iks 80 Opublikowano 2 września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 września 2017 (edytowane) a ktos moze wrzucic liste ile tych egzotykow bedzie, bo na tych wszystkich forach jest milion postow, a nigdzie nie widze dokladnej informacji ile pukawek bedzie do zdobycia i ile jest z 1 czesci. 51 exo, 18 bronie z czego 16 nowych, 11 exo ekwipunku na klasę około połowa to nowe. Edytowane 2 września 2017 przez iks Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 września 2017 Raid będzie już tydzień po premierze, czyżby aż tak został spłycony by większość dała rada ? mam obawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 392 Opublikowano 2 września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 września 2017 Vault of Glass był bodajże 2 tygodnie po premierze i do dzisiaj wielu sobie ledwo co z nim radzi. Nie patrzył bym na to pod tym względem. Bardziej mnie interesuje czy walki będą ciekawe, czy boss znowu będzie stał jak słup na środku pokoju, a my w niego walimy. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 września 2017 Vault of Glass był bodajże 2 tygodnie po premierze i do dzisiaj wielu sobie ledwo co z nim radzi. Nie patrzył bym na to pod tym względem. Bardziej mnie interesuje czy walki będą ciekawe, czy boss znowu będzie stał jak słup na środku pokoju, a my w niego walimy. Rzeczywiście sprawdziłem i był nawet tak samo bo tydzień po premierze :), może po prostu boję się o to że będzie to pusta skarbonka do której będziemy wrzucać kasę za odblokowanie końcowego produktu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 3 września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 września 2017 Możesz po prostu gry nie kupić i zrobić tak jak kiedyś mówiłeś, bo na razie Zielu w temacie związanym z Destiny narzekasz odkąd Cię znam, a wszystko kupujesz. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
pr3c3l 0 Opublikowano 3 września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 września 2017 Siemka, pytanie do Was, zamówiłem D2 ale nie grałem w 1 cześć, jaka klasa najlepiej będzie grać solo Ew. Z randomami? Preferuje walkę na dystans, z tego co widziałem na materiałach to hunter ale podobno najłatwiej go ubić :) Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 3 września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 września 2017 obojętnie, serio. wez co ci sie najbardziej na start podoba. różnice nie są aż tak duże jak w jakimś MMORPG, a druga postac stworzyc i wylewelowac jest latwo Cytuj Odnośnik do komentarza
Sydney 38 Opublikowano 3 września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 września 2017 Wielbiciele MM Toola znajdą nowy powód do orania w pvp/pve. Zainteresowanym polecam sprawdzenie D2 Strategy Guide'a na reddicie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 3 września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 września 2017 Właśnie na dysk wjechał Destiny 2 edycja z season pass będzie kolejna przygoda na setki godzin 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 3 września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 września 2017 Wielbiciele MM Toola znajdą nowy powód do orania w pvp/pve. Zainteresowanym polecam sprawdzenie D2 Strategy Guide'a na reddicie. pyerdole, nie czytam juz tego, chce miec niespodzianke na srode Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 392 Opublikowano 3 września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 września 2017 Wielbiciele MM Toola znajdą nowy powód do orania w pvp/pve. Zainteresowanym polecam sprawdzenie D2 Strategy Guide'a na reddicie.Spędziłem 3 lata z tą bronią w pvp i znowu kolejne 3 lata z nią? :D Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 948 Opublikowano 3 września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 września 2017 Jeśli kogoś ta Mida: Cytuj Odnośnik do komentarza
z2djtkose 74 Opublikowano 3 września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 września 2017 Fajnie też prezentuje się ten scout z przebijaniem tarczy u Cabali :D must have Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 4 września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 września 2017 Empiku juz wyslal Takze bedzie grane punktualnie na blantmana 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 4 września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 września 2017 Serwery ruszają dopiero w środę? Tak na wypadek gdyby udało mi się dorwać moją kopię wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 4 września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 września 2017 Gdzie dorwe najtaniej fizyka? Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 4 września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 września 2017 Empiku juz wyslal Takze bedzie grane punktualnie na blantmana Czyli przy zamowieniu dzisiaj do 14 powinni się wyrobić z wysyłka aby doszła jutro kurierem hmm Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 4 września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 września 2017 (edytowane) Gdzie dorwe najtaniej fizyka? Ceneo wskazuje 229zł + 7zł wysyłki z WWA http://aleja-gier.pl/p/1562/1811/destiny-2-ps4-playstation-4.html W Trójmieście nie znalazłem żadnej sensownej oferty sklepów prywatnych (biednie pod tym względem, oj biednie), więc kupię standardowo w MediaExpert czy innym Saturnie. Edytowane 4 września 2017 przez Paolo de Vesir Cytuj Odnośnik do komentarza
iks 80 Opublikowano 4 września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 września 2017 Czyli przy zamowieniu dzisiaj do 14 powinni się wyrobić z wysyłka aby doszła jutro kurierem hmm Jak wyślą kurierem do 16 to powinna być jutro u Ciebie. Serwery ruszają dopiero w środę? Tak na wypadek gdyby udało mi się dorwać moją kopię wcześniej. Ruszają o północy z 5 na 6. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 4 września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 września 2017 Czyli przy zamowieniu dzisiaj do 14 powinni się wyrobić z wysyłka aby doszła jutro kurierem hmm Jak wyślą kurierem do 16 to powinna być jutro u Ciebie. Serwery ruszają dopiero w środę? Tak na wypadek gdyby udało mi się dorwać moją kopię wcześniej. Ruszają o północy z 5 na 6. Tylko to empik, więc się jednak cykam lekko ;/ Najwyżej kupi się na store. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 4 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 września 2017 (edytowane) Faktycznie Empik już wysłał. Jeśli będzie jutro do odbioru, to muszę anulować mojego digitala w Nowej Zelandii xD Serwery powinny już działać o 14:00 czasu PL (północ w Nowej Zelandii właśnie). Edytowane 4 września 2017 przez wrog Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 4 września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 września 2017 A skąd wiadomo czy edycja pudełkowa nie będzie mieć blokady czasowej? Nie jest tak, ze serwery w danym kraju włącza się o godzinie X? Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 4 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 września 2017 Jak to sobie niby wyobrażasz? :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 4 września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 września 2017 A skąd wiadomo czy edycja pudełkowa nie będzie mieć blokady czasowej? Nie jest tak, ze serwery w danym kraju włącza się o godzinie X?Serwery wystartują o północy. Bez względu na to czy masz digital czy grę na płycie to będziesz mógł grać dopiero od tego momentu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 392 Opublikowano 4 września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 września 2017 Streamy już lecą podobno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi