Bansai 11 198 Opublikowano 18 września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 września 2017 No co by nie mowic to wolalbym zeby pogorszyli grafe w crucible ale jednak zapewnili te 60fps, tym bardziej ze cisniemy tylko 4vs4 na dosc skromnych mapkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 18 września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 września 2017 Wypadł mi legendarny engram, mam prawie 100 powera. Otwierać teraz bo i tak moc losuje się przy dropie czy czekać aż do 20lvl i wyższych leveli powera? I te milestone’y - jak ważne by je robić? Pograłem kilka crucibli no ale więcej chyba mi się nie chce, wolałbym kampanię cisnąć :/. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 18 września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 września 2017 Wypadł mi legendarny engram, mam prawie 100 powera. Otwierać teraz bo i tak moc losuje się przy dropie czy czekać aż do 20lvl i wyższych leveli powera? I te milestone’y - jak ważne by je robić? Pograłem kilka crucibli no ale więcej chyba mi się nie chce, wolałbym kampanię cisnąć :/. Podobno lepiej by oddawać je po 265 lvl bo wypada większy sprzęt na wyższe światło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 18 września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 września 2017 Wypadł mi legendarny engram, mam prawie 100 powera. Otwierać teraz bo i tak moc losuje się przy dropie czy czekać aż do 20lvl i wyższych leveli powera? I te milestone’y - jak ważne by je robić? Pograłem kilka crucibli no ale więcej chyba mi się nie chce, wolałbym kampanię cisnąć :/. Jak ci wypadl i masz w ekwipunku to bez znaczenia bo gra juz wie co to jest, czekac jak najdluzej sie oplaca w przypadku odbioru engramow za tokeny i milestony. Milestony po 265 to bedzie glowne zrodlo levelowania powera. Nie musisz robic wszystkich, tylko te ktore ci sie podobaja jesli nie masz parcia na szybki level do gory. A co do crucible, mozesz wlaczyc, odstawic pada tak zeby analogi sie tylko ruszaly i miec wy(pipi)ke. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 18 września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 września 2017 Tak, dokładnie jak Bansai mówi. Jak już byłem u typiary co to rozkodowuje to już power był, więc nie ma co czekać. Kurde, nie powiem, jak się z ekipą pośmigało parę meczy to naprawdę fajnie się bawiłem. Nie żebym tam coś potrafił a meczyki bez spiny, ale D2 ma na tyle chillowy ten PvP, że się nie wkurzam za bardzo jak to zazwyczaj mam tylko po prostu radochę mam. A sama kampania też fajniutka, nie jakiś tam ósmy cud świata ale przyjemnie się prze naprzód i ogląda widoczki. Coś czuję, że z tą gierką może być szansa na dłuższy związek. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 18 września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 września 2017 (edytowane) Kto się pisze jutro kolo godziny 20-21 na nightfall? Platforma ps4, light chyba 234. Edytowane 18 września 2017 przez creatinfreak Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekk 165 Opublikowano 18 września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 września 2017 Ja chętnie. Wysłałem zapkę. Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 19 września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 września 2017 O której jest reset? Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 19 września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 września 2017 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 19 września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 września 2017 O 11 we wtorki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 19 września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 września 2017 (edytowane) Jakby ktoś potrzebował trzeciego do nightfalla to jestem chętny. Edytowane 19 września 2017 przez Kymel Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 19 września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 września 2017 Kymel najlepiej zaproś na pan bo nie znam Twojego niku. Jak się. Kymel nie zgłosi to przyda się trzecia osoba do nightfall Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 19 września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 września 2017 Jakiś klan na ps4? Dopiero zaczynam :) Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 20 września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 września 2017 (edytowane) Wczoraj dwa razy robiliśmy nightfalla i w 15 min nawet do bossa nie doszliśmy Edytowane 20 września 2017 przez creatinfreak Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 20 września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 września 2017 Najpierw bijcie mobki a potem wszystkie "świetełka" dające 30s. Oczywiście trzeba to robić w miarę sprawnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 20 września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 września 2017 (edytowane) My zrobiliśmy z Fronczem i Bansaiem za drugim podejściem, zostały chyba ze 2 minuty. Ale i tak ten nightfall jest ciężki, regeneracja życia dopiero jak zabijesz kogoś i podniesiesz to co z niego dropi, brak boostu do żywiołów. A Prestige jest w ogóle zbugowany i nie da się dojść do bossa. Wczoraj z moją ekipą robiliśmy raid i pozmieniali kolejność, najpierw psy, potem gauntlet i łaźnie. Doszliśmy do gauntlet ale wcześniej nikt z nich tego nie robił więc kilka prób i tyle, będziemy próbować dalej dzisiaj. BTW, ktoś zrobił cały raid w 30 minut: Edytowane 20 września 2017 przez wojnar Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 20 września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 września 2017 Nowy nf zrobiony z zapasem ok 4 min. Nie jest tak trudno jak wyglądało na początku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 20 września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 września 2017 Ja obecnie z randomami robie rajd w ok. 1.5h wiec do zrobienia w 1h z ogarnieta ekipa. Ogolnie moim zdaniem najprostszy rajd w Destiny. Zobaczymy jak bedzie z Hard/Prestige Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 20 września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 września 2017 no nam teraz same encountery (minus problemy z netem itd) zajely godzine. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 21 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 września 2017 Ja obecnie z randomami robie rajd w ok. 1.5h wiec do zrobienia w 1h z ogarnieta ekipa. Ogolnie moim zdaniem najprostszy rajd w Destiny. Zobaczymy jak bedzie z Hard/Prestige Crota oraz WotM były prostsze i szybsze do zaliczenia w analogicznym okresie od premiery. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 21 września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 września 2017 Myśle ze walka finałowa jest łatwiejsza względem vault of glass, Kings fall i wrath o the machine. Za to ogrody dają w kość. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 21 września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 września 2017 A wg mnie na odwrot. Z dobra taktyka robimy ogrody na 1 faze a w ostatniej walce latwo sie wypieprzyc zwlaszcza walczac z Ryszardem Kaliszem - i wtedy mechanika reviwow daje po du.pie Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 21 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 września 2017 Myśle ze walka finałowa jest łatwiejsza względem vault of glass, Kings fall i wrath o the machine. Za to ogrody dają w kość. Walka finałowa jest trudna przez limit podnoszeń i brak możliwości uratowania sytuacji, gdy coś/ktoś spartoli podejście. U nas wczoraj za pierwszym razem pykło. Ogrody po opanowaniu drogi między psami to pikuś. Tytan z bazuką z clusterem i dwoma granatami pulsowymi sam może dwa psy załatwić w jednej rundzie z wystarczającym mnożnikiem (36 albo 48, nie pamiętam już). :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 21 września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 września 2017 (edytowane) pytanko..jesli gierka jest z bundla Prosiaka z brytyjskiej?? dystrybucji (Cusa 06172) i posiada dodatki to wklepe je na polski pss?? Ewentualnie gdyby mógł ktoś sprawdzić jakie ma numerki na pudełku gry z tego bundla?? Edytowane 21 września 2017 przez Szymek_PL_ Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 703 Opublikowano 21 września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 września 2017 (edytowane) Jakieś wskazówki do nighfalla? 3 próby i najlepszy wynik to 3 minuty na bossa zostało niestety dla nas za mało czasu. Wybijacie wszystkie moby i zbieracie czas w każdej lokalizacji? Edytowane 21 września 2017 przez WisnieR Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi