Kymel 786 Opublikowano 8 września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 września 2017 Dlaczego shadery są jednorazowe? Bo masz robić te same aktywności wiele razy (i kupować je w loterii za prawdziwe pieniądze), oczywiście według jednego z ważnych panów w Bungie. http://www.eurogamer.net/articles/2017-09-08-destiny-2-director-defends-its-shaders-as-consumable-items "Shaders are now an ongoing reward for playing. Customisation will inspire gameplay. Each planet has unique armour and Shader rewards," he added. "With D2, we want statements like 'I want to run the Raid, Trials, or go back to Titan to get more of its Shader' to be possible." Jak to ktoś dobrze podsumował w komentarzu. Efekt Activision jest aż nadto widoczny w Bungie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 8 września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 września 2017 Jest jakiś osobny temat do "ustawek" w grze? Według mnie przydałby się bardzo :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 8 września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 września 2017 Z chęcią przeczytam rzeczową odpowiedź na pytanie majocheja. Division przez 20h mi się podobało, potem jakoś tak mnie zbrzydło. Tutaj wygląd świata wydaje się ciekawszy (chociaż często na gameplayach widzę nudne zamknięte lokacje). No i te bronie jakieś takie ładniejsze. U mnie jest centralnie odwrotnie. Gra mi nie podeszła od samego początku. Misje proste jak konstrukcja cepa jak w Borderlands. Idź zaszlachtuj, wejdź do prostych jak drut dungeonów, gdzie na ich końcu wiemy, że do uglebienia będzie nieco mocniejszy paszczak, nawiąż łączność, broń terenu, ochraniaj, horda a la gyrosy itp itd itpd...Na koniec kostka cukru jako nagroda. Wszystko przy moim zdaniem przeciętnej oprawie zważywszy na wagony kasy, jaką Acti władowało w ten tytuł.Zobaczę jak gra zaprezentuje się w 4k, bo w przyszłym tygodniu kupuję nowy TV. Póki co w w full HD...żadna rewelacja. Sytuację nieco ratuje multi. W końcu udało się wleźć do Tygla, ale na dłuższą metę czas oczekiwania (średnio 4-5 minut) jest nie do przyjęcia. bedziesz sprzedawal??:P i serio wyszukiwanie meczow tak lezy?? dodali juz HDR?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 8 września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 września 2017 HDRu nie dodali. Usprawnienia na Pro sa niewielkie niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 8 września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 września 2017 Nawet rozdzielczość jest chyba niższa niż w Becie na PRO, lekki zawód. Mogliby już dodać chociaż HDR! Gra zaś wynagradza wszystko, endgame znacznie lepszy niż w 1, non stop coś do zrobienia, niebieskie misje na poziomie singla, świetny system nagród i wyzwań, multi wyszukuje znacznie szybciej niż Cezaremu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 401 Opublikowano 8 września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 września 2017 Jdynka mi się podobała od samej premiery i spędziłem coś koło 100 godzin z grą. Widzę po opiniach, że dwójeczka jest bigger and better choć beta faktycznie graficznie szału nie robi. Może w listopadzie przyceluję w zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 8 września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 września 2017 Jest jakiś osobny temat do "ustawek" w grze? Według mnie przydałby się bardzo :) Nie ma, przynajmniej na razie. Nawet rozdzielczość jest chyba niższa niż w Becie na PRO, lekki zawód. Mogliby już dodać chociaż HDR! Gra zaś wynagradza wszystko, endgame znacznie lepszy niż w 1, non stop coś do zrobienia, niebieskie misje na poziomie singla, świetny system nagród i wyzwań, multi wyszukuje znacznie szybciej niż Cezaremu. Ktorys z was by sie pisal na Nightfall po wbiciu tak z 250+? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 8 września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 września 2017 Z chęcią przeczytam rzeczową odpowiedź na pytanie majocheja. Division przez 20h mi się podobało, potem jakoś tak mnie zbrzydło. Tutaj wygląd świata wydaje się ciekawszy (chociaż często na gameplayach widzę nudne zamknięte lokacje). No i te bronie jakieś takie ładniejsze. U mnie jest centralnie odwrotnie. Gra mi nie podeszła od samego początku. Misje proste jak konstrukcja cepa jak w Borderlands. Idź zaszlachtuj, wejdź do prostych jak drut dungeonów, gdzie na ich końcu wiemy, że do uglebienia będzie nieco mocniejszy paszczak, nawiąż łączność, broń terenu, ochraniaj, horda a la gyrosy itp itd itpd...Na koniec kostka cukru jako nagroda. Wszystko przy moim zdaniem przeciętnej oprawie zważywszy na wagony kasy, jaką Acti władowało w ten tytuł.Zobaczę jak gra zaprezentuje się w 4k, bo w przyszłym tygodniu kupuję nowy TV. Póki co w w full HD...