VeSD 29 Opublikowano 12 września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 września 2017 Ja chętnie pobawił bym się day one z rozwiązywaniem raidu w ciemno, ale jak nie uda się gdzieś dołączyć to mogę grać w czwartek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dybbuk 15 Opublikowano 12 września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 września 2017 VeSDD: no ja też może pękne, bo problemem D2 jest to, że nie ma co robić (poza Multi). Wbiłem na 287 przed dzisiejszym resetem, i tak o 1.00 w nocy wczoraj się kapnąłem, że właściwie wszystko zrobiłem i absolutnie nie ma co dalej (poza oczywiście Cruciblem). Wszystkie adventures, wszystkie regionalne skrzynki, itp. itd. A nie widzę sensu farmienia Public Events itd., bo Exotic raz na sześć godzin z eventu albo rankupa to jednak trochę WTF. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 12 września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 września 2017 Mam dokladnie takie same odczucia. Raid tez na za wiele nie starczy zwlaszcza ze zanosi sie ze bedzie casual-friendly. Mam nadzieje ze na roadmapie w pazdzierniku dodadza jakis bardziej konkretny endgame bo na razie to nawet strajkow nie ma po co robic 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 12 września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 września 2017 ale mnie wkoorwia jak ktoś gra na spolszczonej wersji słyszę że "event na Przedmieściach" i się kurwa zastanawiam gdzie to może być. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 12 września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 września 2017 Zapomniałeś o drużynie ogniowej. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 12 września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 września 2017 Punkt Zapalny w Europejskiej Martwej Strefie Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 12 września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 września 2017 Punkt Zapalny w Europejskiej Martwej Strefie Z DRUŻYNĄ OGNIOWĄ! Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 12 września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 września 2017 tak sobie myślę nad tym co Dybbuk napisał i strzelam, że dodatkowy endgame to będzie dopiero w grudniu w DLC a do tego czasu będą jechać na eventach >raid >trialsy >prestiżowe NF (osiągalne przez więcej niż 3 graczy na krzyż) >factions (?) - ciekawe co to będzie, obstawiam, że podobnie jak w jedynce >Iron Banner >heroiczny raid Potem pod koniec października jest premiera PC więc obstawiam, że będą mocno na tym skupieni i na konsole nic szczególnego się wtedy nie będzie działo. Pewnie dopiero w połowie/pod koniec listopada zrównają eventy (wspólny IB dla konsol i PC?) a w grudniu już DLC. Najbardziej mi przeszkadza, że nawet tych eventów co są nie ma po co robić. Absurdalne ciśnięcie lighta mam w du.pie (i tak za tydzień wszyscy będą mieli 300+), a poza tym nie ma za bardzo incentywu - strajki nie dają nic ciekawego, nightfall podobnie, generalnie wszystko dropi wszędzie (i jest na fix rollu). Najbardziej opłaca się robić public eventy (egzotyki), ale znowu - za tydzień-dwa wszyscy będą nimi rzygać No ale - jutro raid. Prawdziwi baroni Destiny rozpalają już w kominkach, wyciągają pudełka z cygarami i nalewają koniak do karafki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 12 września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 września 2017 Co to jest :O Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 12 września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 września 2017 tak sobie myślę nad tym co Dybbuk napisał i strzelam, że dodatkowy endgame to będzie dopiero w grudniu w DLC a do tego czasu będą jechać na eventach >raid >trialsy >prestiżowe NF (osiągalne przez więcej niż 3 graczy na krzyż) >factions (?) - ciekawe co to będzie, obstawiam, że podobnie jak w jedynce >Iron Banner >heroiczny raid Potem pod koniec października jest premiera PC więc obstawiam, że będą mocno na tym skupieni i na konsole nic szczególnego się wtedy nie będzie działo. Pewnie dopiero w połowie/pod koniec listopada zrównają eventy (wspólny IB dla konsol i PC?) a w grudniu już DLC. Najbardziej mi przeszkadza, że nawet tych eventów co są nie ma po co robić. Absurdalne ciśnięcie lighta mam w du.pie (i tak za tydzień wszyscy będą mieli 300+), a poza tym nie ma za bardzo incentywu - strajki nie dają nic ciekawego, nightfall podobnie, generalnie wszystko dropi wszędzie (i jest na fix rollu). Najbardziej opłaca się robić public eventy (egzotyki), ale znowu - za tydzień-dwa wszyscy będą nimi rzygać No ale - jutro raid. Prawdziwi baroni Destiny rozpalają już w kominkach, wyciągają pudełka z cygarami i nalewają koniak do karafki. Dla normalnych graczy contentu jest wystarczająco, mało jest dla świrów którzy mają nabite 70h w ciągu pierwszego tygodnia (pozdro wrog i zeratul xD) ja mam zamiar do wyjścia DLC zrobić wszystkie 3 postacie, myślę że zdążę. Cytuj Odnośnik do komentarza
z2djtkose 74 Opublikowano 12 września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 września 2017 Co myślicie o obecnym stanie multi w tej grze ? Przecież to robi się żenujące..50% meczy które rozegrałem to albo wywaliło i rozsadziło nasz fireteam, albo czeka się na orbicie po 5 minut aż znajdzie łaskawie 4 graczy. Nie mówiąc o absurdalnej ilości lagujących graczy, jeszcze inne typy wychodzą z meczu i zostaje dwóch lub trzech graczy a potem dołącza cie do takiego meczu w trakcie wyniku 40 -10 w dupe. Może by tak jakiś system kar dla tych co wychodzą ogarnąć..Obawiam się że trialsy będą kulminacją tego wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 12 września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 września 2017 Maintenance przedłużone o godzine :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 12 września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 września 2017 Ech :/ a ja zapierdzielam z pracy jak poparzony :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Dybbuk 15 Opublikowano 12 września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 września 2017 > Dla normalnych graczy contentu jest wystarczająco, mało jest dla świrów którzy mają nabite 70h w ciągu pierwszego tygodnia (pozdro wrog i zeratul xD) Zgadza się, ale D1 jednak obsługiwało i jednych i drugich. D2 obsługuje głównie tych pierwszych. Spoko, nie boli aż tak, ale tak wspomniam dla porządku. Może to i lepiej, będzie trochę więcej czasu na inne rzeczy. Poza tym pewnie jestem nie do końca sprawiedliwy, bo jednak ja do D1 dołączyłem po Taken Kingu. Z tego, co słyszałem, to jednak na releasie aż tak bardzo co robić nie było ;P > Co myślicie o obecnym stanie multi w tej grze ? Xbox One here, zero problemów, w miarę szybko znajduje ludzi, prawie zero problemów z lagiem. Natomiast yeah, grałem sobie z trzema randomami przeciwko fireteamowi czterech morderców i nie było to najprzyjmniejsze uczucie. A jeszcze na dodatek przy obecnej teamshot meta kolesie nawet nie flankowali, po prostu chodzili zgranym teamem jak czołg z czteremi wieżyczkami. Mercy, oczywiście. Przydałaby się tedy lista Solo Play, bo choćbyś był Wish You Luckiem, to czterem mocno ogarniętym kolesiom z komunikacją teamową to możesz jedynie naskoczyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 12 września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 września 2017 Oj w D1 było co robić na początku, z tym swoim chorym systemem perków, gdzie trzeba było zbierać po 20-50 sztuk materiałów z każdej planety by odlbokować (pipi)y kolimator Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 12 września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 września 2017 Z tego co widzę to pojawiła się aktualizacja 1.03, na PS4 waży 4,78 GB Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 12 września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 września 2017 Czy trwająca właśnie przerwa uniemożliwia granie PvE? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sydney 38 Opublikowano 12 września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 września 2017 Rachu-ciachu z serwerami przedłużone o godzinę więc wszystko po staremu Panowie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 12 września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 września 2017 (edytowane) Rachu-ciachu z serwerami przedłużone o godzinę więc wszystko po staremu Panowie ;) Nie strasz, już się bałem że znowu przedłużyli. O 21 serwery wstają, jak ktoś ma ochotę na Nightfalla po starcie to walcie, podobno jest łatwy bo można dużo przeskipować. Czezare, bez serwerów się nie zalogujesz na swoją postać. EDIT: AHAHA przedłużyli o kolejne 2h xDDDDDDDDDDD Edytowane 12 września 2017 przez wojnar Cytuj Odnośnik do komentarza
z2djtkose 74 Opublikowano 12 września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 września 2017 Typowe Bungo Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 12 września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 września 2017 Czyli planowy start o 23? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 12 września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 września 2017 coś czuję że jutro raid o 19 się nie odpali xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 12 września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 września 2017 Ja bede za godzine, bardzo chetnie bym pyknal nightfalla jak znajda sie jeszcze 2 osoby Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 12 września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 września 2017 Za godzinę to może serwery wstaną xD Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 12 września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 września 2017 Najdziwniejsze jest to że ja miałem patch 1.03 o wadzę ponad 4 GB a nie którzy znajomi 50 Mb Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi