Skocz do zawartości

Destiny 2

wrog

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wlasnie sciagnalem z ciekawosci - mialy byc potrzebne smoki do pogrania, a tu na GTX 1060 120 klatek, ba - nawet na starej 960 w Full HD z wysokimi ustawieniami 60 fpsow, do tego standardowo przez tekstury gra wyglada ostrzej niz pseudo 4k na Ps4 Pro, dlaczego oni nie mogli tej plynnosci zrobic na konsolach  :whyyy:

Tak samo. Bylem ciekaw optymalizacji i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Wszystko na ultra i 144fpsy praktycznie caly czas, lekkie spadki po wyladowaniu na planecie tylko. Brawo Bungie. Wczoraj gadalismy troche o D2 i wstepnie jakies 3-4 osoby z forum pewnie wezma na PC, wiec jak ktos sie wacha to jakas ekipa do grania z forum sie zapowiada. Ja czekam tylko na info o ilosci kontentu jak ludzie pograja na konsolach i jezeli bedzie ok to biere na blantmana na blaszce wlasnie. 

Opublikowano (edytowane)

Pisano już o tym wielokrotnie: CPU nie wyrabia, a MS nie zdecydował się nawet na podrzędnego Ryzena.

Możliwe, że jednak na xox czy nawet pro te 60 klatek by było. No cóż cpu na obecnych konsolach to dramat

Edytowane przez Starh
Opublikowano

Serwery startują o jednej godzinie, czy jest szansa że wcześniej będą działać?

Dla każdego regionu o północy.

W ogóle wyciekł cały poradnik do gry, no i zawartość znowu nie zwala z nóg. Link do reddita, a tam już cała reszta. Jak ktoś nie chce spojlerów to niech omija. Jednak jest spory recykling z jedynki przy egzotykach. Mam nadzieję, że to tylko na start.

https://www.reddit.com/r/DestinyTheGame/comments/6xaebu/spoiler_destiny_2_gamestop_guide_leak

• Plusik 1
Opublikowano

No, ale chyba wolałbyś nowy sprzęt niż te same itemy co już były? W dodatku wybrali jedne z gorszych egzotyków z jedynki. Ciągle liczę, że nie pokazali wszystkiego.

Będziesz miał więcej w dodatkach, a z drugiej strony zmieni się balans gry przez zmiany w uzbrojeniu.

Opublikowano

a ktos moze wrzucic liste ile tych egzotykow bedzie, bo na tych wszystkich forach jest milion postow, a nigdzie nie widze dokladnej informacji ile pukawek bedzie do zdobycia i ile jest z 1 czesci.

Opublikowano

No jasne. Poza tym jesli juz dawac starocie moznaby stworzyc tryb 'retro', w ktorym to tylko bedzie mozna uzywac ekwipunku z poprzedniej odslony Destiny. Pomyslow jest masa. Ja sam moge stworzyc nazwy i perki dla dwodziestu nowych egzotykow.

Opublikowano

Jestem wręcz przekonany, że w dodatkach wrócimy na Księżyc i Wenus... Zapowiedzą, a hamburgery dostaną orgazmu bo przecież tak fajnie tam było, a do czasu Destiny 4 dostaniemy może jeszcze góra 4 nowe miejscówki... :)

Opublikowano (edytowane)

Liczyłem, że będzie trochę więcej strike niż 5 xD Nie no po tej liście co wyciekła to nieco michałek mi opadł bo widzę mało story/strike a dużo sectorów i tego innego badziewia. Podbijanie poziomu pewnie będzie na tych nowych aktywnościach. No i ta MIDA, serio do porzygu będzie ten recykling ? No nic..zostało już parę dni i zobaczymy co nowego Bungo ma w zanadrzu. 

BTW chętni jesteście na grania w jednym klanie ? Założyłem klan NocnaStraż_PL i chętnie przyjmujemy graczy, mamy weteranów jak i zarówno nowych świeżych ludzi którzy startują od zera z Destiny. Wysyłajcie zaproszenia śmiało 

https://www.bungie.net/en/ClanV2?groupid=1429725 tutaj macie linka 

Edytowane przez z2djtkose
  • Plusik 1
Opublikowano

...

BTW chętni jesteście na grania w jednym klanie ? Założyłem klan WreckThemAllPL i chętnie przyjmujemy graczy, mamy weteranów jak i zarówno nowych świeżych ludzi którzy startują od zera z Destiny. Wysyłajcie zaproszenia śmiało 

Rzuć linkiem do klanu, bo nie mogę go znaleźć, a chriskillaz mnie zapraszał.