żadna rewelacja. Sytuację nieco ratuje multi. W końcu udało się wleźć do Tygla, ale na dłuższą metę czas oczekiwania (średnio 4-5 minut) jest nie do przyjęcia. bedziesz sprzedawal?? :P i serio wyszukiwanie meczow tak lezy?? dodali juz HDR?? Póki co dam grze jeszcze szanse. Poczekam na usprawnienia i patche w trybie multi odnośnie szybszego łączenia graczy, bo samo multi 4x4 jest naprawdę wporzo. Może gra mnie wessie z czasem, choć jak znam siebie i życie jak coś mi się nie podoba od początku to potem jest tylko gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 8 września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 września 2017 Nightfalle powinno się robić po 265, żeby maksymalizować zdobywany light. Ja bym się wtedy pisał - pewnie jakoś jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 8 września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 września 2017 No to 265 it is. Wiem ze bys sie pisal, ale przydalby sie jeszcze jakis jeden forumowy grajek Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 8 września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 września 2017 Może wbije do jutra. To będę chętny :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 8 września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 września 2017 Git, obecny nightfall bedzie do srody takze w weekend powinnismy sie zgadac jakos. Cytuj Odnośnik do komentarza
IrenicuS 7 Opublikowano 8 września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 września 2017 Jeśli ktoś chętny do Coopa, to dodawajcie PSN: haseemhaJestem gotów na wszystkie aktywności ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 8 września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 września 2017 Ja tez moge isc, nie musze czekac na 265 lighta, jeszcze tryliard tych nightfali zrobie. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 8 września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 września 2017 Sweet Business z pierwszego exotic engramu z loota Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 9 września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 września 2017 https://www.bungie.net/en/ClanV2?groupid=261447 Gdzie się podziali chłopcy klanowcy z 1? Jeżeli zalozyliscie swoje klany to wracać natychmiast! Teraz granie w klanach ma sens, legendarne engramy, wyzwania, zapraszam do powrotu. Ktoś ukończył juz Nightfall? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 9 września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 września 2017 No ja od poniedziałku dołączam, nie odlatujcie całkowicie w kosmos koledzy Cytuj Odnośnik do komentarza
z2djtkose 74 Opublikowano 9 września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 września 2017 (edytowane) Bardzo fajna rzecz te klany , wczoraj nam wpadły już 2 legendarne engramy jeden z crucible a drugi z czegoś tam jeszcze. One chyba mają maksymalny poziom light, nie wiem czy nie zostawić je do odbioru jak już dobije się do max poziomu lvl Edytowane 9 września 2017 przez z2djtkose Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 9 września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 września 2017 One lecą na aktualny poziom, najwyżej kiedyś je podniesiesz. Jedynie nagrody z zadań można przeczekać. Też osobiście nie widzę w tym sensu, odbierając wczoraj Mide na 277 od razu wpadły mi lepsze ciuchy na evencie. Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 9 września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 września 2017 Czy usuwając wszystkie postacie i grając nowymi coś straciłem? Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 1 001 Opublikowano 9 września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 września 2017 Hej,czy ktos mi pomoze jak zmienic na ps4 dubbing gry z ang na pl? Zmieniajac w systemie niestety w grze nie da sie ustawic pl napisow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 9 września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 września 2017 Zmień język w systemie konsoli. Gra wykrywa jaki masz ustawiony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 9 września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 września 2017 Jak się dołączyć do klanu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 9 września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 września 2017 (edytowane) Hej,czy ktos mi pomoze jak zmienic na ps4 dubbing gry z ang na pl? Zmieniajac w systemie niestety w grze nie da sie ustawic pl napisow.Pewnie się nie da i zostaje albo full pl lub full anglikZostaje jedynie zmiana języka w konsoli Edytowane 9 września 2017 przez Szymek_PL_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 9 września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 września 2017 Jak się dołączyć do klanu? bungie.net Gdzieś tam jest zakładka, wchodzisz, szukasz klanu, prosisz o przyjęcie i jesteś lub nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi