WisnieR 2 705 Opublikowano 5 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2018 Ale chciwe ręce po pieniądze wyciągają tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 6 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2018 Udało nam się zrobić wczoraj Forge przed nerfem o 5 LL. Po nerfie to wiadomo, że żadne to wyzwanie. Teraz trzeba czekać aż gracze zaczną płakać za 2 tygodnie, że forge jest za prosty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 6 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2018 (edytowane) Redeem ma już postacie nabite na 650LL. Jak oni to robią? Ja robiąc dosłownie wszystkie aktywności na powerful, łącznie z Last Wishem i nawet całkiem sensownie dropiącymi powerful engramami dobiłem ledwo do 615LL Edytowane 6 grudnia 2018 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 6 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2018 Wystarczy ze zbierali bounty z Iron Banner, Wanted, Gambita, plus klucze z last wish. Forge ladnie dropi. Ja mam 620 na pierwszej postaci, druga ma jeszcze dreaming city i raid ale zostalem tak zgwalcony przez RNG ze kwestionuje sens grindu. Cytuj Odnośnik do komentarza
iks 80 Opublikowano 7 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2018 (edytowane) Forge aktywność jak każda, na 610+ lighta już żadne wyzwanie. Na 600 lighta też da radę to zrobić tylko trzeba mieć trochę szczęścia i dobrze grać superami. Ludzie płaczą jak zawsze przy Destiny za tydzień już będą mówić że za mało contentu RNG też mnie dziś wydymało, 4 razy pod rząd dostałem klatę Edytowane 7 grudnia 2018 przez iks Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 7 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2018 Idź pan w ch.uj z ta gra. Znowu przekręcili wajche za bardzo w stronę hardcore’ow, jak nie masz czasu codziennie się logować do gry to zapomnij o czymkolwiek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 8 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2018 Jesli ktos jedzie na trzech postaciach to moze sobie darowac inne gierki, zycie rodzinne, prace, itd. Z drugiej zas strony...jesli ktos lubi ten caly swiat, jego specyfike i farmienie co raz to nowych egzotykow, maglowanie questow i raidzenie jak gupi to jest w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 8 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2018 1 godzinę temu, Yap napisał: Jesli ktos jedzie na trzech postaciach to moze sobie darowac inne gierki, zycie rodzinne, prace, itd. Ja mam jedną postać, gram jak poyebany i mam jeszcze sporo questów to ogarnięcia do tego wkręciłem się w trumfy i zaliczam je jak prawdziwy chory poyeb. Nawet nie wiem co by było jakbym zaczął grać kolejnymi postaciami. Chociaż nie ukrywam że trochę mnie korci : ] D2 mnie pochłonęło całkowicie, w zasadzie nie gram już w nic innego! Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 705 Opublikowano 8 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2018 Ja dziś próbowałem Forge na 613 ale za mały DPS na bossie. Na 4 próby żadnego dropu heavy z mobow... (pipi)ane RNG Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 8 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2018 To załóż sobie coś co zwiększa drop heavy ammo i thunderlordem w pysk : ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 8 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2018 Godzinę temu, Ryo-San napisał: Ja mam jedną postać, gram jak poyebany i mam jeszcze sporo questów to ogarnięcia do tego wkręciłem się w trumfy i zaliczam je jak prawdziwy chory poyeb. Nawet nie wiem co by było jakbym zaczął grać kolejnymi postaciami. Chociaż nie ukrywam że trochę mnie korci : ] D2 mnie pochłonęło całkowicie, w zasadzie nie gram już w nic innego! Moim skromnym celem jest zdobycie wszystkich egzotykow. Tak jak w jedynce. No, nie zdobylem pierwszorocznych Thorn’a, Mythoclast’a czy Necrochasm’a, ale nie bede malostkowy. Wszystkie ciuchy, wszystkie giwery i jak najwiecej pinnacle weapons. Lune czy ten durny granatnik sobie podaruje. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 12 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2018 Jak to jest z dodatkami w pudelku forsaken? Kody czy na plycie? (Domyslam sie ale chce potwierdzenie ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 12 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2018 Kod na bank. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 16 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2018 Jak ktoś się bawi w pieczenie ciasteczek i innych smakołyków to polecam tą ściągę : ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 21 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2018 Jakieś pro tipy na Shattered Throne flawless solo na Huntera? Oprócz skilla i anielskiej cierpliwości? : ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 21 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2018 Orpheus Rig tether chyba najlepiej i transcendent blessing na zbroi. Ale ogolnie to pewnie latwiej na locku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 22 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2018 Pawel, to co Zeratul podal. Transcendant blessing na zbroi robi duza roznice. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 22 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2018 (edytowane) No widzę że prawie każdy kto to leci solo flawless ma jeszcze Whispera z katalystem a to kurcze 3 tygodnie trzeba robić Edytowane 22 grudnia 2018 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 23 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2018 Ta, ale to na PC gdzie latwiej celowac i wykorzystywac perka z odzyskiwaniem ammo z krytykali. Esoterickk, rzecz jasna, pukanwszystko Whisper’em, ale on to niedoscigniina liga jest wiec ciezko sie na nim wzorowac, choc w sumie powinnismy uczyc sie od najlepszych. Ja sie caly czas przymierzam do solo TST, ale jakos tak nie widze koniecznosci procz lootu na wysokim power’ze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 27 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2018 W chwili obecnej triumf za zrobienie nowego rajdu flawless jest zbugowany ale nie przeszkadza nam próbować. Trzeba przyznać, że rajd sam w sobie jest o wiele prostszy niż Last Wish Petra Run ale niestety mamy potwornie dużo pecha za każdym podejściem. Wczoraj np. mój sparrow postanowił wbić mnie w ścianę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 27 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2018 (edytowane) Co Ty masz założone że leci ponad 300k DMG(tak wim że po każdym EMP trzeba się ustawiać lewo-srodek-prawo) na Whisperze (oprócz katalysta oczywiście). Edytowane 27 grudnia 2018 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 28 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2018 3 godziny temu, Ryo-San napisał: Co Ty masz założone że leci ponad 300k DMG(tak wim że po każdym EMP trzeba się ustawiać lewo-srodek-prawo) na Whisperze (oprócz katalysta oczywiście). Whisper breathing z catalysta robi robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 28 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2018 (edytowane) 21 godzin temu, Zeratul napisał: Trzeba przyznać, że rajd sam w sobie jest o wiele prostszy niż Last Wish Petra Run. Przyznałbym Ci rację gdyby nie 2 etap i sparrow'y :).Nie wyobrażam sobie żeby 6 osób to przejechało flawless. Chwila nieuwagi i cyk dead. Niezłą tam musicie mieć ekipę wymiataczy. A tutaj naprawdę straszny pech. Boss był w zasadzie na paznokciu Jakby Ci za każdym razem wchodziło po 300k+ to by padł. Edytowane 28 grudnia 2018 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 29 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2018 Ja potwornie ssałem na sparrow ale wziąłem checkpoint i ziomeczkiem z iranu 2h trenowaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 30 grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2018 W dniu 28.12.2018 o 14:43, Ryo-San napisał: Przyznałbym Ci rację gdyby nie 2 etap i sparrow'y :).Nie wyobrażam sobie żeby 6 osób to przejechało flawless. Chwila nieuwagi i cyk dead. Niezłą tam musicie mieć ekipę wymiataczy. A tutaj naprawdę straszny pech. Boss był w zasadzie na paznokciu Jakby Ci za każdym razem wchodziło po 300k+ to by padł. Czterech wyjdzie, dwójka ogarniająca przejedzie na spokojnie sparrowy, pozostali dołączą i grasz dalej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi