MaiorZero 1 400 Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 Wezyr - 6gb Ja gram dzis do nocy dawajcie inv do party albo na psn jak was nie mam na liscie Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 > Bierz na XOne, tutaj też gra sporo ludzi i są znajomi z forumka I tak, i nie. Ludzi niewątpliwie gra sporo, do klanu chyba kilkanaście osób doszło w ostatnich dniach. Ale ku mojemu zdziwieniu praktycznie nie widziałem dosłowanie nikogo (poza kumplem z firmy), z kim na XBO robiłem choćby raidy. Nie wiem, czy ludzie olali, czy przeszli na PS4. "Zabawne", że zostałem na XBO głównie właśnie dla ekipy, a wczoraj i dzisiaj rano wiało pustką (przy becie zresztą też). Duzo osob z klanu gra i gralo wczoraj. Nie ma obaw. Zapraszamy do grupy. Cytuj Odnośnik do komentarza
VeSD 29 Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 Dobra, wszystko fajnie, zakochałem się praktycznie w tej grze, ale szukanie meczy w Crucible zajmuje 5-10 min. Tylko ja tak mam? Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 Dwie minuty max. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 Początek gry jest niebywale senny (fragment zaraz po tym z bety). Prawie zacząłem chrapać. Czy tylko ja tak mam? Grafika zadziwiająco przeciętna jak na prosiaka. Jeno gunplay mi się widzi i muzyka może być. Sam początek jednak słaby... Cytuj Odnośnik do komentarza
Dybbuk 15 Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 Zeratul: Dzięki! Teraz czyszczę kampanię, a potem mam nadzieję komuś się będzie chciało raid czy Crucible'a w treningu przed Trialsami. A tak przy okazji, to odwaliłem faila: to moje "nikt nie gra" to niedowidzenie, że przecież serwery klanowe nie działają, więc nic dziwnego, że nikogo nie ma na liście... Ech :)VeSDD: Faktycznie, teraz kupa Friendsów gra. Git. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 ja tam widze sporo ludzi których nie widziałem od czasów Vanilla Destiny :) Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 7 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 września 2017 Efekt dwóch dni grania. Głównie zwiedzanie planet - wbijanie tokenów, przygody, sektory, public eventy. Do tego kilka strajków. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 7 września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 września 2017 U mnie rowniez po kampanii Wow. Po prostu wow. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 7 września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 września 2017 Dla mnie na razie bez szału i gram spokojnie, dwie rzeczy które mi się rzuciły mimo że sama grafika otoczenia zrobiła progres względem D1 to jednak wykonanie twarzy to krok wstecz (twarze ludzi). No i wisienka na torcie to ta lokalizacja z wielkimi falami Już zastanawiałem się czy na pewno mamy 2017 bo już w BF3 fale było rewelacyjne a to rok 2011. Kolejny minus to wersja językowa co to ma znaczyć bym nie mógł grać z językiem oryginalnym i polskimi napisami ? na grzyba mam grać z angielskim językiem i angielskimi napisami ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 7 września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 września 2017 Panowie, to multi to jest teraz poezja. Zmniejszenie grupy ogniowej (xD) sprawiło, że każdy gracz jest cenny, potrzebna jest taktyka, a nie gang-bang 6Vs.2. Dobór broni na plus, bo skończy się shotgun sliding i kampienie ze snajperką. Bałem się tych zmian, ale to zmiany na lepsze. Mesjasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 7 września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 września 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 7 września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 września 2017 A co z tymi mikrotransakcjami ? Bogaty dzieciak będzie mógł sobie kupić legendarki albo egzotyki ? Pograłbym w dwójkę ale nie mam tysiąca godzin :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 7 września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 września 2017 Za kwit kupujesz Silver, a za Silver paczki gdzie masz szansę zdobyć unikatowe emotki, cienie na zbroje lub statki. Z czasem dojdą pewnie boostery do XP-a żeby szybciej wybijać levele, ale na żadne pay-to-win Bungie sobie nie pozwoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cottage 343 Opublikowano 7 września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 września 2017 (edytowane) A co z tymi mikrotransakcjami ? Bogaty dzieciak będzie mógł sobie kupić legendarki albo egzotyki ? tak względem D1 za silvery można wylosować egzotyki na razie są to dwa "pistolety", a więc odpowiadając na pytanie Tak bogaty dzieciak tym razem może wyposażyć się od A do Z Edytowane 7 września 2017 przez Cottage Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 7 września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 września 2017 i przy okazji zepsuc sobie cala gre ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 7 września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 września 2017 Totalna ściema, nie siejcie fermentu. To co dostajesz to ORNAMENTY na broń, nie żadne przedmioty. https://www.polygon.com/2017/9/6/16263326/destiny-2-microtransactions-silver-ships-sparrows-shells-weapons-mods Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 948 Opublikowano 7 września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 września 2017 Wyczytałem dziś, że szejdery są itemkami jednokrotnego użytku... Pop*erdoliło ich tam totalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
IrenicuS 7 Opublikowano 7 września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 września 2017 Ale teraz możesz kolorować każdy element ekwipunku. Nawet statki, dla mnie zmiana na lepsze. One i tak lecą ciągle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Radovan 119 Opublikowano 7 września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 września 2017 Zmiana na plus. Zamiast kolekcjonować setki shaderów, teraz każdy się zastanowi na co chce go nałożyć. Spoko sprawa. Jak dye'e z MMO wszelakich. Cytuj Odnośnik do komentarza
IrenicuS 7 Opublikowano 7 września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 września 2017 Swoją drogą, te jasne engramy co są do kupienia za srebro, zdobywamy po 20 lvlu, za wbicie jakby kolejnego i wtedy nagrodą jest właśnie ten engram. Zdobyłem dziś fioletowy statek z niego i jakieś barwy. Fajna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 7 września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 września 2017 (edytowane) Ja tam sie juz wciagnalem jak w 1dynke - wczoraj rozwalil mnie legendarny engram na emotoikonke z Travolty https://thumbs.gfycat.com/AccurateUnfinishedBergerpicard-size_restricted.gif Edytowane 7 września 2017 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 7 września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 września 2017 Dziwi mnie tylko jedno. Gra wcale olśniewająco nie wygląda (mniej więcej ten sam poziom graficzny co CoD WWII). Co więc przeszkodziło twórcom w uzyskaniu 60 fps? Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 7 września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 września 2017 Bo mówili ze nie osiągną tego na PS4/XO a nie chcieli roznicowac konsolowego community bo na PS4 Pro i XOX było to osiągalne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi