Opublikowano 3 lutego 20223 l Nawet na Series S jest 60fpsów i zmienny fov (w full HD co prawda ale i tak styka). Optymalizacja giereczki jest TOP na nową generację. No i pełny crossplay (PS/X/PC) który działa wyśmienicie
Opublikowano 3 lutego 20223 l jak mowicie o pc vs konsole to wypadaloby wspomniec o aimasist konsol ktore robia ze snajperek aimboty dla ludzi bez rak. tak z czystej przyzwoitosci
Opublikowano 4 lutego 20223 l A ja wczoraj dałem 109zł za ten jebany 30th anniversary bo chcieliśmy wieczorem zrobić nowy dungeon. I się nie zawiodłem - taki pierwszy run w ciemno beż zadnych proadników, coś wspaniałego. Skończyliśmy na bossie ale może dziś go jebniemy. Ale w to się dobrze gra z ekipą. Edytowane 4 lutego 20223 l przez WisnieR
Opublikowano 4 lutego 20223 l 6 hours ago, WisnieR said: A ja wczoraj dałem 109zł za ten jebany 30th anniversary bo chcieliśmy wieczorem zrobić nowy dungeon. I się nie zawiodłem - taki pierwszy run w ciemno beż zadnych proadników, coś wspaniałego. Skończyliśmy na bossie ale może dziś go jebniemy. Ale w to się dobrze gra z ekipą. Robcie to na Master. Elementy zbroi maja dodatkowy slot na perki. Mozna w nie wlozyc tylko perki z artefaktu, ale pozwala na szersze kombinacje.
Opublikowano 16 lutego 20223 l Forumki, czy jeśli chcę zaopatrzyć się w Witch Queen to muszę posiadać wszystkie poprzednie dodatki do gry?
Opublikowano 17 lutego 20223 l @Paolo de Vesir posiadać oczywiście nie musisz ale mimo wszystko wypadałoby je kupić sobie w jakimś promo. Shadowkeep i Beyond Light to jest dobre gówno. Nawet dla samych dungeonow i egzo questów warto. Edytowane 17 lutego 20223 l przez Ryo-San
Opublikowano 17 lutego 20223 l O, dzięki. Wolałem się upewnić, bo monetyzacja D2 nie jest mi do końca znana, a kusi jednak wrócić na ten ostatni dodatek.
Opublikowano 17 lutego 20223 l O ile Beyond Light ma fajny setting story i questy tak Shadow Keep to takie mocne meh.... Ale będzie grane od wtorku.
Opublikowano 17 lutego 20223 l 7 godzin temu, Ryo-San napisał: mimo wszystko wypadałoby je kupić sobie w jakimś promo A nie ma ryzyka, ze znowu wywalą zawartość za którą zapłaciłeś?
Opublikowano 17 lutego 20223 l 1 hour ago, WisnieR said: O ile Beyond Light ma fajny setting story i questy tak Shadow Keep to takie mocne meh.... Ale będzie grane od wtorku. Raczej od czwartku, ale zycze Ci, zebys sie przebil. 3 minutes ago, Square said: A nie ma ryzyka, ze znowu wywalą zawartość za którą zapłaciłeś? Niestety jest. Juz zapowiedzieli wywalenie Presage, Harbringer i kilku innych rlementow zawartosci. Xur ma sprzedwac egzotyki, zawarte w tych misjach, za spora walute.
Opublikowano 17 lutego 20223 l 9 minut temu, Yap napisał: Raczej od czwartku, ale zycze Ci, zebys sie przebil. Niestety jest. Juz zapowiedzieli wywalenie Presage, Harbringer i kilku innych rlementow zawartosci. Xur ma sprzedwac egzotyki, zawarte w tych misjach, za spora walute. Do tej pory udało mi się grać na start każdego rozszerzenia i mam nadzieję, że teraz też się uda.
Opublikowano 17 lutego 20223 l Tez bede probowal, ale jesli w srode odpale to i tak dzien spoznienia nie zatrzyma mnie przed hardcap’em na wszystkich postaciach. Vaulty poczyszczone ze szmelcu?
Opublikowano 17 lutego 20223 l Od kiedy wyrzuciłem kilka broni, które potem były metą nic nie usuwam, mam miejsce. Tylko konkretne kapcie poleciały.
Opublikowano 17 lutego 20223 l Ja mialem tyle bezuzyteczne smieci, ze po inwentaryzacji nagle zrobilo sie 350 zajetych slotow zamiast 450iu.
Opublikowano 17 lutego 20223 l Fajnie że u Was w vaulcie porządek i sporo miejsca bo u mnie jak jeszcze grałem to wyglądało to mniej więcej tak xD No i kurde cały czas bije się z myślami czy wracać czy nie. Chyba jednak nie wrócę. Prawda że nie wrócę?
Opublikowano 17 lutego 20223 l Deathmatche są skalowane czy moc zależy od naszego lootu i tego co "ubierzemy"?
Opublikowano 17 lutego 20223 l @PanKamil Moc w trybie PvP brana jest pod uwagę tylko w Żelaznej Chorągwi (specjalny tryb PvP pojawiający się raz na kilka tygodni z dedykowanymi nagrodami) natomiast w reszcie trybów (z wyjątkiem Gambitu ale to inna para kaloszy) moc nie ma znaczenia. Teoretycznie każdy jest równy. Liczy się tylko dobrze skrojony build i oczywiście współpraca z teamem
Opublikowano 17 lutego 20223 l 1 hour ago, wrog said: Chciałbym mieć taki luksus Pewnie bardziej Cie trzyma sumienie, ze masz godrolle niz koniecznosc ich posiadania. WQ dostarczy kolejnego szajsu i wtedy sie w kapciach nie zmiescimy.
Opublikowano 17 lutego 20223 l Jakby tam w Seattle wpadli na odpłatne powiększenie vaulta to by na tym zarobili więcej niż na wszystkich dotychczasowych DLCkach razem wziętych xD
Opublikowano 23 lutego 20223 l To chyba najlepsza i najstabilniejsza premiera w historii Destiny 2. Żadnych błędów sieciowych, wystarczyło chwilę poczekać w kolejce i zacząć grać. Jestem pod wrażeniem tego dodatku. Legendarna kampania to strzał w 10. Jest dobrze!
Opublikowano 23 lutego 20223 l Ale się cieszę że się z tego gówna wyleczyłem (tzn jestem w trakcie). WQ to pierwsze rozszerzenie którego nie kupiłem i chyba dobrze mi z tym [emoji16] choć myślę że gdyby nie polskie zombiaki 2, ruda dziewoja 2 i elden ring, to bym pękł i od wczoraj znów nabijał lighta jak poebany. Zobaczymy, walka z samym sobą trwa, po takim czasie nie jest łatwo odstawić używkę [emoji16]
Opublikowano 23 lutego 20223 l 5 minut temu, KOMARZYSKO napisał: Ale się cieszę że się z tego gówna wyleczyłem (tzn jestem w trakcie). WQ to pierwsze rozszerzenie którego nie kupiłem i chyba dobrze mi z tym choć myślę że gdyby nie polskie zombiaki 2, ruda dziewoja 2 i elden ring, to bym pękł i od wczoraj znów nabijał lighta jak poebany. Zobaczymy, walka z samym sobą trwa, po takim czasie nie jest łatwo odstawić używkę Brawo Ty byku Powiem Ci ze uwolnienie się od Destiny to taka sama ulga i duma z samego siebie jak rzucenie fajek, piwa czy innych używek Spoiler I tak po ER kupisz i będziesz wbijał lajta xD