easye 3 333 Opublikowano 16 września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 września 2017 A ktoś już robił Nightfall na wyższym poziomie? Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 16 września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 września 2017 Konieczne jest przejście kampanii? PS. Meczyki 4 vs 4 to miód na moje oczy. Dobre to. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 września 2017 Te Milestone’y kiedyś się kończą? Shaxx mówi, że co tydzień zsyła nowe, a ja już dwa zrobiłem: dwa mecze w low i dwa mecze w high intensity Crucible, teraz znowu mam jakiś Milestone z robieniem Crucibli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 16 września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 września 2017 Te pierwsze dwa sa jednorazowe, ten trzeci bedzie co tydzien sie powtarzac. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 17 września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 września 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 17 września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 września 2017 Poszukuję ekipy do Nightfall. PS4, Stormcaller 241. Cytuj Odnośnik do komentarza
z2djtkose 74 Opublikowano 17 września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 września 2017 (edytowane) Wyśli mi invite na psn chrizzkilazz. BTW Trialsy miejscówka social spoko, ale troche beka że za flawless jest tylko w zasadzie emblem bo takie same bronie dropi nie wbijając flawless Edytowane 17 września 2017 przez z2djtkose Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 17 września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 września 2017 Armor inny. IMO idealnie rozwiazanie. BTW: ten triasowy auto rifle to jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 17 września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 września 2017 Poszukuję ekipy do Nightfall. PS4, Stormcaller 241. jakby co to pisz btw. ma ktos ochote porobic public eventy wspolnie? Oczywiscie heroiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 17 września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 września 2017 Mamy to :) bieg po loot i zmiana ciuchów 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 17 września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 września 2017 300 lajciocha zawsze na propsie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 18 września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 września 2017 (edytowane) @Mazz: gratuluję. Kto ostał się z Xboxowej ekipy? Piotros? Dybukk? @bonanza: te 300 lighta wybite z nowymi e - k o l e g a m i od raidów? Swoją drogą, to cudo z primary to random drop czy można dostać w konkretnym miejscu? Scout rifle to mój pierwszy wybór jeśli chodzi o PvP. Edytowane 18 września 2017 przez Paolo de Vesir Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekk 165 Opublikowano 18 września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 września 2017 Jak byli by chętni do pomocy przy NF na PS4 to proszę mnie dodać. Paqito_PL Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 18 września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 września 2017 @Mazz: gratuluję. Kto ostał się z Xboxowej ekipy? Piotros? Dybukk? @bonanza: te 300 lighta wybite z nowymi e - k o l e g a m i od raidów? Swoją drogą, to cudo z primary to random drop czy można dostać w konkretnym miejscu? Scout rifle to mój pierwszy wybór jeśli chodzi o PvP. Na ziemi jest quest na Mide :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 18 września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 września 2017 będzie strzelane Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 703 Opublikowano 18 września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 września 2017 MIDA oczywiście top ale męczy mnie te ręczne wciskanie troggera :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 18 września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 września 2017 a sa scouty jak w pierwszej czesci ktore maja wiekszy dmg?? w pierwszej czesci bodajze za heada wpadalo 73 dmg, trialsowy dawal bodajze 91 przy odpowienich warunkach,osobiscie wolalem nimi grac niz Mida. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 18 września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 września 2017 Fajne macie te pukawki i ciuszki, lighty i egzotyki ale pytanie trochę z innej beczki :) Czy ktoś gra na płycie z bundla białej PS4 Pro? Pytam bo nikt (sklepy stacjonarne, dystrybutor cdp, lokalny salon Sony, infolinia Playstation, czekam na info od Sony Polska) nie wie jaka to wersja (standartowa, digital deluxe itd). Cytuj Odnośnik do komentarza
Sydney 38 Opublikowano 18 września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 września 2017 a sa scouty jak w pierwszej czesci ktore maja wiekszy dmg?? w pierwszej czesci bodajze za heada wpadalo 73 dmg, trialsowy dawal bodajze 91 przy odpowienich warunkach,osobiscie wolalem nimi grac niz Mida. Nameless Midnight chyba mocno bije Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 18 września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 września 2017 Jeszcze ten Puls Nighshade, który był do wyboru jest rewelacyjny! Cytuj Odnośnik do komentarza
pistaczek 43 Opublikowano 18 września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 września 2017 Fajne macie te pukawki i ciuszki, lighty i egzotyki ale pytanie trochę z innej beczki :) Czy ktoś gra na płycie z bundla białej PS4 Pro? Pytam bo nikt (sklepy stacjonarne, dystrybutor cdp, lokalny salon Sony, infolinia Playstation, czekam na info od Sony Polska) nie wie jaka to wersja (standartowa, digital deluxe itd). Pudełkowa, w środku kod na SP+cyfrowe dodatki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 18 września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 września 2017 Mi za to fajnie się strzela rat kingiem, fajna pukawka Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 18 września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 września 2017 Wczoraj skończyłem singla grając po części sam, a po części w coopie. Różnic w obu sposobach jej przejścia nie ma zbyt wiele, bo i tak grając samemu widzi się biegających obok innych graczy. Fabularnie gra jest lepsza niż jedynka, ale to żaden wyczyn, bo pierwsza część fabuły nie miała wcale. Wrażenia ogólne mam bardzo kiepskie. Czerstwica przeokrutna. Fabuła dostosowana do piętnastoletnich w porywach pryszczatych amerykańskich nastolatków. Sztampa goni sztampę, a klisza kliszę. Walka ze złym kombinatem ekstradobrych strażników. Ja rozumiem, że główna siła Destiny tkwi w czym innym, bo w zbieraniu lootu, ale dlaczego ja jako gracz jestem zmuszany do przechodzenia czegoś tak siermiężnego jak Singiel w tej grze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 18 września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 września 2017 Ja w kampanii bawilem sie calkiem fajnie, Halo 1-3 mi sie momentami kojarzyly jak w to gralem, no i kampania D2 uswiadomila mnie w tym jak czerstwe byly H4 i 5 pod tym wzgledem. Mi za to fajnie się strzela rat kingiem, fajna pukawka Zbierz w sumie 6 osob kolo siebie z rat kingami to dopiero zobaczysz jak sie fajnie z tego strzela. :D Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 18 września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 września 2017 Ja w kampanii bawilem sie calkiem fajnie, Halo 1-3 mi sie momentami kojarzyly jak w to gralem, no i kampania D2 uswiadomila mnie w tym jak czerstwe byly H4 i 5 pod tym wzgledem. Mi za to fajnie się strzela rat kingiem, fajna pukawka Zbierz w sumie 6 osob kolo siebie z rat kingami to dopiero zobaczysz jak sie fajnie z tego strzela. :D Co do singlowej czerstwicy H4 i H5 to pełna zgoda, no ale przynajmniej H5 wybił się pod niebiosa genialnym multi. Projektanci Destiny 2 wyrządzili tej grze krzywdę decydując się na 30 fps-ów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi