Opublikowano 6 grudnia 20186 l Udało nam się zrobić wczoraj Forge przed nerfem o 5 LL. Po nerfie to wiadomo, że żadne to wyzwanie. Teraz trzeba czekać aż gracze zaczną płakać za 2 tygodnie, że forge jest za prosty.
Opublikowano 6 grudnia 20186 l Redeem ma już postacie nabite na 650LL. Jak oni to robią? Ja robiąc dosłownie wszystkie aktywności na powerful, łącznie z Last Wishem i nawet całkiem sensownie dropiącymi powerful engramami dobiłem ledwo do 615LL Edytowane 6 grudnia 20186 l przez Ryo-San
Opublikowano 6 grudnia 20186 l Wystarczy ze zbierali bounty z Iron Banner, Wanted, Gambita, plus klucze z last wish. Forge ladnie dropi. Ja mam 620 na pierwszej postaci, druga ma jeszcze dreaming city i raid ale zostalem tak zgwalcony przez RNG ze kwestionuje sens grindu.
Opublikowano 7 grudnia 20186 l Forge aktywność jak każda, na 610+ lighta już żadne wyzwanie. Na 600 lighta też da radę to zrobić tylko trzeba mieć trochę szczęścia i dobrze grać superami. Ludzie płaczą jak zawsze przy Destiny za tydzień już będą mówić że za mało contentu RNG też mnie dziś wydymało, 4 razy pod rząd dostałem klatę Edytowane 7 grudnia 20186 l przez iks
Opublikowano 7 grudnia 20186 l Idź pan w ch.uj z ta gra. Znowu przekręcili wajche za bardzo w stronę hardcore’ow, jak nie masz czasu codziennie się logować do gry to zapomnij o czymkolwiek.
Opublikowano 8 grudnia 20186 l Jesli ktos jedzie na trzech postaciach to moze sobie darowac inne gierki, zycie rodzinne, prace, itd. Z drugiej zas strony...jesli ktos lubi ten caly swiat, jego specyfike i farmienie co raz to nowych egzotykow, maglowanie questow i raidzenie jak gupi to jest w domu.
Opublikowano 8 grudnia 20186 l 1 godzinę temu, Yap napisał: Jesli ktos jedzie na trzech postaciach to moze sobie darowac inne gierki, zycie rodzinne, prace, itd. Ja mam jedną postać, gram jak poyebany i mam jeszcze sporo questów to ogarnięcia do tego wkręciłem się w trumfy i zaliczam je jak prawdziwy chory poyeb. Nawet nie wiem co by było jakbym zaczął grać kolejnymi postaciami. Chociaż nie ukrywam że trochę mnie korci : ] D2 mnie pochłonęło całkowicie, w zasadzie nie gram już w nic innego!
Opublikowano 8 grudnia 20186 l Ja dziś próbowałem Forge na 613 ale za mały DPS na bossie. Na 4 próby żadnego dropu heavy z mobow... (pipi)ane RNG
Opublikowano 8 grudnia 20186 l To załóż sobie coś co zwiększa drop heavy ammo i thunderlordem w pysk : )
Opublikowano 8 grudnia 20186 l Godzinę temu, Ryo-San napisał: Ja mam jedną postać, gram jak poyebany i mam jeszcze sporo questów to ogarnięcia do tego wkręciłem się w trumfy i zaliczam je jak prawdziwy chory poyeb. Nawet nie wiem co by było jakbym zaczął grać kolejnymi postaciami. Chociaż nie ukrywam że trochę mnie korci : ] D2 mnie pochłonęło całkowicie, w zasadzie nie gram już w nic innego! Moim skromnym celem jest zdobycie wszystkich egzotykow. Tak jak w jedynce. No, nie zdobylem pierwszorocznych Thorn’a, Mythoclast’a czy Necrochasm’a, ale nie bede malostkowy. Wszystkie ciuchy, wszystkie giwery i jak najwiecej pinnacle weapons. Lune czy ten durny granatnik sobie podaruje.
Opublikowano 12 grudnia 20186 l Jak to jest z dodatkami w pudelku forsaken? Kody czy na plycie? (Domyslam sie ale chce potwierdzenie )
Opublikowano 16 grudnia 20186 l Jak ktoś się bawi w pieczenie ciasteczek i innych smakołyków to polecam tą ściągę : )
Opublikowano 21 grudnia 20186 l Jakieś pro tipy na Shattered Throne flawless solo na Huntera? Oprócz skilla i anielskiej cierpliwości? : )
Opublikowano 21 grudnia 20186 l Orpheus Rig tether chyba najlepiej i transcendent blessing na zbroi. Ale ogolnie to pewnie latwiej na locku.
Opublikowano 22 grudnia 20186 l Pawel, to co Zeratul podal. Transcendant blessing na zbroi robi duza roznice.
Opublikowano 22 grudnia 20186 l No widzę że prawie każdy kto to leci solo flawless ma jeszcze Whispera z katalystem a to kurcze 3 tygodnie trzeba robić Edytowane 22 grudnia 20186 l przez Ryo-San
Opublikowano 23 grudnia 20186 l Ta, ale to na PC gdzie latwiej celowac i wykorzystywac perka z odzyskiwaniem ammo z krytykali. Esoterickk, rzecz jasna, pukanwszystko Whisper’em, ale on to niedoscigniina liga jest wiec ciezko sie na nim wzorowac, choc w sumie powinnismy uczyc sie od najlepszych. Ja sie caly czas przymierzam do solo TST, ale jakos tak nie widze koniecznosci procz lootu na wysokim power’ze.
Opublikowano 27 grudnia 20186 l W chwili obecnej triumf za zrobienie nowego rajdu flawless jest zbugowany ale nie przeszkadza nam próbować. Trzeba przyznać, że rajd sam w sobie jest o wiele prostszy niż Last Wish Petra Run ale niestety mamy potwornie dużo pecha za każdym podejściem. Wczoraj np. mój sparrow postanowił wbić mnie w ścianę.
Opublikowano 27 grudnia 20186 l Co Ty masz założone że leci ponad 300k DMG(tak wim że po każdym EMP trzeba się ustawiać lewo-srodek-prawo) na Whisperze (oprócz katalysta oczywiście). Edytowane 27 grudnia 20186 l przez Ryo-San
Opublikowano 28 grudnia 20186 l 3 godziny temu, Ryo-San napisał: Co Ty masz założone że leci ponad 300k DMG(tak wim że po każdym EMP trzeba się ustawiać lewo-srodek-prawo) na Whisperze (oprócz katalysta oczywiście). Whisper breathing z catalysta robi robotę.
Opublikowano 28 grudnia 20186 l 21 godzin temu, Zeratul napisał: Trzeba przyznać, że rajd sam w sobie jest o wiele prostszy niż Last Wish Petra Run. Przyznałbym Ci rację gdyby nie 2 etap i sparrow'y :).Nie wyobrażam sobie żeby 6 osób to przejechało flawless. Chwila nieuwagi i cyk dead. Niezłą tam musicie mieć ekipę wymiataczy. A tutaj naprawdę straszny pech. Boss był w zasadzie na paznokciu Jakby Ci za każdym razem wchodziło po 300k+ to by padł. Edytowane 28 grudnia 20186 l przez Ryo-San
Opublikowano 29 grudnia 20186 l Ja potwornie ssałem na sparrow ale wziąłem checkpoint i ziomeczkiem z iranu 2h trenowaliśmy.
Opublikowano 30 grudnia 20186 l Autor W dniu 28.12.2018 o 14:43, Ryo-San napisał: Przyznałbym Ci rację gdyby nie 2 etap i sparrow'y :).Nie wyobrażam sobie żeby 6 osób to przejechało flawless. Chwila nieuwagi i cyk dead. Niezłą tam musicie mieć ekipę wymiataczy. A tutaj naprawdę straszny pech. Boss był w zasadzie na paznokciu Jakby Ci za każdym razem wchodziło po 300k+ to by padł. Czterech wyjdzie, dwójka ogarniająca przejedzie na spokojnie sparrowy, pozostali dołączą i grasz dalej.