xtomashx 162 Opublikowano 14 września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 września 2017 Mam 272 power level. Jak zdobyć lepszy sprzęt? Że zwykłych engramów leci max 265. Z tych za weekly już powyżej ale zrobiłem wszystkie milestony. Co dalej? Rób eventy na planetach. Najlepiej te heroiczne jednak tutaj potrzebna ekipa. Dodatkowo możesz zrobić np quest na Mida Multi Tool która też light podniesie. Ogólnie w tej części przynajmniej teraz jest mniej grindu. Możesz też kupić medaliony u tej babki od jasnych engramów. 50 pyłu kosztują a dają większą szansę na loot. Ogólnie wczoraj kilku was na Nessus spotkałem. Wojnar i BiałostockiWezyr :) Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 14 września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 września 2017 Na ile więc szacujecie wymagany light do raidowania i nightfall? W końcu mam czas na spokojnie pograć w giereczkę, za rogiem level 15, do środy spokojnie wybije jakiś stosowny level i light 260+.280 ale jak masz dobra ekipe mozesz byc pod 270 przynajmniej do polowy Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 14 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 września 2017 (edytowane) Zrobiliśmy 50% wczoraj, plus trochę pozwiedzaliśmy labirynt w poszukiwaniu skrzynek, które da się otworzyć kluczami z etapów. Dziwny i przekombinowany ten Raid. Nigdy nie byłem wielkim fanem King's Falla, a tutaj jeszcze mocniej poszli w jakieś mechaniki, a nie walkę. Edit: Spisałem poradnik na pierwsze etapy: https://pastebin.com/1TFsjWUR Edytowane 14 września 2017 przez wrog 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 14 września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 września 2017 (edytowane) Wiem tomash, nawet do Ciebie machałem. ;) Graliśmy kampanię z creatinem. Edytowane 14 września 2017 przez Paolo de Vesir Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 14 września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 września 2017 Nic tylko czekać na Raid speedrun oraz Raid solo :) Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 14 września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 września 2017 Czy jest możliwość, żeby jakieś randomy dołączyły do mojej kampani, gdy mam ustawione fireteam na public? Nie chce mi się trochę grać solo kampanii :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 14 września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 września 2017 Nic tylko czekać na Raid speedrun oraz Raid solo :) Bez jakiegos glitchowania nie ma chuya ze ktokolwiek zrobi raid solo, zbyt wiele mechanik jest nastawionych na gre zespolowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 14 września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 września 2017 Bo ja wiem. Daj gosciom ktorzy zrobili wczoraj world first tydzien to pogadamy ;) BTW: Polskie tlumaczenie to Najazd Lewiatan Dobrze ze nie Najazd Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Dybbuk 15 Opublikowano 14 września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 września 2017 > Nigdy nie byłem wielkim fanem King's Falla, a tutaj jeszcze mocniej poszli w jakieś mechaniki, a nie walkę. Heh, mi się nawet jeden kumpel z raidu planowanego na piatek wypisał z tej okazji. Poczytał na NeoGAFie, że: a) musztra i ścieżka zdrowia, b) bugi, c) loot taki sobie -- i odmawia póki co ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 14 września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 września 2017 Bo ja wiem. Daj gosciom ktorzy zrobili wczoraj world first tydzien to pogadamy ;) BTW: Polskie tlumaczenie to Najazd Lewiatan Dobrze ze nie Najazd Rozi Nie ma opcji, lancuchy? Psy? Jak sobie taki typ zaswieci w kwiatek krysztalem z gory jednoczesnie trzymajac na dole przy kwiatku 'zarodnik'? xd A tam gdzie doszlismy 2 musi biec i kilku musi byc na zewnatrz i strzelac w jakies trojkaty. Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 14 września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 września 2017 (edytowane) Tak sobie z ciekawości na ten Wasz Raid popatrzyłem i tak szczerze za jądro ziemskie nie kumam o co tam kaman. Kwiaty, pyłki, zamykające się wrota i dziesiątki zgonów. Po 20 razach nie chciałoby my się ale życzę wytrwałości i sukcesów Edytowane 14 września 2017 przez da$io Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 14 września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 września 2017 > Nigdy nie byłem wielkim fanem King's Falla, a tutaj jeszcze mocniej poszli w jakieś mechaniki, a nie walkę. Heh, mi się nawet jeden kumpel z raidu planowanego na piatek wypisał z tej okazji. Poczytał na NeoGAFie, że: a) musztra i ścieżka zdrowia, b) bugi, c) loot taki sobie -- i odmawia póki co ;) No loot kur.ewski strasznie - nie ma gwarantowanego przy encounterze. Dostajesz tokeny do wymiany ale z tego co widze to caly raid - 1 loot z tokena. U nas do polowy na 12 szans bodaj 2 albo 3 dropy Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 14 września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 września 2017 A gdzie te tokeny się wymienia? Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 14 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 września 2017 Podobno po skończeniu NPC się pojawia. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 14 września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 września 2017 (edytowane) Nic tylko czekać na Raid speedrun oraz Raid solo :) Bez jakiegos glitchowania nie ma chuya ze ktokolwiek zrobi raid solo, zbyt wiele mechanik jest nastawionych na gre zespolowa. Jak każdy poprzedni Raid :) Destiny bez glitchowania to jak d.u.p.a bez przedziałka. Edytowane 14 września 2017 przez giger_andrus Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 14 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 września 2017 Warlockiem się już nie podniosą, więc z gliczowaniem może być ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza
iks 80 Opublikowano 14 września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 września 2017 Możliwe że tym razem im się udało, King's Fall też był nieźle 'zabezpieczony' oprócz otwierania bramy i Oryx'a pozostałych elementów nie dało rady zrobić solo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 14 września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 września 2017 Jest gdzieś opcja żeby sprawdzić ile ma się godzin przegranych? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 14 września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 września 2017 W Menu postaci mam info, że mogę aktywować swoją podklasę wracając do Odłamka Wędrowca w EMS. Chodzę po farmie i nigdzie nie widzę tego Odłamka. Gdzie to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 14 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 września 2017 Na mapie Ziemi, u góry masz misję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dybbuk 15 Opublikowano 15 września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 września 2017 wrog, jak oceniasz potrzebę Lighta? Ja akurat dochodzę do 300 powoli, ale pary kumpli raczej 270-280. Ma sens podejść do raidu czy lepiej niech się spimpują na następny tydzień? Cytuj Odnośnik do komentarza
iks 80 Opublikowano 15 września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 września 2017 Nasz ekipa doszła do ostatniego bossa, wszyscy 280+ light, jeden 266 light i nie było większych problemów. Na ostatnim bossie potrzeba już 271+ light, wymagany light na raid to 260-280 więc to co macie spokojnie starczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 15 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 września 2017 Spokojnie można grać na 280 lub trochę niżej. Walki z hordą tutaj naprawdę tak dużo nie ma, a sami przeciwnicy są raczej używani do przeszkadzania lub rozpoczynania etapów (może nie licząc otwierania za każdym razem drzwi, gdzie jest trochę bałaganu, ale i tam nie ma tragedii). Ważniejsze moim zdaniem jest dobranie odpowiedniego sprzętu. Ja biegam z Better Devils, Sunshotem i Shotgunem Hawthorne. Koszą aż miło, zwłaszcza że starcia są raczej na krótki dystans. Wczoraj był problem ze znalezieniem ludzi, więc udało się zaliczyć tylko trzeci etap. Został finał :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 15 września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 września 2017 Ja z ludźmi co mnie zaprosili w środę do raidu dopiero w sobotę będę kontynuował bo się 2 osoby wykruszyły :< Ogólnie muszę sobie jakąś ekipę normalną znaleźć bo nawet nie mam z kim nightfalla zrobić i tylko biegam zawsze sam cały dzień i robię heroic eventy jak debil xD Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 15 września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 września 2017 (edytowane) Zapros wiecej osob, u mnie na liscie zawsze tyle jest znajomych z Destiny, ze od grupy do grupy mozna wbijac i pytac kto idzie na nightfalla. My sie akurat chyba mijamy, Destiny to tez taka spolecznosc, gdzie w 90% znajdziesz pomoc ludzi, ktorzy nawet dane wyzwanie zrobili. Edytowane 15 września 2017 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi