Ryo-San 1 756 Opublikowano 9 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2019 (edytowane) No właśnie o tym mówię - nie będę miał bo nagrody za world firsta dostają tylko gracze PCtowi którzy zawsze będą pierwsi. Ja na PC nie gram i grać nie będę więc na starcie już po mnie. Gdyby był WF na konsoli to nie twierdzę że był go zdobył ale na pewno szansa zdobycia byłaby dużo większa niż teraz. Edytowane 9 czerwca 2019 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 397 Opublikowano 9 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2019 Bordery 3 wchodzą na tydzień przed dodatkiem do D2? Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 10 czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2019 (edytowane) Zabawne, że na Xboksie nie było nawet jednej ekipy co ukończyła nowy raid w 24h. Sam pomysł na zrównywanie szans jest ok, ale niech to będzie zrobione z głową, a nie na ostatnią chwilę coś wymyślone, bo ludzie tabelki w Excelu zaczęli tworzyć, by się przygotować na Day 1. World First dla każdej platformy osobno też by się przydał, bo oglądanie wyścigu ciągle tych samych ludzi jest już nudne. Zobaczymy, jak od września zmienią system levelowania. Sam Crown of Sorrow nic specjalnego. Z trzech raid lairów z Lewiatania według mnie chyba najsłabszy. Wolę Menażerię grać, która naprawdę im się udała Edytowane 10 czerwca 2019 przez wrog Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 10 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2019 20 minut temu, wrog napisał: Wolę Menażerię grać, która naprawdę im się udała No właśnie ja tej Menażerii jeszcze do końca nie czaje. Leciałem ją co prawda tylko 2 razy z randomami do tego mam za niski LL bo jak ginę to rekomenduje mi 720 (mam 704) ale nie czaje że jak się nie zmieścimy w czasie to i tak idziemy dalej i dalej a na końcu jest główny boss (już bez czasówki) którego jak pokonamy to mamy skrzynie i wypada przedmiot zgodny z runą którą umieściliśmy w pierwszym slocie kielicha. To co miałem w drugim slocie (pancerz) już nie wyleciało ale to zapewne przez to że nie mieściliśmy się w czasie. Trochę to zamotane jeszcze ale z czasem ogarnę. Btw coś się dostaje jak każdy etap się ogarnie czasowo? Podobno za miesiąc ma być wersja heroiczna tego trybu już bez match makingu. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 10 czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2019 Jeśli kończysz dany etap, to po prostu więcej paska ładujesz i szybciej docierasz do końcowego bossa. Nie da się chyba przegrać w Menażerii. O rodzaju lootu decyduje pierwszy slot, drugi i trzeci go tylko modyfikują. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 12 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2019 Jakby ktoś nie wiedział to w menażerii jest bug związany z ostatnią skrzynią. Gdy ją otworzymy idziemy w stronę wyjścia, w momencie kiedy z lewej strony pojawi się info że jesteśmy w nowej lokacji, wracamy do skrzyni i możemy ją otworzyć jeszcze raz i jeszcze raz i jeszcze raz (póki czas się nie skończy a jest go sporo bo 270 sekund). Oczywiście żeby ponownie otworzyć skrzynie trzeba włożyć runy do kielicha. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 12 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2019 Chopy, chcę wrócić do D2 a zakończyłem grać po pierwszym season pasie. O ile dobrze pamiętam były tam dwa dlc, chyba? Żeby być na czasie to co powinienem kupić, w sklepie widzę jakis anuak pass i twierdze cieni. Ktoś rozjaśni trochę. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 12 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, KOMARZYSKO napisał: Chopy, chcę wrócić do D2 a zakończyłem grać po pierwszym season pasie. O ile dobrze pamiętam były tam dwa dlc, chyba? Żeby być na czasie to co powinienem kupić, w sklepie widzę jakis anuak pass i twierdze cieni. Ktoś rozjaśni trochę. Dzięki. Komarku mój kochany Jak kupisz Annual Pass to masz wszycho. 3 sezony napakowane po brzegi! Kuźnia, Gambit i teraz Bogactwo czyli powrót na Lewiatana ale zayebiście przyrządzony. No i jak już to kupisz to nie musisz przez miesiąc dobijać lighta tylko w prostym i szybkim queście zaczynasz w zasadzie od 690LL. Twierdzy Cieni nie musisz kupować bo to wyjdzie dopiero we wrześniu. Edytowane 12 czerwca 2019 przez Ryo-San 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 12 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2019 No to git, biere tego anala bo akurat jest w promo. Danke. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 12 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2019 (edytowane) 5 minut temu, KOMARZYSKO napisał: No to git, biere tego anala bo akurat jest w promo. Danke. Jakbyś tam szukał teamu do raidu czy tego nowego questa a'la Szept na pulsa to ekipa chorych poyebów jest pod ręką Wiesz gdzie mnie szukać. Edytowane 12 czerwca 2019 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 12 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2019 Z Qutasów zostałem wy(pipi)any za brak aktywności, więc będę się rozglądał za nową familią Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 13 czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2019 Jak kupisz Forsaken + Annual Pass, to będziesz miał wszystko z Year 2. Twierdza to początek Year 3. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 13 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2019 (edytowane) Ale Ty Komar z tego co pamiętam do Forsaken'a miałeś także tylko anal Edytowane 13 czerwca 2019 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 13 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2019 Nie, ja gralem od poczatku i skonczylem na dlc gdzie nabiłem chyba 600 lighta i koniec, potem cos wyszlo nowego za co trzeba było zaplacic 150 ziko i wtedy odpuscilem. Nazw juz nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 13 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2019 No to 600LL dało się wbic tylko z Forsakenem i później wyszedł właśnie anal pass za 144 zyla Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 22 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2019 (edytowane) Pyknęliśmy wczoraj Crown of Sorrow, bardzo fajny rajdzik chociaż końowka zdeka chatoyczna się robi. Na bossa zayebiście się sprawdza granatnik Swarm of the Reaven który może nam wypaść w Iron Bannerze (możemy go dostać po meczu lub dostać od Salladyna za podbijanie rangi) tylko koniecznie musi mieć perk z granatami kolczastymi. Mieliśmy w drużynie 4 takie granatniki i boss poszedł na raz. Edytowane 22 czerwca 2019 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 22 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2019 Mialem z 80 tokenow. Dalem je Saladinowi i za drugim razem ten granatnik dostalem. Drugi perk to byly wlasnie Spike Granades. RNG w Menazerii rowniez nie pozwala przysiedziec dluzej. Beloved z trzema rollami pod same gwiazdy wypadly mi w jednej godzinnej sesyjce. Austringer rowniez. Yhhh...gdyby byla wiara do raidow jak za starych dobrych czasow. Nie...na podkonsole musieli sie przerzucic, kierwa. Ryo-San, Tarrabah, czy jakos tak, komus wypadl? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 22 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2019 15 minut temu, Yap napisał: Ryo-San, Tarrabah, czy jakos tak, komus wypadl? Nie chciałem się już chwalić ale wypadł mi wczoraj właśnie po pierwszym ubiciu bossa. Jeszcze z tym nie latałem ale na PvE to może być sztos PM Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 27 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2019 (edytowane) Koorwa serwery off na 12 godzin (16-4 rano) nie ma w co grać uzależniłem się od tej gry Edytowane 27 czerwca 2019 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 27 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2019 Wcześnie się obciąłeś Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 27 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2019 Nie no to że będą off to wiedziałem od dwóch dni ale musiałem się gdzieś wyżalić Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 27 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2019 Okej, żale zostały wysłuchane Strażniku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 28 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2019 Będę musiał wrócić niedługo żeby trochę podlewelowac postacie przed Shadowkeepem. Jaki teraz jest maksymalny Light? 750? Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 397 Opublikowano 28 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2019 Samo story na bank podniesie Ci light do wymaganego na tamten moment poziomu. Ciśnięcie teraz na siłę nie ma za bardzo sensu, bo teraz będziesz się męczyć, a potem na luzie to wpadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 28 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2019 1 godzinę temu, - V - napisał: Będę musiał wrócić niedługo żeby trochę podlewelowac postacie przed Shadowkeepem. Jaki teraz jest maksymalny Light? 750? 750 ale jak robisz pierwszy quest z akttualnego sezonu to dostajesz niebieskie rzeczy na 690 LL i dopiero od tej liczby dobijasz do 750. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi