wrog 609 Opublikowano 25 października 2023 Autor Opublikowano 25 października 2023 Jak wyżej, Witch Queen ma najlepszą kampanię. W tym sezonie dodali jeszcze (chyba dla wszystkich) misje bazujące na starym contencie. Cytuj
Donatello1991 1 423 Opublikowano 17 grudnia 2023 Opublikowano 17 grudnia 2023 Wróciłem do gry chyba po roku. Nawet nie pamiętam. Fabuła Królowa Wiedzma pęknięta. Widzę że jest co jeszcze porobić dla samotnego gracza. Warto wziąć ten Upadek Światła? Pogram pewnie z 30h jeszcze i dalej w kąt. Lajtowo dla fabuły, bo chyba ten ostatni? dodatek w sierpniu. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 17 grudnia 2023 Opublikowano 17 grudnia 2023 Fabula w Lightfallu jest chujowa, ale jesli lubisz “poszczelac” to jasne - mozna sie swietnie bawic. Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 30 marca Opublikowano 30 marca Ktoś jeszcze gra? Myślałem żeby zacząć grać, ale kurczę trochę mnie to wszystko przerasta. Byłby ktoś skłonny powiedzieć co i jak? Cytuj
Patricko 1 403 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia https://www.forbes.com/sites/paultassi/2024/04/10/report-bungie-is-likely-developing-destiny-3-codename-payback/?sh=4a3d82def9bd Kolejne przecieki o D3. Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 12 maja Opublikowano 12 maja Zacząłem grać, ale brakuje mi ludzi. Ktoś chętny, by razem polatać? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi