Ryo-San 1 756 Opublikowano 29 września 2018 Opublikowano 29 września 2018 (edytowane) Godzinę temu, KOMARZYSKO napisał: Mogę pomóc randomie Dzięki agencie tzn strażniku :* będę Cię łapał pewnie bliżej 22. Ktoś jeszcze chętny na rajdzik? edit SetoPL wyśle zapke Edytowane 29 września 2018 przez Ryo-San Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 30 września 2018 Opublikowano 30 września 2018 16 godzin temu, Ryo-San napisał: Dzięki agencie tzn strażniku :* będę Cię łapał pewnie bliżej 22. Ktoś jeszcze chętny na rajdzik? edit SetoPL wyśle zapke Parapetówka mi się przedłużyła i nie zauważyłem Dziś przyjmę zaproszenie Cytuj
Gość ragus Opublikowano 10 października 2018 Opublikowano 10 października 2018 (edytowane) Ależ ta gra mi się podoba o panie. Jak tak chodzę sobie z karabinkiem jednostrzałowym (tak się to nazywa fachowo?) z lunetą, strzelam sobie do małych i dużych krasnali, w tle leci podniosła muzyka, mam do dyspozycji POTĘŻNY atak melee, chodzę po pseudo sandboksowych lokacjach, a po drodze znajduję pojazdy którymi gazuję za pomocą prawej gałki, to szczerze mówiąc czuję sie jakbym grał w Halo bardziej, niż przy Halo 4 i 5 xD. Halo z cyferkami z diablo/dywyżyn/monster huntera. No jest zaje,biście. Impulsywny zakup do którego nie byłem przekonany, a wciągnąłem się mocno. Jakbym był w gimnazjum czy liceum to napier,dalałbym do rana, a tak to niestety małe sesyjki. @Paolo de Vesir miał rację, reszta blefuje Edytowane 10 października 2018 przez ragus Cytuj
ASX 14 626 Opublikowano 11 października 2018 Opublikowano 11 października 2018 Kurła chyba pękne Beta(demo?) i pierwsza misja mnie odrzuciły, było zbyt korytarzowo, skryptowo i trajhardowo. Ale jak ragus pisze że gra sie jak w Halo to coraz trudno się powstrzymać Cytuj
Paolo de Vesir 9 086 Opublikowano 11 października 2018 Opublikowano 11 października 2018 "to jedno wiem, że byłem ślepy, a teraz widzę" Jan 9:25 Miło czytać jak przekonujecie się do tego s z t o s a. Szkoda tylko że community rozsypane po dwóch platformach. @ragus masz z kim tam grać na Xie? 2 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 11 października 2018 Opublikowano 11 października 2018 średnio, no ale narazie lecę kampanię Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 11 października 2018 Opublikowano 11 października 2018 ragi ehhh no mogłeś z nami z jednej wazy Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 11 października 2018 Opublikowano 11 października 2018 (edytowane) Ta gra jest k$# ta dobra że aż z ciekawości kupiłem jedynkę w którą nigdy nie grałem i też gra się mega zaj.ebiście Przejdę sobie przynajmniej kamapanie jak w dwójce zrobie wszytkie tygodniowe powerful engramy Edytowane 11 października 2018 przez Ryo-San Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 11 października 2018 Opublikowano 11 października 2018 Jedynka dzisiaj to jest sztos potężny. Polecam całym serduszkiem. 1 Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 11 października 2018 Opublikowano 11 października 2018 I w ogóle to jestem w szoku ile osób gra jeszcze w jedyneczke. Serwery pełne, ludzi multum! Cytuj
mugen 1 949 Opublikowano 11 października 2018 Opublikowano 11 października 2018 Pewnie ci którzy nadal czekają aż im Gjallarhorn dropnie. 2 Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 11 października 2018 Opublikowano 11 października 2018 (edytowane) A tak wogóle to studnia w Dreaming City jest zbugowana. Jak wrzucamy kule na poziomie 3 to odpala się studnia na poziomie 2, a jak wrzucimy kule na poziomie 2 to odpala się studnia na poziomie 3 I jeszcze info dla ludzi którzy jeszcze nie mają platynki a chcieliby ją mieć. To niestety póki co muszę Was rozczarować bo 2 trofki od premiery Forsakena są zbuuugowane - wyzwanie Sharxxa i punkty zapalne na planetach. Edytowane 11 października 2018 przez Ryo-San Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 11 października 2018 Opublikowano 11 października 2018 Jak chcesz odpalic studnie 2 czy 3 poziomu, to patrz na filarach na przeciwko "studni" na liczbę kropek/kulek. Masz odpowiednio jedną, dwie i trzy, domyślasz się co dalej? Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 11 października 2018 Opublikowano 11 października 2018 (edytowane) Aaaa czyli to nie jest bug? Czyli żeby odpalić studnie 3 poziomu muszę mieć kule 3 poziomu plus jeszcze studnia musi mieć trzy kropki jak rozumiem? p.s wpadła w końcu whisper of the worm za tą pooyebaną misję teraz koorwa skrzynki trzeba zebrać i przejść ją jeszcze raz na prestiżu Edytowane 11 października 2018 przez Ryo-San Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 11 października 2018 Opublikowano 11 października 2018 Jest chyba bug, błąd w opisie. Jak podchodzisz do filara ktory odpala studnie 3 lvl, to w opisie wyskakuje ze to lvl 2, mimo ze po odpaleniu jest studnia 3 lvl. Z tylu na scianie masz 3 kropki, wiec najlepiej tym się sugerowac. Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 11 października 2018 Opublikowano 11 października 2018 Super gierka. Zapewne nic nie widziałem jeszcze bo dopiero skończyłem główny wątek podstawowej fabuły ale ostro myślę nad zakupem dodatków. W sumie jeszcze mam sporo aktywności w podstawce ale co mi tam... Czas odwiedzić PS Store Cytuj
Yap 2 788 Opublikowano 11 października 2018 Opublikowano 11 października 2018 10 godzin temu, mugen napisał: Pewnie ci którzy nadal czekają aż im Gjallarhorn dropnie. Pamietam moje pierwsze podejscie do VoG przy okazji robienia questa na No Time to Explain. Jakies hamburgerstwo na lfg zalozylo watek, dolaczylem, idziemy, pierwsza skrzynia, dropi Gjallahorn, idziemy na bossa, bijemy dziada i to tyle jesli chodzi o RNG. @raguswbijaj do naszego klanu POLAND STRONG, a nie zabraknie Ci ludzi do grania. Jesli chcesz pomoge z absolutnie wszystkim, a jesli bedziesz chcial zrobic raid to mam ekipe gdzie nowi sa mile widziani. Wszystko wyjasnia, cierpliwie pozwola sie uczyc i sa tam nawet jakies laski. Sam nigdy jeszcze Leviathan’a nie robilem, ale za tydzien ten stan rzeczy sie zmieni dzieki rzeczonej grupie. GT masz po lewej. Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 12 października 2018 Opublikowano 12 października 2018 Effective October 16, the purchase of Destiny 2: Forsaken will include the two expansions included in the Destiny 2 Expansion Pass. Every player of Destiny 2 who has yet to touch down on the Tangled Shore will need only the Forsaken upgrade. Na innym forum ktoś zamieścił to co wyżej.A miałem dziś kupić dodatki... Cytuj
wrog 608 Opublikowano 12 października 2018 Autor Opublikowano 12 października 2018 18 godzin temu, Ryo-San napisał: Aaaa czyli to nie jest bug? Czyli żeby odpalić studnie 3 poziomu muszę mieć kule 3 poziomu plus jeszcze studnia musi mieć trzy kropki jak rozumiem? Błąd jest tylko w opisie w polskiej wersji. Komuś się linijki pomyliły od tier 2 i tier 3 studni. Po angielsku jest ok. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 12 października 2018 Opublikowano 12 października 2018 12 minut temu, Kolos28 napisał: Effective October 16, the purchase of Destiny 2: Forsaken will include the two expansions included in the Destiny 2 Expansion Pass. Every player of Destiny 2 who has yet to touch down on the Tangled Shore will need only the Forsaken upgrade. Na innym forum ktoś zamieścił to co wyżej. A miałem dziś kupić dodatki... Nie mogli tak od razu? Ogarnęli chyba, że przegięli trochę z tymi dodatkami. Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 12 października 2018 Opublikowano 12 października 2018 Oby cena Porzuconych została bez zmian bo tu może być haczyk Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 13 października 2018 Opublikowano 13 października 2018 (edytowane) na fanach juz zarobili teraz kolej na innych smieszne ze ludzie (fani o ktorych developer powinnien szczegolnie dbac) wydali na dwa pierwsze dodatki 160 a w zamian tego dostana jakis osbrany emblemat, EXOTIC emotikonki i cos tam jeszcze...nie mozna im chociaz dac jednego przyszlego dlc za darmo?? Szczerze gdybym w to gral to srogo bym sie wku.rwil na Bungie Edytowane 13 października 2018 przez Szymek_PL_ Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 13 października 2018 Opublikowano 13 października 2018 Nie przesadzajmy. To samo można powiedzieć o każdej grze która ląduje w plusie za free. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 13 października 2018 Opublikowano 13 października 2018 32 minuty temu, Ryo-San napisał: Nie przesadzajmy. To samo można powiedzieć o każdej grze która ląduje w plusie za free. W plusie nie ma nic za free Nie wiem czy tak samo bo raczej w plusie laduja średnio 3 letnie produkcję chyba że jakieś roczne indyki. Nie widzę związku. Fajnie że zmienili podejście i może przesadziłem z tym darmowym dlc ale nie lubię jak developer pogrywa tak z fanami Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 13 października 2018 Opublikowano 13 października 2018 Czy ja dobrze rozumiem zasady Tygla? Nie ma żadnego matchmakingu wg poziomu mocy i jeśli mam te 220 poziomu mocy to jestem skazany na grę przeciwko typom na 50 lvl i poziomie mocy 500? I czy dobrze rozumiem, że grając tylko w podstawkę powyżej poziomu mocy 300 nie da sie przejść? Trochę beka, bo w sumie bez DLC chyba nie ma co się brac za Tygiel? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi