Ryo-San 1 756 Opublikowano 18 października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 października 2018 Widzę że wczorajszy patch poprawił min. spadki framerate'u w momencie(a dokładnie tuż przed tym) kiedy wypadał engram. W linku poniżej cała lista zmian po patchu 2.0.4 https://www.bungie.net/pl/Explore/Detail/News/47335 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 23 października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 października 2018 Trzeba przyznać że niezwykle udany tydzień w Destiny 2. Do tytułu Dredgen dokładam ukończenie samemu Shattered Throne. Nie ma co ukrywać że jest to fajne wyzwanie. Nie licząc walki z bossami nie jest jednak zbyt trudne. Pozostało teraz ukończenie samemu bez śmierci co będzie lekkim hardkorem. Ale to za 3 tygodnie. Jakby ktoś chciał się podjąć to na pewno polecę zbroję zmodowaną transcendent blessing - robi robotę. W linkach końcówki walki z bossami. https://twitter.com/Zeratul/status/1053783396604882944 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 23 października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 października 2018 Shattered Throne samemu?! O.O Szanuje mocno! Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 25 października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 października 2018 Jest forumkowa grupa na PS4, z którą mógłbym zrobić raid po skończeniu Forsaken? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 085 Opublikowano 25 października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 października 2018 Ja się z chęcią piszę na raid, ale na razie gearuję. Obecnie mam coś ok 503 ilvl. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 1 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2018 (edytowane) W dniu 25.10.2018 o 10:49, Hela napisał: Jest forumkowa grupa na PS4, z którą mógłbym zrobić raid po skończeniu Forsaken? Jakby co to ja mam ekipę na rajdy i zawsze jest tak że kogoś brakuje. Teraz kończymy Lasy Wish'a więc jakbyby co ślij zapke, na tygodniu będziemy lecieć prestiżowego Lewiatana bo przerwa od RDR2 dobrze każdemu zrobi Edytowane 1 listopada 2018 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 2 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2018 Destiny 2 na PC za darmo do 18 listopada na battle.net. https://www.vg247.com/2018/11/02/destiny-2-handed-pc-users-free-today-november-18/ Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 356 Opublikowano 3 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2018 Gra zostaje w bibliotece na zawsze - pograłem troche dzisiaj, glownie multi z padem i to kolejna gra na PC, gdzie można spokojnie grac bez myszki i klawiatury, nie mówiąc juz o tym, ze z bialym ekwipunkiem praktycznie kończyłem na 1 miejscu w swoich drużynach, niezależnie od wygranej/przegranej z ratio 3.0, a co dopiero gdybym mial swoje bronie z perkami Szkoda, ze nie można przenosić postaci, moze wtedy bym sie skusil na Forseken, a tak to nie wyobrażam sobie przechodzić tego wszystkiego jeszcze raz... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 3 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2018 No widzisz takie jest Acti i Bungie. Jakos w innych grach nie ma problemu z cross save/platform. Przykladem jest GTA, Fortnite i wiekszosc gier od Microsoftu. Gra sie mega przyjemnie na PC, ale nie zamierzam grindowac wszystko na nowo i po raz kolejny placic za dodatki. Z GTA bylo ciekawie, bo przenosilem moja postac z X360->XONE->PS4 i jeszcze byla mozliwosc przeniesienia na PC. Wystarczylo tylko napisac do supportu rockstar i tyle w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 22 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2018 Udało się zaliczyć Petra's Run wczoraj pomimo że na początku tygodnia powoli zacząłem rozmyślać odpuszczenie tego wyzwania. Tym sposobem mam praktycznie 3 kolejne seale zrobione (Rivensbane, Cursebreaker i Wayfarer) gdy tylko szczęście się trochę do mnie uśmiechnie przy RNG. Na spokojnie się dokończy :) Czas podenerwować się z PvP. https://m.imgur.com/gallery/t50DDOV 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 23 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2018 Łał Na konsoli jest troche trudniej niz na PC mniemam wiec calkiem wyrabane w kosmos osiagniecie. Mnie te cale seale ni ziebia ni grzeja bo wole uganiac sie za sprzetem, ale tak czy owak dales do pieca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 23 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2018 To najtrudniejsze wyzwanie w grze nie licząc wysolowania bez śmierci Shattered Throne. Jest kilka ułatwień względem flawlessa z D1 i dodatkowo kilka dobrych sposobów na uniknięcie gitary przy queenswalk ale nadal jest trudno. I nie żebym umniejszał poziomowi trudności ale jakbym grał że stałą ekipą zamiast LFG to bym już pewnie dawno miał to zaliczone. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 24 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2018 Zrobiles to z randomami??? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 24 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2018 Zawsze gram z randomami. Moj klan to klan PvP który mam nadzieję pomoże mi z trialsami jak wyjdą ale poza mną i jednym ziomeczkiem z którym gram od czasów EoW to nie mam ekipy do rajdów. Jest jeszcze fajna ekipa z Iranu z którą gram. LFG jest super bo się fajnych ludzi poznaje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 26 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2018 (edytowane) Jutro resecik wszystkich rang, sezon 4 dobiega końca. Za tydzień rusza 5ka i Black Armory(dla posiadaczy Annual Passa). Edytowane 26 listopada 2018 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 27 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2018 O, myslalem, ze nowy sezon zaczyna sie wraz z koncem starego. Ja juz czekam na Black Armory. Mam nadzieje jednak, ze nie wywroca mety do gory nogami bo drugiej tak ujowej jak ta z sidearmsami jak w jedynce to nie zniose. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 27 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2018 (edytowane) Lista zmian po dzisiejszym patchu https://www.reddit.com/r/DestinyTheGame/comments/a0wlb5/destiny_2_update_210/ Filmik o nowym nowym sezonie i DLCkach. https://m.youtube.com/watch?v=4uK8ywYCdhI LL w 5 sezonie wzrosnie do max 650 Nowy RAID startuje 7 grudnia - ktoś się pisze na world first? : D Edytowane 27 listopada 2018 przez Ryo-San 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 27 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2018 Tak, Redeem sa chetni i pewnikiem dla nich jest zarezerwowany ten “zaszczyt”. A jesli chodzi o ten caly wzrost lighta to...ja cie pyerdole...znowu grind tych zyebanych enhancement cores. No nic, lecimy dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 27 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2018 (edytowane) 47 minut temu, Yap napisał: Tak, Redeem sa chetni i pewnikiem dla nich jest zarezerwowany ten “zaszczyt”. Jak rozumiem to jakiś klan przekotów? BTW właśnie odpaliłem D2 i sezon 5 częściowo wystartował już dzisiaj. 4 grudnia odpala się Black Armory i kilka innych aktywności. LL jeszcze nie można podnosić. Edytowane 27 listopada 2018 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 27 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2018 Pierwsi Wrath of the Machine skubneli, Leviathan na prestiżu i world’s first The Last Wish. Obczaj ich speed runy... To jest az smutne :( Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 4 grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2018 (edytowane) Last Wish bez śmierci zaliczony, cztery pieczęcie/tytuły zrobione, 10 odznak odblokowanych. Gotowy na Black Armory Edytowane 4 grudnia 2018 przez wrog 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 4 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2018 (edytowane) szacun @wrog za flawless'a. Ja ciułam triumfy na swojego pierwszego seala czyli Destinations. Zostały mi tylko bronie z kuźni na Wenus a to strasznie farmerska sprawa A poniżej graficzka gdzie można sobie sprawdzić jakie aktywności będą darmowe(dla posiadaczy Forsaken'a) a jakie wchodzą w skład annual'a. Dawać mi Black ARMORY!!! p.s ta gra to rak!! Przestałem grać nawet w RDR2 bo dosłownie nie mogę się od D2 oderwać aaaaaaaaa Jest MOC koorwa! Edytowane 4 grudnia 2018 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 5 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2018 Ciesz sie z nowego rozszerzenia, ale...koorwa, znowu to yebane levelowanie. Chcialbym juz sie skoncentrowac na zwyklej sieczce, a nie podbijac power. Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 705 Opublikowano 5 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2018 To jest jakiś żart. Myslalem, że gorzej od Ozyrysa nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 5 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2018 Ale to nie będą dodatki takie jak Ozyrys czy Warmind. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi