Opublikowano 18 października 20186 l Widzę że wczorajszy patch poprawił min. spadki framerate'u w momencie(a dokładnie tuż przed tym) kiedy wypadał engram. W linku poniżej cała lista zmian po patchu 2.0.4 https://www.bungie.net/pl/Explore/Detail/News/47335
Opublikowano 23 października 20186 l Trzeba przyznać że niezwykle udany tydzień w Destiny 2. Do tytułu Dredgen dokładam ukończenie samemu Shattered Throne. Nie ma co ukrywać że jest to fajne wyzwanie. Nie licząc walki z bossami nie jest jednak zbyt trudne. Pozostało teraz ukończenie samemu bez śmierci co będzie lekkim hardkorem. Ale to za 3 tygodnie. Jakby ktoś chciał się podjąć to na pewno polecę zbroję zmodowaną transcendent blessing - robi robotę. W linkach końcówki walki z bossami. https://twitter.com/Zeratul/status/1053783396604882944
Opublikowano 25 października 20186 l Jest forumkowa grupa na PS4, z którą mógłbym zrobić raid po skończeniu Forsaken?
Opublikowano 25 października 20186 l Ja się z chęcią piszę na raid, ale na razie gearuję. Obecnie mam coś ok 503 ilvl.
Opublikowano 1 listopada 20186 l W dniu 25.10.2018 o 10:49, Hela napisał: Jest forumkowa grupa na PS4, z którą mógłbym zrobić raid po skończeniu Forsaken? Jakby co to ja mam ekipę na rajdy i zawsze jest tak że kogoś brakuje. Teraz kończymy Lasy Wish'a więc jakbyby co ślij zapke, na tygodniu będziemy lecieć prestiżowego Lewiatana bo przerwa od RDR2 dobrze każdemu zrobi Edytowane 1 listopada 20186 l przez Ryo-San
Opublikowano 2 listopada 20186 l Destiny 2 na PC za darmo do 18 listopada na battle.net. https://www.vg247.com/2018/11/02/destiny-2-handed-pc-users-free-today-november-18/
Opublikowano 3 listopada 20186 l Gra zostaje w bibliotece na zawsze - pograłem troche dzisiaj, glownie multi z padem i to kolejna gra na PC, gdzie można spokojnie grac bez myszki i klawiatury, nie mówiąc juz o tym, ze z bialym ekwipunkiem praktycznie kończyłem na 1 miejscu w swoich drużynach, niezależnie od wygranej/przegranej z ratio 3.0, a co dopiero gdybym mial swoje bronie z perkami Szkoda, ze nie można przenosić postaci, moze wtedy bym sie skusil na Forseken, a tak to nie wyobrażam sobie przechodzić tego wszystkiego jeszcze raz...
Opublikowano 3 listopada 20186 l No widzisz takie jest Acti i Bungie. Jakos w innych grach nie ma problemu z cross save/platform. Przykladem jest GTA, Fortnite i wiekszosc gier od Microsoftu. Gra sie mega przyjemnie na PC, ale nie zamierzam grindowac wszystko na nowo i po raz kolejny placic za dodatki. Z GTA bylo ciekawie, bo przenosilem moja postac z X360->XONE->PS4 i jeszcze byla mozliwosc przeniesienia na PC. Wystarczylo tylko napisac do supportu rockstar i tyle w temacie.
Opublikowano 22 listopada 20186 l Udało się zaliczyć Petra's Run wczoraj pomimo że na początku tygodnia powoli zacząłem rozmyślać odpuszczenie tego wyzwania. Tym sposobem mam praktycznie 3 kolejne seale zrobione (Rivensbane, Cursebreaker i Wayfarer) gdy tylko szczęście się trochę do mnie uśmiechnie przy RNG. Na spokojnie się dokończy :) Czas podenerwować się z PvP. https://m.imgur.com/gallery/t50DDOV
Opublikowano 23 listopada 20186 l Łał Na konsoli jest troche trudniej niz na PC mniemam wiec calkiem wyrabane w kosmos osiagniecie. Mnie te cale seale ni ziebia ni grzeja bo wole uganiac sie za sprzetem, ale tak czy owak dales do pieca.
Opublikowano 23 listopada 20186 l To najtrudniejsze wyzwanie w grze nie licząc wysolowania bez śmierci Shattered Throne. Jest kilka ułatwień względem flawlessa z D1 i dodatkowo kilka dobrych sposobów na uniknięcie gitary przy queenswalk ale nadal jest trudno. I nie żebym umniejszał poziomowi trudności ale jakbym grał że stałą ekipą zamiast LFG to bym już pewnie dawno miał to zaliczone.
Opublikowano 24 listopada 20186 l Zawsze gram z randomami. Moj klan to klan PvP który mam nadzieję pomoże mi z trialsami jak wyjdą ale poza mną i jednym ziomeczkiem z którym gram od czasów EoW to nie mam ekipy do rajdów. Jest jeszcze fajna ekipa z Iranu z którą gram. LFG jest super bo się fajnych ludzi poznaje.
Opublikowano 26 listopada 20186 l Jutro resecik wszystkich rang, sezon 4 dobiega końca. Za tydzień rusza 5ka i Black Armory(dla posiadaczy Annual Passa). Edytowane 26 listopada 20186 l przez Ryo-San
Opublikowano 27 listopada 20186 l O, myslalem, ze nowy sezon zaczyna sie wraz z koncem starego. Ja juz czekam na Black Armory. Mam nadzieje jednak, ze nie wywroca mety do gory nogami bo drugiej tak ujowej jak ta z sidearmsami jak w jedynce to nie zniose.
Opublikowano 27 listopada 20186 l Lista zmian po dzisiejszym patchu https://www.reddit.com/r/DestinyTheGame/comments/a0wlb5/destiny_2_update_210/ Filmik o nowym nowym sezonie i DLCkach. https://m.youtube.com/watch?v=4uK8ywYCdhI LL w 5 sezonie wzrosnie do max 650 Nowy RAID startuje 7 grudnia - ktoś się pisze na world first? : D Edytowane 27 listopada 20186 l przez Ryo-San
Opublikowano 27 listopada 20186 l Tak, Redeem sa chetni i pewnikiem dla nich jest zarezerwowany ten “zaszczyt”. A jesli chodzi o ten caly wzrost lighta to...ja cie pyerdole...znowu grind tych zyebanych enhancement cores. No nic, lecimy dalej...
Opublikowano 27 listopada 20186 l 47 minut temu, Yap napisał: Tak, Redeem sa chetni i pewnikiem dla nich jest zarezerwowany ten “zaszczyt”. Jak rozumiem to jakiś klan przekotów? BTW właśnie odpaliłem D2 i sezon 5 częściowo wystartował już dzisiaj. 4 grudnia odpala się Black Armory i kilka innych aktywności. LL jeszcze nie można podnosić. Edytowane 27 listopada 20186 l przez Ryo-San
Opublikowano 27 listopada 20186 l Pierwsi Wrath of the Machine skubneli, Leviathan na prestiżu i world’s first The Last Wish. Obczaj ich speed runy... To jest az smutne :(
Opublikowano 4 grudnia 20186 l Autor Last Wish bez śmierci zaliczony, cztery pieczęcie/tytuły zrobione, 10 odznak odblokowanych. Gotowy na Black Armory Edytowane 4 grudnia 20186 l przez wrog
Opublikowano 4 grudnia 20186 l szacun @wrog za flawless'a. Ja ciułam triumfy na swojego pierwszego seala czyli Destinations. Zostały mi tylko bronie z kuźni na Wenus a to strasznie farmerska sprawa A poniżej graficzka gdzie można sobie sprawdzić jakie aktywności będą darmowe(dla posiadaczy Forsaken'a) a jakie wchodzą w skład annual'a. Dawać mi Black ARMORY!!! p.s ta gra to rak!! Przestałem grać nawet w RDR2 bo dosłownie nie mogę się od D2 oderwać aaaaaaaaa Jest MOC koorwa! Edytowane 4 grudnia 20186 l przez Ryo-San
Opublikowano 5 grudnia 20186 l Ciesz sie z nowego rozszerzenia, ale...koorwa, znowu to yebane levelowanie. Chcialbym juz sie skoncentrowac na zwyklej sieczce, a nie podbijac power.