Voytec 2 761 Opublikowano 28 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2019 47 minut temu, Patricko napisał: Samo story na bank podniesie Ci light do wymaganego na tamten moment poziomu. Ciśnięcie teraz na siłę nie ma za bardzo sensu, bo teraz będziesz się męczyć, a potem na luzie to wpadnie. To prawda natomiast kupiłem ostatnio Anal Passa to warto się zapoznać chociaż z tymi aktywnościami Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 28 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2019 Nawet bym powiedział że trzeba się zapoznać bo tam jest masa zayebistego contentu i świetne questy. Btw gdyby ktoś chciał jakoś rajdzik polecieć to my zawsze po resecie lecimy Crown of Sorrow ale też Scourge od The Past i Last Wish więc jak ktoś nie ma ekipy to zapraszam. A dzisiaj pierwszy raz lecę Vault of Glass z jedyneczki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 29 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2019 Chlopie...VoG to jest cos pieknego. I ta zbroja z ornamentami Szczegolnie dla Hunter’a. Bedziecie cisnac inne raidy z jedynki rowniez? Me(l)anzeria od 9ego lipca bedzie spatchowana wiec koniec z tlustym farmieniem ‘kszynki’ na koncu. Austringera i wyrapana w kosmos Beloved juz mam, ale chcialoby sie lepszego Imperial Decree czy ta maszynowe. A gdzie tu przyzwoite rolle dla zbroi wydropic? Ryo, dobrze pamietam, ze D2 z plusa masz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 29 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2019 (edytowane) No chłopaki pokazywali mi te zbroje to nie mam pytań i świetne też leciały podobno pod sam koniec za tygodniowe raidy i jakieś challenge w nich. No ten dla Warlocka jest mega VoGa niestety wczoraj się nie udało zagrać bo była nas tylko czwórka (wszyscy inni cisnęli Crown of Sorrow) czyli zabrakło jednej osoby bo podobno w 5 można na luzie ale może jutro uda się ogarnąć już cały team. Tak będziemy lecieć wszystkie raidy z jedynki (ja nie grałem żadnego bo i w jedynke gram od niedawna a dopiero kilka dni temu kupiłem wszystkie DLC) więc jakby co @Yap zapraszam. Nawet jutro na VoGa gdybyś chciał to wbijaj. D2 mam z plusa i dzięki Bogu że tam się to pojawiło bo w przeciwnym wypadku nigdy bym nie zagrał w ten fenomen : ) Co do Menażerii to mam tylko ściągę z broni , gearu nie widziałem ale może gdzieś znajdę (o ile jest) Edytowane 29 czerwca 2019 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 29 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2019 Moze za pare miesiecy szarpne sie na D1/D2 Complete Edition na PS4 i plusa (cross-save). Tym czasem cisne na Xie. Widze, ze Falloutowa sciage dorwales. Tabelka z ciuchami jest gdzies w internetach. Ten Warlock nosi szmaty z Crota’s End. W VoGu dostajesz rownie odjechane, a juz vexowe nogi dla Lock’a wlasnie sa przechooy. Generalnie rzecz ujmujac - ciuchy z dwojki, mimo iz miodne, nie maja startu do jedynkowych. Obczaj ornamenty z King’s Fall albo WotM i sam zdecyduj. Cale szczescie wraz z Shadow Keep kastomizacja bedzie o niebo lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 705 Opublikowano 29 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2019 Ryo dodaj mnie na PSN. Gdybym był on-line i brakowało wam kogoś do rajdów w D1 czy D2 to jestem chętny. W D1 zrobiłem tylko KF i Crote więc z chęcią polecę VoGa i WotMa. Poniżej ściąga do menażerii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 1 lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2019 Nie lepiej korzystać z https://chalice.recipes/? LOL, cenzura EDIT [Rayos] poprawilem linka Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 1 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2019 @Ryo-San do tego VoGa potrzeba najnowszego dodatku (nie mam ostatniego)?? Pytam bo kojarze ze dodowali nowa wersje tego rajdu...chetnie bym polecial z sentymentu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2019 https://gamerant.com/destiny-2-shadowkeep-screenshot-bungie-day/ Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2019 Czy jest jakies ogólnie złe słowo na Destiny 2? Bo planuje zakup z dodatkami na Xone. Warto? Bo jedynke nawet miło wspominam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 8 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2019 @Szymek_PL_ Vault of Glass jest z podstawki więc lecisz go bez problemu jedynie w ostatnim dodatku dodali cotygodniowe raidy z challengami i żeby taki VoG polecieć to musisz mieć Rise of Iron. @ 3 minuty temu, II KoBik II napisał: Czy jest jakies ogólnie złe słowo na Destiny 2? Bo planuje zakup z dodatkami na Xone. Warto? Bo jedynke nawet miło wspominam. Nie ma, coś tam czasami jęczą jacyć malkontenci biedaki co ich nie stać na dodatki i passy ale olej ich. Destiny 2 to nie gra, Destiny 2 to styl życia Btw 8 sezon będzie się nazywał "Season of Undying" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2019 17 minut temu, II KoBik II napisał: Czy jest jakies ogólnie złe słowo na Destiny 2? Bo planuje zakup z dodatkami na Xone. Warto? Bo jedynke nawet miło wspominam. Warto w (pipi), tylko kup pełną edycje z Forsakenem i Anal Passem za 160zł jest na XO. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2019 A ta wersja plusowa? wlaczylem teraz ja i jest juz Forsaken, to z dodatkami czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 8 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2019 Masz tylko to w nazwie. Musisz kupić dodatki osobno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2019 15 minut temu, Ryo-San napisał: Btw 8 sezon będzie się nazywał "Season of Undying" Along with the new content comes a new season. Called Season of the Undying, it goes live alongside Shadowkeep on September 17. Apparently, during the season there will be “Vex outbreaks” all across the solar system. A po tym jeszcze co najmniej trzy sezony 5 minut temu, II KoBik II napisał: A ta wersja plusowa? wlaczylem teraz ja i jest juz Forsaken, to z dodatkami czy jak? Plusowa to jest podstawka tylko. Jak chcesz mieć na xboxie wszystko co do tej pory wyszlo (podstawka, 2 DLC z Year 1, Forsaken, annual pass i jakies gównienka) to bierz to https://www.microsoft.com/pl-pl/p/destiny-2-porzuceni---kompletne-wydanie/BPDF10Q2WH07?activetab=pivot:overviewtab Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 8 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2019 5 minut temu, II KoBik II napisał: A ta wersja plusowa? wlaczylem teraz ja i jest juz Forsaken, to z dodatkami czy jak? Wersja plusowa to tylko podstawka, nawet bez dwóch pierwszych bieda DLC. Logo/napis "Forsaken" jest tylko na miniaturce czy ekranie startowym. Jak masz dwie konsole to ja bym brał wersje na Pleja. Dużo więcej osób gra na plejce i łatwiej Ci będzie zebrać ekipę na rajd, no chyba że już taka posiadasz na Xie. Oczywiście od września wchodzi cross save ale i tak żeby odpalić postać na innej platformie trzeba będzie mieć osobno wykupione dodatki i w sumie to jest trochę choyyynia. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2019 O dzięki za info. To wezme chyba pierwszy raz od lat taki cyfrowy zestaw. Podzięx Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2019 11 minut temu, Ryo-San napisał: Dużo więcej osób gra na plejce i łatwiej Ci będzie zebrać ekipę na rajd, Czy ja wiem? Teraz większość osób z forumka ma wersje na Xboxa, ja kupiłem drugi raz bo na PS4 nie miałem zbyt z kim grać Jak Kobik będzie miał ochote zagrać raid to na discordzie mamy sporą ekipe, która będzie ogarniać a granie w strzelankę na padzie od PS4 mając do wyboru pada od Xboxa to raczej wybór jest oczywisty ale oczywiście co kto woli. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2019 Multiki tylko na koksa biorę. Już zapomniałem jak soczyste jest nadupcanie w tej gierce. Chyba jedyny imo FPS który jest skrojony pod pada. Reszta strzelanek mocno mnie irytuje, nawet osławiony Doom nie dawał tyle frajdy i przyjemności. Jest tutaj zdecydowanie wciśnięty miód. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 8 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2019 Testował ktoś Lumine w teamie? Leczy i daje dosyć spory buff do DMG(35%). Już ją mam ale w praktyce jeszcze jej nie testowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 8 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2019 (edytowane) Udało się zaliczyć Crown of Ease czyli Crown of Sorrow w wersji bez śmierci. Zabawy trochę było przez obecnego w grze buga z brakiem respawnu vesseli na phase 2 ale to tylko zwiększa satysfakcję bo sam rajd powiedzmy sobie to żadne wyzwanie. https://twitter.com/Zeratul/status/1148104036081647616 https://twitter.com/Zeratul/status/1148105374928707586 Edytowane 8 lipca 2019 przez Zeratul 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 8 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2019 Ryo dodaj mnie na PSNTeraz już wiem skąd Cię kojarzę Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 8 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2019 5 godzin temu, Ryo-San napisał: Testował ktoś Lumine w teamie? Leczy i daje dosyć spory buff do DMG(35%). Już ją mam ale w praktyce jeszcze jej nie testowałem. Mozna one-shotowac w crucible’u Sturm’em np. Wczoraj wpadly mi brakujace lapy dla tytana i te stare-nowe dla huntera. Te questy na egzotyczne HCki sa dosc proste, ale zasiasc do nich czasem ciezko. Czekalem na Iron Banner’a, zeby w koncu zaczac Thorne’a i Last Word’a. Robiac rownolegle w jeden wieczor wpadly obie, a nie doswiadczac w tyglu nawalnicy Ikelos’owego hand cannona. Lumina jest niby fajna. Jej istnienie swiadczy rowniez o nadchodzacych zmianach w kolejnym sezonie. @_Be_ Mozna sie przykolegowac do Waszego Discord’a? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 8 lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2019 11 godzin temu, Ryo-San napisał: Testował ktoś Lumine w teamie? Leczy i daje dosyć spory buff do DMG(35%). Już ją mam ale w praktyce jeszcze jej nie testowałem. Bardziej ciekawostka niż coś, co mogłoby w jakikolwiek sposób namieszać. W quickplayu czy na strajkach można się pobawić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 9 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2019 14 godzin temu, Yap napisał: Mozna sie przykolegowac do Waszego Discord’a? Oczywiście, łap linka https://discord.gg/J9uJfU Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi