danielskii 155 Opublikowano 20 października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 października 2017 Pytanie jest moze ekipa na PS4 ktora pomogla by mi ubic Callusa w ten weekend. Do tej pory z naszym klanem robimy wszystko wlasnie oprocz bossa. Uzbieralo sie troche zetonow i chcialbym w koncu odblowkowac benedykta i je wydac:) Mam dwie postacie gdzie mam save na bossie. Tytan 305 i Hunter 304. Dajcie znac to wysle zapki na psn. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 20 października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 października 2017 a na ps4 jacyś ludzie chętni na prestiża w weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 20 października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 października 2017 Prestige NF i Raid zaliczony. Tylko jescze skrzynki zostaly do otwarcia. Ghost Primus to imo najlepsza legendarna pukawka w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 703 Opublikowano 21 października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 października 2017 Jezu a ja się dziś 2 godziny męczyłem z ludźmi na sztafecie. Z poprzednią ekipa zrobiliśmy raz dwa ale na psach oczywiście połowa musiała wyjść :/ Zacząłem więc z inna ekipa no i klops.... 305lighta a ja rajdu nie ukończyłem :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
jaro 77 Opublikowano 21 października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 października 2017 Jezu a ja się dziś 2 godziny męczyłem z ludźmi na sztafecie. Z poprzednią ekipa zrobiliśmy raz dwa ale na psach oczywiście połowa musiała wyjść :/ Zacząłem więc z inna ekipa no i klops.... 305lighta a ja rajdu nie ukończyłem :/ to tak samo jak ja :D bo w ekipie zawsze ktoś nie ma czasu albo akurat nie może :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 21 października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 października 2017 Jestes na 305 i jeszcze Raidu nie ukonczyles? Dobra dzisiaj skonczylem szybciutko kampanie warlockiem i dobilem do 300. Hunter nadal uziemiony na 303. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 21 października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 października 2017 zrobiliśmy Prestige Leviathan 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 703 Opublikowano 22 października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 października 2017 A ja wciąż nie mogę normalnego zrobić. Dziś z randomami robiłem od początku i na sztafecie oczywiście 10 wipeow na samym końcu, bo 3 tylko dobiegało. Znów 2 godziny z życia wyjęte bez sensu. Już mnie to tak irytuję, że chyba sprzedam tę grę. Nie mam żadnej dobrej stałej ekipy, a jak robisz coś z randomami to nawet (pipi)anych 10 minut nie poświęcą by głupiego tutoriala obejrzeć i za każdym razem trzeba od nowa tłumaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 22 października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 października 2017 jak grasz na PS4 to przecież masz grupę łączącą społeczność. Chętnych jest ogrom, wystarczy poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 703 Opublikowano 22 października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 października 2017 No mam i korzystam. I co z tego jak większość po tym jak się dowiaduje że nie mam emblematu za ukończenie to mnie odrzuca, a ci co chcą spróbować to nie potrafią nawet zapamiętać że mają ubić psiona po otwarciu bramy w gauntlecie. Serio próbuję już od kilku tygodni zrobić ten raid i nic z tego. Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 22 października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 października 2017 (edytowane) Dla mnie te caly ps4 pl community to patologia. piszesz albo nikt sie nie odzywa albo zapraszaja dodajesz do znajomych a gosc pisze ze on teraz nie robi poczym za godziny patrzysz a gosc robi raid z kims innym. w jedynce ludzie jakos czesciej sobie pomagali, mam ponad 200 zetonow i ch.j wielki dwa bombelki bo nie mam zrobionego bossa wiec nic nie odblokuje. U nas w klanie problemem jest to ze regularni gracze sa ale albo problem z netem u kogos, albo domowe obowiazki nie daja sie dograc (wiekszosc z nas ma dzieciaki, robote wiec ciezko zebrac sie wczesniej a wiadomo jak to jest jak zaczyna sie rajd o 22giej;)Wszystko poza bossem mamy dograne fajnie i szybko leci ale bossa jeszcze nie robilismy. WisnieR wysle zapke to moze sie jakos uda zebrac. Edytowane 22 października 2017 przez danielskii Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekk 165 Opublikowano 22 października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 października 2017 Hehe spokojnie, nie jesteś sam. Ja wczoraj kilka godzin i dzisiaj od 10 do 17 i nie możemy bossa zrobić :) Nie ma się co denerwować. Trening czyni mistrza. Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 22 października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 października 2017 No to masz pecha, bo jak nikt z klanu nie gra w Raid, to szybciutko wyszukuje ludzi z D2 app i w minute wbijam do gry. Oczywiscie wyszukuje druzyny, ktore ogarniaja temat. Dzisiaj ostatniego bossa zrobilismy w 15-20 minut, akurat musialem jeszcze ukonczyc Lewiatan moja druga postacia. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 23 października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 października 2017 ja teraz będę przez dłuższy czas out (urlop 3 tyg), ale tak jak jestem na PSN, to zawsze się można umówić na raid. Z nowymi ludźmi niestety nie jest łatwo, bo żeby w miarę sprawnie szło potrzebujesz około 4 ogarniaczy na 2 nowych. A i tak jest sporo tłumaczenia, bo Lewiatan jest baaaardzo mechaniczny. Pyknięcie go z nowymi osobami zajmuje tak mniej więcej 2 wieczory po 2-3h (wiadomo, czasem szybciej). Na D2app/LFG też możesz szukać ale to jest bardzo losowe. Czasem trafisz na ekipę wesołych ogarniaczy, którzy przeciągną cię przez cały raid w godzinę (na Oryxie w D1 pamiętam tak trafiałem, bo zaczynałem grać jak już każdy miał raid obcykany), a czasem na ekipę kompletnych głąbów, którzy nic nie umieją. Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 703 Opublikowano 23 października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 października 2017 No i właśnie ta "niewybaczalna" mechanika jest najgorsza. Możesz mieć rajd w małym palcu ale i tak minimum 4 osoby muszą ogarniać co się dzieje. No cóż będę próbował może do DLC mi się uda go zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
iks 80 Opublikowano 23 października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 października 2017 @froncz Najgorzej jak trafisz na ekipę choleryków którym wydaje się że wszystko umieją. Raid jest dosyć wymagający stąd ciężko zebrać ekipę, tak jak pisze WisnieR nie ma 'januszowania'. Na prestige jeszcze gorzej, jedna słabsza osoba wystarczy żeby pogrzebać całą ekipę. U mnie na liście siedzą tylko najwięksi hardcorowcy, trzeba przeglądać grupy i liczyć na szczęście. Dobrym pomysłem będzie zapisanie się do jakiegoś aktywnego klanu Cytuj Odnośnik do komentarza
z2djtkose 74 Opublikowano 23 października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 października 2017 Aktualnie jest problem z ludźmi bo grają w inne gry, nadrabiają zaległości.Możecie mnie dodać do friendsów bo ja też bym pograł raid nawet normal bo prestige będę próbował jutro z ekipą ale tak to jestem dość często dostępny czy na multi czy raid, mój psn: chrizzkilazz Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 24 października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 października 2017 Froncz, Wisnier, Chrizz wyslalem zapki wiec jak bedzie okazja to moglibysmy ustawic sie na raid 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 25 października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 października 2017 Gram na pc. Podam potem battle.net bo nie pamietam. Na razie lvl. 10. Ekipa do wspolnego biegania i eksploracji sie przyda ;) Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 25 października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 października 2017 dodali HDR na konsolach? Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 393 Opublikowano 25 października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 października 2017 Nie, pewnie dopiero przy dlc, jak nie później... Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 25 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 października 2017 W ogóle potwierdzili wprost, że będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 25 października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 października 2017 dokladnie - wrog, caly czas powtarzali, ze bedzie w patchu po premierze, nie chce mi sie teraz tego szukac. Odpływ ludzi od tej gry z dnia na dzień jest tak duzy, ze podobno activision licznik wylaczylo xD Tak sie rozwiazuje problemy u Activision! Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 25 października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 października 2017 no pogralem 2 tyg i mam dosyc...dla mnie tu jest wszystko gorzej niz w pierwszej czesci. Grajac mam wrazenie ze nie jest to zadna druga czesc nad ktora pracowali 3 lata a kolejne DLC!!! Dobrze zrobilem ze nie kupowalem na premiere bo gdzies czulem ze to nie bedzie juz to samo co pierwsza czesc Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 25 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 października 2017 Jeden krok w przód, dwa kroki w tył. Bungo gonna Bungo. Zabrali marchewkę i się endgame spieprzył niestety. Live team znowu będzie musiał przerabiać grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi