Dybbuk 15 Opublikowano 15 września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 września 2017 Malina. No to jednego jakoś mam nadzieję znajdziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekk 165 Opublikowano 15 września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 września 2017 Ja szukam ludzi na PS4 do NF bo w klanie jest 9 osób (100 w klanie a wszyscy na XO). Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Dybbuk 15 Opublikowano 15 września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 września 2017 > Wczoraj był problem ze znalezieniem ludzi, więc udało się zaliczyć tylko trzeci etap. Został finał :) BTW, fajna rzecz dla tych, którzy są w jakimś klanie, ale nie raidują czy nie trialsują: zaliczenie tego milestone'a przez klan daje wszystkim w klanie jedną broń z raidu czy Trialsów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 15 września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 września 2017 Chętnie teraz program na ps4 w multi. Cokolwiek poza radiami xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 15 września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 września 2017 Paweł, masz tu gracza zorientowanego na PvP. Wiesz gdzie podbijać Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 15 września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 września 2017 Uuuu lece Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 15 września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 września 2017 multi grales?? dobrze orzesz tam?? :P A propos jeszcze, dzisiaj z ekipą poszliśmy na trialsy i udalo sie zdobyc 7 zwyciestw... :D W sumie zgarnalem 2 armory i 4 bronie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 15 września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 września 2017 Co to za snajpa i energy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 15 września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 września 2017 Co to za snajpa i energy? Trialsowe: A tu jeszcze kinetic: Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 15 września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 września 2017 Graty! Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 15 września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 września 2017 Graty!To są graty?Toż to prawilne pukawki :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 15 września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 września 2017 Graty!To są graty?Toż to prawilne pukawki :) :) :) Graty=GZ czyli gratulacje w slangu MMO Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 15 września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 września 2017 7-2 w pierwszy dzien, mam nadzieje ze Dybbuk z Vesddem jestescie ze mnie dumni :P Duzo fajniej zorganizowany tryb niz trialsy z D1 IMO. Brak mercy, za 7-0 unikalny armor ale tylko kosmetycznie rozny, a fajne nagrody mozna dostac i bez flawlessa (3,5,7 wins i tokeny). 6 lootow z 1 runu, odwrotnie niz w raidzie :P Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 15 września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 września 2017 Ja znalazłem dzisiaj dobrą ekipe na facebooku. Nightfall na luzie zrobiony, potem poszliśmy na raid i doszliśmy do Gauntlet. Dużo chodziliśmy po tych tunelach, rozwiązaliśmy jakieś 2 zagadki z dźwigniami (jedna na początku raidu jak zejdzie się na sam dół i drugie gdzieś z boku), znalezione 2 skrzynki (wentylatory i gdzieśtam jeszcze, nie pamiętam bo i tak nie miałem kluczyków. Od razu gra się lepiej jak nie gra się samemu ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dybbuk 15 Opublikowano 16 września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 września 2017 > 6 lootow z 1 runu, odwrotnie niz w raidzieWeź k... nic nie mów. Połowa raidu i lootu DOSŁOWNIE zero. Z-e-r-o. Nic. Nothing. Nada. Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 703 Opublikowano 16 września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 września 2017 Ja nie wiem czy jesteśmy takimi kapiszonami czy jak ale wczoraj ze znajomymi robiliśmy nighfall i chyba po 10 podejściach odpuściliśmy. Ja lvl 276 +. 260lvl + 245lvl. W najlepszym wypadku dobiegając do bossa mieliśmy 1:30 :/ Nawet DS3 mnie tak nie irytowało jak wczorajsze próby. Oglądam filmy i niby robimy wszystko jak w poradnikach ale jakoś wydaje mi się że na filmach mają zdecydowanie większy DMG i rzadziej padają. Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 16 września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 września 2017 Nf w tej części jest specyficzny bo jest na czas. Kilka fragmentów trzeba poprostu przejechać omijając wrogów. Ja wczoraj z dwoma ekipami zrobiłem go 3 razy więc źle nie jest. Gorzej jest z trialsami. Na crucible normalnym spokojnie daję radę a tam to masakra. Wczoraj mieliśmy run bez żadnej wygranej. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 16 września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 września 2017 Ja nie wiem czy jesteśmy takimi kapiszonami czy jak ale wczoraj ze znajomymi robiliśmy nighfall i chyba po 10 podejściach odpuściliśmy. Ja lvl 276 +. 260lvl + 245lvl. W najlepszym wypadku dobiegając do bossa mieliśmy 1:30 :/ Nawet DS3 mnie tak nie irytowało jak wczorajsze próby. Oglądam filmy i niby robimy wszystko jak w poradnikach ale jakoś wydaje mi się że na filmach mają zdecydowanie większy DMG i rzadziej padają. nie skaczcie przez ringi dopóki nie wyczyścicie miejscówki z wrogów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 16 września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 września 2017 Skończyłem fabułę i "ależ to było dobre". Cała finałowa scena, otwarte pytania. Warto było każdej złotówki. Teraz został sam miodek, czyli end-game. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 16 września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 września 2017 Na Twitchu właśnie widziałem jak koleś robi Prestige Nightfall solo Na youtube widzialem jak koleś zglitchował raid i w 10 minut doszedł do ostatniego bossa omijając wszystko. Serio zaraz się ktoś znajdzie kto zrobi solo cały raid. Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 703 Opublikowano 16 września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 września 2017 Ja nie wiem czy jesteśmy takimi kapiszonami czy jak ale wczoraj ze znajomymi robiliśmy nighfall i chyba po 10 podejściach odpuściliśmy. Ja lvl 276 +. 260lvl + 245lvl. W najlepszym wypadku dobiegając do bossa mieliśmy 1:30 :/ Nawet DS3 mnie tak nie irytowało jak wczorajsze próby. Oglądam filmy i niby robimy wszystko jak w poradnikach ale jakoś wydaje mi się że na filmach mają zdecydowanie większy DMG i rzadziej padają. nie skaczcie przez ringi dopóki nie wyczyścicie miejscówki z wrogów. Dlaczego? Jest za tym jakaś mechanika? Zawsze lecimy najpierw ringi bo zaraz znikają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 16 września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 września 2017 Jeżeli ktoś chciałby dzisiaj pograć trialsy lub nightfalla to id:sttarh. 286 ilvl aktualnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 16 września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 września 2017 Ja nie wiem czy jesteśmy takimi kapiszonami czy jak ale wczoraj ze znajomymi robiliśmy nighfall i chyba po 10 podejściach odpuściliśmy. Ja lvl 276 +. 260lvl + 245lvl. W najlepszym wypadku dobiegając do bossa mieliśmy 1:30 :/ Nawet DS3 mnie tak nie irytowało jak wczorajsze próby. Oglądam filmy i niby robimy wszystko jak w poradnikach ale jakoś wydaje mi się że na filmach mają zdecydowanie większy DMG i rzadziej padają. nie skaczcie przez ringi dopóki nie wyczyścicie miejscówki z wrogów. Dlaczego? Jest za tym jakaś mechanika? Zawsze lecimy najpierw ringi bo zaraz znikają. Wszystkie ringi pojawiają się dopiero jak ktoś przeleci przez pierwszy - najpierw czyścicie miejsce, potem ktoś przeskakuje przez pierwszy i spawnuje się reszta. Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 703 Opublikowano 16 września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 września 2017 Gracias Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 16 września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 września 2017 Ok jak cos już zmulam. Jak jakiej pvp albo szturmy to chętnie, musze sie ubrać lepiej bo narazie 199lajta xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi