teddy 6 856 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2017 Wlasnie sciagnalem z ciekawosci - mialy byc potrzebne smoki do pogrania, a tu na GTX 1060 120 klatek, ba - nawet na starej 960 w Full HD z wysokimi ustawieniami 60 fpsow, do tego standardowo przez tekstury gra wyglada ostrzej niz pseudo 4k na Ps4 Pro, dlaczego oni nie mogli tej plynnosci zrobic na konsolach Tak samo. Bylem ciekaw optymalizacji i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Wszystko na ultra i 144fpsy praktycznie caly czas, lekkie spadki po wyladowaniu na planecie tylko. Brawo Bungie. Wczoraj gadalismy troche o D2 i wstepnie jakies 3-4 osoby z forum pewnie wezma na PC, wiec jak ktos sie wacha to jakas ekipa do grania z forum sie zapowiada. Ja czekam tylko na info o ilosci kontentu jak ludzie pograja na konsolach i jezeli bedzie ok to biere na blantmana na blaszce wlasnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2017 (edytowane) Pisano już o tym wielokrotnie: CPU nie wyrabia, a MS nie zdecydował się nawet na podrzędnego Ryzena. Możliwe, że jednak na xox czy nawet pro te 60 klatek by było. No cóż cpu na obecnych konsolach to dramat Edytowane 31 sierpnia 2017 przez Starh Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2017 Cringe level over 9000 ale i tak stoi Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 1 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 września 2017 https://www.bungie.net/en/News/Article/46226 • Nightfall: dostępny od samego początku• Nightfall Guided Games Beta (dla 30-50% społeczności): 12 września, 19:00 czasu PL• Raid "Leviathan": 13 września, 19:00 PL• Trials: 15 września, 19:00 PL• Nightfall/Raid Guided Games (100%): 26 września, 19:00 PL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 1 września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 września 2017 Serwery startują o jednej godzinie, czy jest szansa że wcześniej będą działać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 1 września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 września 2017 jeszcze... 5... dni... Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 392 Opublikowano 1 września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 września 2017 Serwery startują o jednej godzinie, czy jest szansa że wcześniej będą działać?Dla każdego regionu o północy. W ogóle wyciekł cały poradnik do gry, no i zawartość znowu nie zwala z nóg. Link do reddita, a tam już cała reszta. Jak ktoś nie chce spojlerów to niech omija. Jednak jest spory recykling z jedynki przy egzotykach. Mam nadzieję, że to tylko na start. https://www.reddit.com/r/DestinyTheGame/comments/6xaebu/spoiler_destiny_2_gamestop_guide_leak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 1 września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 września 2017 Wygląda to trochę słabo. Chyba nowy patch w WoWie ma więcej contentu niż d2 xD Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 1 września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 września 2017 Ja się cieszę, bo dla mnie to jest entry point. Nie ogarnąłbym chyba gdyby contentu było tak dużo jak w D1 z dodatkami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 392 Opublikowano 1 września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 września 2017 No, ale chyba wolałbyś nowy sprzęt niż te same itemy co już były? W dodatku wybrali jedne z gorszych egzotyków z jedynki. Ciągle liczę, że nie pokazali wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 1 września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 września 2017 Dla mnie nie ma różnicy, itemki które już były w D1 i tak są dla mnie nowe :P. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 1 września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 września 2017 No, ale chyba wolałbyś nowy sprzęt niż te same itemy co już były? W dodatku wybrali jedne z gorszych egzotyków z jedynki. Ciągle liczę, że nie pokazali wszystkiego. Będziesz miał więcej w dodatkach, a z drugiej strony zmieni się balans gry przez zmiany w uzbrojeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 1 września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 września 2017 nie no recykling egzotykow to troche chu.jnia szanujmy sie Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 1 września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 września 2017 a ktos moze wrzucic liste ile tych egzotykow bedzie, bo na tych wszystkich forach jest milion postow, a nigdzie nie widze dokladnej informacji ile pukawek bedzie do zdobycia i ile jest z 1 czesci. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 1 września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 września 2017 http://i.imgur.com/Dqz7QQh.jpg 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sydney 38 Opublikowano 1 września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 września 2017 Mida Multi ku.rwa Tool 10/10 zaorane Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 1 września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 września 2017 Nikt nie powiedzial, ze najlepszy SR z jedynki bedzie oral tak samo. Oby nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 1 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 września 2017 Nie przeglądam, ale może pozmieniają perki, a zostanie tylko wygląd? Mimo wszystko słaby motyw z takim recyklingiem. Nie po to miał być "fresh start". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 1 września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 września 2017 No jasne. Poza tym jesli juz dawac starocie moznaby stworzyc tryb 'retro', w ktorym to tylko bedzie mozna uzywac ekwipunku z poprzedniej odslony Destiny. Pomyslow jest masa. Ja sam moge stworzyc nazwy i perki dla dwodziestu nowych egzotykow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 1 września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 września 2017 Mi to nie przeszkadza, bo jestem pewien że będzie masa nowych egzotyków. No i ta MIDA to jednak jest za(pipi)ista Cytuj Odnośnik do komentarza
Sydney 38 Opublikowano 1 września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 września 2017 W podstawce recykling przejdzie ale w dlc powinni zapomnieć o takim procederze... Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 392 Opublikowano 1 września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 września 2017 Jestem wręcz przekonany, że w dodatkach wrócimy na Księżyc i Wenus... Zapowiedzą, a hamburgery dostaną orgazmu bo przecież tak fajnie tam było, a do czasu Destiny 4 dostaniemy może jeszcze góra 4 nowe miejscówki... :) Cytuj Odnośnik do komentarza
z2djtkose 74 Opublikowano 1 września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 września 2017 (edytowane) Liczyłem, że będzie trochę więcej strike niż 5 xD Nie no po tej liście co wyciekła to nieco michałek mi opadł bo widzę mało story/strike a dużo sectorów i tego innego badziewia. Podbijanie poziomu pewnie będzie na tych nowych aktywnościach. No i ta MIDA, serio do porzygu będzie ten recykling ? No nic..zostało już parę dni i zobaczymy co nowego Bungo ma w zanadrzu. BTW chętni jesteście na grania w jednym klanie ? Założyłem klan NocnaStraż_PL i chętnie przyjmujemy graczy, mamy weteranów jak i zarówno nowych świeżych ludzi którzy startują od zera z Destiny. Wysyłajcie zaproszenia śmiało https://www.bungie.net/en/ClanV2?groupid=1429725 tutaj macie linka Edytowane 3 września 2017 przez z2djtkose 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
pistaczek 43 Opublikowano 1 września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 września 2017 ... BTW chętni jesteście na grania w jednym klanie ? Założyłem klan WreckThemAllPL i chętnie przyjmujemy graczy, mamy weteranów jak i zarówno nowych świeżych ludzi którzy startują od zera z Destiny. Wysyłajcie zaproszenia śmiało Rzuć linkiem do klanu, bo nie mogę go znaleźć, a chriskillaz mnie zapraszał. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 1 września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 września 2017 Nie do konca sie zgadzam - 5 strikeow na start jest OK, problemem jedynki bylo to ze miales do porzygu kilka strajkaczy i ew raid co tydzien (pve). Wszystko zalezy od tego ile bedzie do roboty w patrolach (w 1 - nic) i jak czesto bedzie sie pojawial nowy kontent Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi