Ryo-San 1 756 Opublikowano 31 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2019 (edytowane) Outbreak kosi to wiadomo. Te drony po headshocie robią ładny rozpieyrdol. Muszę się wnkkncu wziąć za catalysta do niego. A innej beczki to mi z Crown of Sorrow wypadł już trzeci Tarrabah a One thousands voice czy Anarchia za chooya nie chcą dropnąć Edytowane 31 sierpnia 2019 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 1 września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 września 2019 Kupiłem w końcu nowego laptopa. Oczywiście pierwszą grę jaką odpaliłem to D2. Cross Save był kartą przetargową... 30 sekund żeby dotrzeć do ekranu wyboru postaci, 20 sekund żeby dolecieć na wieżę... menu które od razu się odpala. Bajka. Szkoda, że nie ma cross playa, ale i tak połowa ekipy też pogrywa na PC więc tragedii nie ma. Póki co cisnę na padzie ale powoli będę się uczył tej przekletej myszki i klawiatury. Piękna gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 356 Opublikowano 1 września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 września 2019 (edytowane) Ja tam gram na padzie caly czas i w multi nadal z reguły jestem w pierwszej 3ce. Raczej nie musisz obligatoryjnie przechodzić na myszę. Dla mnie największą przyjemność to te 60 klatek, całkowicie inna gra, gdy widzisz jak wchodzi kazdy pocisk. Edytowane 1 września 2019 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 949 Opublikowano 1 września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 września 2019 Godzinę temu, Zeratul napisał: Kupiłem w końcu nowego laptopa. Oczywiście pierwszą grę jaką odpaliłem to D2. Cross Save był kartą przetargową... 30 sekund żeby dotrzeć do ekranu wyboru postaci, 20 sekund żeby dolecieć na wieżę... menu które od razu się odpala. Bajka. Szkoda, że nie ma cross playa, ale i tak połowa ekipy też pogrywa na PC więc tragedii nie ma. Póki co cisnę na padzie ale powoli będę się uczył tej przekletej myszki i klawiatury. Piękna gra. A wystarczyło dokupić SSD do plejstejszyn. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 1 września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 września 2019 Oj mylisz się i to bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 1 września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 września 2019 3 godziny temu, mugen napisał: A wystarczyło dokupić SSD do plejstejszyn. Nope. Sam mam SSD w PROsiaku i miałem możliwość testowania D2 na dobrym PC. Bez porównania. Ale ja i tak jestem konsolowym fanbojem i chociażby nie wiem co to nigdy nie zagram na PC! NIGDY! PRZENIGDY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 356 Opublikowano 1 września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 września 2019 Za płynnie chodzi? Też tak kiedyś miałem, a teraz żałuje ze tak późno złożyłem kompa do grania - całą obecną generacje bez tych paru gier z Playstation mógłbym zdecydowanie skipnać na rzecz jakości PC w 60 fpsach. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 614 Opublikowano 1 września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 września 2019 53 minuty temu, easye napisał: Za płynnie chodzi? Też tak kiedyś miałem, a teraz żałuje ze tak późno złożyłem kompa do grania - całą obecną generacje bez tych paru gier z Playstation mógłbym zdecydowanie skipnać na rzecz jakości PC w 60 fpsach. Ziomuś rok temu musieliśmy Ci na party tłumaczyć różnice między 30 a 60 fps a teraz nagle purysta klatkowy? No nie poznaje KOLEGI 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 1 września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 września 2019 SSD swoją drogą daje cokolwiek znaczącego na obecnych konsolach względem HDD? Pc to nie tylko klatki ale i fov Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 247 Opublikowano 2 września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 września 2019 Oczywiście, gry ładują się tak około 20-30% szybciej. Nie wiem na ile wiarygodne porównanie ale w destiny różnice są już spore Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 2 września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 września 2019 Od kilku miesięcy używam zewnętrznego SSD z Xboksem i różnica w Destiny bywa ogromna. Problem jest jedynie, gdy robisz coś z matchmakingiem, bo i tak trzeba czekać aż wszystkich załaduje. Odwiedzanie Wieży przestało jednak być uciążliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 949 Opublikowano 2 września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 września 2019 Tak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 2 września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 września 2019 9 godzin temu, Dr.Czekolada napisał: SSD swoją drogą daje cokolwiek znaczącego na obecnych konsolach względem HDD? na XOX w chuy jeśli chodzi o gry z otwartym światem (wczesniej uzywając fast travela w Forzie Horizon 4 mogłem sobie po forumku buszować, teraz nie ma czasu wziąc telefonu do ręki), do tego menu w Destiny zapier.dala no ale akurat w tej grze to nie ma za dużego znaczenia bo tak jak pisze wrog w matchmakingu jesteś z wszystkimi. No i porównywanie +60fps, większego FOV i reszty dogodności na PC z śmiesznym SSD na PS4 to ostra beka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 2 września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 września 2019 Na konsolach nie ma ustawień FoV? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 2 września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 września 2019 (edytowane) Godzinę temu, mugen napisał: Tak to wygląda W tym miejscu bardzo często na zwykłym dysku postać zawiesza się w powietrzu na jakieś 2-3 sekundy i pojawia się napis "wczytywanie" a teraz oddawaj one thousand voices!!!!! @Square nie ma. Edytowane 2 września 2019 przez Ryo-San 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 2 września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 września 2019 8 minut temu, Square napisał: Na konsolach nie ma ustawień FoV? Nope Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 2 września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 września 2019 8 godzin temu, Moldar napisał: Oczywiście, gry ładują się tak około 20-30% szybciej. Nie wiem na ile wiarygodne porównanie ale w destiny różnice są już spore Nikt nie twierdzi, ze SSD nie robi roznicy ale ziomeczku ale to dalej jest 1min 15sek gdzie na PC to jest 30sek. Nie mówiąc o tym co wrog pisze... wbijasz się na rajd czy strike i czekasz jeszcze ponad minutę aż ziomeczki sie załadują. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 2 września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 września 2019 Co ja tu się nagrindowałem to moje. To był istny psycho grind na Marsie. Chyba najbardziej hardcorowy póki co : ]  Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 2 września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 września 2019 Gratki. Pamietam ta rakownie Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 3 września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 września 2019 Wraz z premierą Shadowkeep'a pojawią się trzy nowe tytuły do wbicia(narazie z dość lakonicznym opisem): Undying (for the season) Harbinger (for Shadowkeep stuff) Enlightened (for the raid) Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 995 Opublikowano 3 września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 września 2019 https://www.ppe.pl/news/136723/promocja-destiny-2-porzuceni-ps4.html Rozumiem, że ta promocja nie uwzględnia nowego dodatku? Ostatnio grałem w d2 zaraz po premierze, czy wersja jaka jest za dara z plusa ma jakieś dodatki fabularne? Bo na pewno nie będe nerdzić raidów itd. ale chętnie wróciłbym do gry dla samego klimatu i muzyki:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 3 września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 września 2019 1 minutę temu, izon napisał: https://www.ppe.pl/news/136723/promocja-destiny-2-porzuceni-ps4.html Rozumiem, że ta promocja nie uwzględnia nowego dodatku? Ostatnio grałem w d2 zaraz po premierze, czy wersja jaka jest za dara z plusa ma jakieś dodatki fabularne? Bo na pewno nie będe nerdzić raidów itd. ale chętnie wróciłbym do gry dla samego klimatu i muzyki:) Wersja z plusa zawiera dwa pierwsze dodatki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 3 września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 września 2019 (edytowane) @izon - nie. Wcześniej w plusie była tylko sama podstawka ale chyba dorzucili za free dwa pierwsze DLC (Ozyrys, StrategOS). Zresztą w tym miesiącu gra przechodzi na model F2P więc podstawka i dwa pierwsze DLC będą dla wszystkich za free. Edytowane 3 września 2019 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 3 września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 września 2019 109 ziko - dobra cena. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 3 września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 września 2019 No wlasnie zobaczyłem że to jeszcze jest z annal passem więc to naprawdę zayebista cena jak za takiego paka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi