosc ich posiadania. WQ dostarczy kolejnego szajsu i wtedy sie w kapciach nie zmiescimy. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 17 lutego 2022 Opublikowano 17 lutego 2022 Jakby tam w Seattle wpadli na odpłatne powiększenie vaulta to by na tym zarobili więcej niż na wszystkich dotychczasowych DLCkach razem wziętych xD Cytuj
WisnieR 2 707 Opublikowano 23 lutego 2022 Opublikowano 23 lutego 2022 To chyba najlepsza i najstabilniejsza premiera w historii Destiny 2. Żadnych błędów sieciowych, wystarczyło chwilę poczekać w kolejce i zacząć grać. Jestem pod wrażeniem tego dodatku. Legendarna kampania to strzał w 10. Jest dobrze! Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 23 lutego 2022 Opublikowano 23 lutego 2022 Ale się cieszę że się z tego gówna wyleczyłem (tzn jestem w trakcie). WQ to pierwsze rozszerzenie którego nie kupiłem i chyba dobrze mi z tym choć myślę że gdyby nie polskie zombiaki 2, ruda dziewoja 2 i elden ring, to bym pękł i od wczoraj znów nabijał lighta jak poebany. Zobaczymy, walka z samym sobą trwa, po takim czasie nie jest łatwo odstawić używkę Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 23 lutego 2022 Opublikowano 23 lutego 2022 5 minut temu, KOMARZYSKO napisał: Ale się cieszę że się z tego gówna wyleczyłem (tzn jestem w trakcie). WQ to pierwsze rozszerzenie którego nie kupiłem i chyba dobrze mi z tym choć myślę że gdyby nie polskie zombiaki 2, ruda dziewoja 2 i elden ring, to bym pękł i od wczoraj znów nabijał lighta jak poebany. Zobaczymy, walka z samym sobą trwa, po takim czasie nie jest łatwo odstawić używkę Brawo Ty byku Powiem Ci ze uwolnienie się od Destiny to taka sama ulga i duma z samego siebie jak rzucenie fajek, piwa czy innych używek Spoiler I tak po ER kupisz i będziesz wbijał lajta xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi